Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Seat Leon FR problema claxon !?

stefan94stefan

Postări Recomandate

Pe tester ti-a dat codul 01426 No signal/Comunication Control in steering wheel ,trebuie sa verifici firul care vine din conectorul Ecu la Electronic Unit Control  steering wheel.

Din mufa Ecu verifica pinul A20 iar la unitatea electronica steering wheel pinul A13.

Mai poate fi problema si din Can H /L..daca cum ai spus ca ai verificat.Aici ai niste imagini, poate te ajuta.

conector pin 20.jpg

Unitate control.jpg

Can H.jpg

Can L.jpg

Editat de TestPoint
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 48
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefan94stefan

23

• string

11

• GeorgeS

5

• ady2006

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 2 ore, TestPoint a spus:

Pe tester ti-a dat codul 01426 No signal/Comunication Control in steering wheel ,trebuie sa verifici firul care vine din conectorul Ecu la Electronic Unit Control  steering wheel.

Din mufa Ecu verifica pinul A20 iar la unitatea electronica steering wheel pinul A13.

Mai poate fi problema si din Can H /L..daca cum ai spus ca ai verificat.Aici ai niste imagini, poate te ajuta.

conector pin 20.jpg

Unitate control.jpg

Can H.jpg

Can L.jpg

Din ce zona sunteti ? Putem sa ne vedem pt o constatare ? Eu sunt in Ilfov langa Bucuresti acum . 

Multumesc !

Link spre comentariu
Acum 42 minute, stefan94stefan a spus:

Din ce zona sunteti ? Putem sa ne vedem pt o constatare ? Eu sunt in Ilfov langa Bucuresti acum . 

Multumesc !

Din pacate nu te pot ajuta in privinta asta,sunt plecat din tara de ceva vreme.

Link spre comentariu
Acum 52 minute, TestPoint a spus:

Din pacate nu te pot ajuta in privinta asta,sunt plecat din tara de ceva vreme.

Multumesc , am sa verific si varianta dumneavoastra  !

Can bus exista pentru ca , cand se cupleaza marsarier playerul trece pe modul de camera insa nu am montata o camera deci comunicare exista insa nu pentru controalele pe volan si claxon .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări