vasile barsan Postat Februarie 16, 2023 Partajează Postat Februarie 16, 2023 Salutari! Propun acest topic in ideea ca multi dintre noi intampinam problema refacerii inscriptiilor de pe carcasele aparatelor pe care dorim sa le restauram cat mai aproape de original.Ma refer in mod deosebit la acele tipuri de aparate cu sigle / logo-uri sau embleme inscriptionate cu un gen de cerneala serigrafica care se ''duce'' in timp ,sau mai ales la o incercare de curatire a carcasei..Pentru mine (sigur si ptr. altii)ar fi de mare ajutor sugestiile sau recomandarile dvs.. Cu multumiri ! Link spre comentariu
validae Postat Februarie 16, 2023 Partajează Postat Februarie 16, 2023 Puneți o poză a unei sigle pe care o vreți restaurată și vedem care ar fi solutia optimă.Sigla poate fi deteriorată bineînțeles.... Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Februarie 16, 2023 Partajează Postat Februarie 16, 2023 As putea ajuta cu cateva embleme originale pe care le am dubluri: Link spre comentariu
vasile barsan Postat Februarie 16, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2023 1 oră în urmă, validae a spus: Puneți o poză a unei sigle pe care o vreți restaurată și vedem care ar fi solutia optimă.Sigla poate fi deteriorată bineînțeles.... Sigla RR Mondial de exemplu https://i.postimg.cc/kGxD15zm/SIGLA-RR-MONDIAL.png Link spre comentariu
vasile barsan Postat Februarie 20, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2023 Una din solutii , propusa de un amic machetist , este folosirea unui aerograf care folosit evident cu vopseaua potrivita si mana sigura ar putea avea rezultate foarte bune .Cred ca o sa achizitionez unul , macar de '' pofta ''. La 16.02.2023 la 14:38, Toni Marginean a spus: As putea ajuta cu cateva embleme originale pe care le am dubluri: Multumesc dle Marginean ! Siglele sunt 3D sau gen autocolant? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum