Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Seat Leon FR problema claxon !?

stefan94stefan

Postări Recomandate

"Daca se aude claxonul, defectul este pe partea de comanda (modul confort, modul coloana directie, panglica/spirala volan, switch claxon)"

Cum bine ti-a fost recomandat, o diagnoza (facuta de cineva care stie ce face, nu doar citire de erori) ar fi grozava. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 48
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefan94stefan

23

• string

11

• GeorgeS

5

• ady2006

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 4 minute, GeorgeS a spus:

"Daca se aude claxonul, defectul este pe partea de comanda (modul confort, modul coloana directie, panglica/spirala volan, switch claxon)"

Cum bine ti-a fost recomandat, o diagnoza (facuta de cineva care stie ce face, nu doar citire de erori) ar fi grozava. 

Asta este problema ca nu prea cunosc pe nimeni pt diagnoza o sa caut pe cineva de " incredere" dar pana atunci am gasit un modul coloana directie si astept sa il primesc . 

Link spre comentariu

Am primit modulul dar imi poate spune cineva daca este compatibil 100% cu masina mea !? Am luat modul acelasi cod cu originalul (1k0953549aq) doar motorizarea difera .

Atasez poza cu modulul achizitionat :

Pot atasa si VIN-ul masinii la cerere.

s-l1600.jpg

Editat de stefan94stefan
info
Link spre comentariu

Da codul masinii este acel cod care este si pe modulul "nou" doar ca motorizarea difera la modulul nou care este de pe o masina cu motor 1.9 si nu 2.0.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Revin cu un update !

Am schimbat modulul insa totul a fost munca in zadar pentru ca tot nu functioneaza , am returnat modulul si acum urmeaza sa comanda si spirala care cred 90% ca este problema .

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Schimbat si spirala astazi , problema find aceeasi ...nu stiu ce sa mai verific ..posibil sa fie si modulul defect insa cand l-am schimbat nu a functionat si l-am returnat , acum am schimbat spirala si tot nu  functioneaza .

Link spre comentariu
La 17.02.2023 la 18:29, validae a spus:

Urmăreşte firele ce duc de la contactul de pe volan la releu.Sigur ai unul întrerupt...

Nu trebuie schemă, odată ce dai jos masca ce ascunde contactul, scoţi mufa de sub volan şi ,,suni,, fiecare din contactele butonului de claxon cu pinii mufei...

@stefan94stefan, ai încercat chestia de mai sus? Deja devine foarte probabilă situaţia în care comanda de la buton nu ajunge la spirală.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Inca nu am rezolvat problema , cineva din Bucuresti/Ilfov disponibil sa faca o constatare ? Eventual un service decent daca imi puteti recomanda ?

Sunt cu masina in Romania de mentionat. 

Am inlocuit spirala fara succes , nu sunt martori aprinsi in bord . Modulul pentru CAN BUS de la player este prezent ca am demontat sa verific si functional pt ca da comanda cand se introduce in marsarier.

Multumesc!

Astept un mesaj privat cu un numar de telefon sa ne auzim pt mai multe detalii !

Editat de stefan94stefan
corectare greseala
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări