TestPoint Postat August 19, 2023 Partajează Postat August 19, 2023 (editat) Pe tester ti-a dat codul 01426 No signal/Comunication Control in steering wheel ,trebuie sa verifici firul care vine din conectorul Ecu la Electronic Unit Control steering wheel. Din mufa Ecu verifica pinul A20 iar la unitatea electronica steering wheel pinul A13. Mai poate fi problema si din Can H /L..daca cum ai spus ca ai verificat.Aici ai niste imagini, poate te ajuta. Editat August 19, 2023 de TestPoint Link spre comentariu
stefan94stefan Postat August 19, 2023 Autor Partajează Postat August 19, 2023 Acum 2 ore, TestPoint a spus: Pe tester ti-a dat codul 01426 No signal/Comunication Control in steering wheel ,trebuie sa verifici firul care vine din conectorul Ecu la Electronic Unit Control steering wheel. Din mufa Ecu verifica pinul A20 iar la unitatea electronica steering wheel pinul A13. Mai poate fi problema si din Can H /L..daca cum ai spus ca ai verificat.Aici ai niste imagini, poate te ajuta. Din ce zona sunteti ? Putem sa ne vedem pt o constatare ? Eu sunt in Ilfov langa Bucuresti acum . Multumesc ! Link spre comentariu
TestPoint Postat August 19, 2023 Partajează Postat August 19, 2023 Acum 42 minute, stefan94stefan a spus: Din ce zona sunteti ? Putem sa ne vedem pt o constatare ? Eu sunt in Ilfov langa Bucuresti acum . Multumesc ! Din pacate nu te pot ajuta in privinta asta,sunt plecat din tara de ceva vreme. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat August 19, 2023 Autor Partajează Postat August 19, 2023 Acum 52 minute, TestPoint a spus: Din pacate nu te pot ajuta in privinta asta,sunt plecat din tara de ceva vreme. Multumesc , am sa verific si varianta dumneavoastra ! Can bus exista pentru ca , cand se cupleaza marsarier playerul trece pe modul de camera insa nu am montata o camera deci comunicare exista insa nu pentru controalele pe volan si claxon . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum