GeorgeS Postat Februarie 20, 2023 Partajează Postat Februarie 20, 2023 "Daca se aude claxonul, defectul este pe partea de comanda (modul confort, modul coloana directie, panglica/spirala volan, switch claxon)" Cum bine ti-a fost recomandat, o diagnoza (facuta de cineva care stie ce face, nu doar citire de erori) ar fi grozava. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Februarie 20, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2023 Acum 4 minute, GeorgeS a spus: "Daca se aude claxonul, defectul este pe partea de comanda (modul confort, modul coloana directie, panglica/spirala volan, switch claxon)" Cum bine ti-a fost recomandat, o diagnoza (facuta de cineva care stie ce face, nu doar citire de erori) ar fi grozava. Asta este problema ca nu prea cunosc pe nimeni pt diagnoza o sa caut pe cineva de " incredere" dar pana atunci am gasit un modul coloana directie si astept sa il primesc . Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Februarie 23, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2023 (editat) Am primit modulul dar imi poate spune cineva daca este compatibil 100% cu masina mea !? Am luat modul acelasi cod cu originalul (1k0953549aq) doar motorizarea difera . Atasez poza cu modulul achizitionat : Pot atasa si VIN-ul masinii la cerere. Editat Februarie 23, 2023 de stefan94stefan info Link spre comentariu
string Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 4 minutes ago, stefan94stefan said: Am luat modul acelasi cod cu originalul (1k0953549aq) Adică ar fi codul din poză? Link spre comentariu
string Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 Dacă este exact același cod e compatibil. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Februarie 23, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2023 Da codul masinii este acel cod care este si pe modulul "nou" doar ca motorizarea difera la modulul nou care este de pe o masina cu motor 1.9 si nu 2.0. Link spre comentariu
string Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 Nu prea cred să aibă modul /volan oarece treabă cu motorizarea. Însă după câte module din astea se comercializează pe net ... pare o ”bubă” de fabricație. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Martie 24, 2023 Autor Partajează Postat Martie 24, 2023 Revin cu un update ! Am schimbat modulul insa totul a fost munca in zadar pentru ca tot nu functioneaza , am returnat modulul si acum urmeaza sa comanda si spirala care cred 90% ca este problema . Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 26, 2023 Autor Partajează Postat Mai 26, 2023 Schimbat si spirala astazi , problema find aceeasi ...nu stiu ce sa mai verific ..posibil sa fie si modulul defect insa cand l-am schimbat nu a functionat si l-am returnat , acum am schimbat spirala si tot nu functioneaza . Link spre comentariu
adydep Postat Mai 26, 2023 Partajează Postat Mai 26, 2023 Buton de sonerie pus să comande releul.E comic ce zic,dar măcar ai claxon. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 28, 2023 Autor Partajează Postat Mai 28, 2023 M-am gandit si la varianta asta in ultima instanta .. Link spre comentariu
ratza Postat Mai 29, 2023 Partajează Postat Mai 29, 2023 La 17.02.2023 la 18:29, validae a spus: Urmăreşte firele ce duc de la contactul de pe volan la releu.Sigur ai unul întrerupt... Nu trebuie schemă, odată ce dai jos masca ce ascunde contactul, scoţi mufa de sub volan şi ,,suni,, fiecare din contactele butonului de claxon cu pinii mufei... @stefan94stefan, ai încercat chestia de mai sus? Deja devine foarte probabilă situaţia în care comanda de la buton nu ajunge la spirală. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 30, 2023 Autor Partajează Postat Mai 30, 2023 Nu sunt fire ce duc direct la releu , sunt fire doar sub airbag ce se conecteaza la spirala iar apoi spirala intr-un modul . Pot sa verific doar ce este de la switch.ul claxonului pana unde se conecteaza la spirala . Atasez ceva poze: https://ibb.co/3YHntb4 https://ibb.co/2cp3CsY https://ibb.co/B3gB8rL Link spre comentariu
stefan94stefan Postat August 14, 2023 Autor Partajează Postat August 14, 2023 (editat) Inca nu am rezolvat problema , cineva din Bucuresti/Ilfov disponibil sa faca o constatare ? Eventual un service decent daca imi puteti recomanda ? Sunt cu masina in Romania de mentionat. Am inlocuit spirala fara succes , nu sunt martori aprinsi in bord . Modulul pentru CAN BUS de la player este prezent ca am demontat sa verific si functional pt ca da comanda cand se introduce in marsarier. Multumesc! Astept un mesaj privat cu un numar de telefon sa ne auzim pt mai multe detalii ! Editat August 14, 2023 de stefan94stefan corectare greseala Link spre comentariu
stefan94stefan Postat August 14, 2023 Autor Partajează Postat August 14, 2023 Nimeni disponibil in Bucuresti pentru o constatare / rezolvare problema ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum