BRANCA Postat Martie 9, 2023 Partajează Postat Martie 9, 2023 Florin Miroiu.Era mai simplu precizat E16.Dimensiunile puse corespund acestui tip de miez (vezi fig merck sau Petrica). Cred că tot Toni Mărginean ar putea avea miezuri genul ăsta. Ar trebui calculat exact cum se umple carcasa,eventual apelat la cineva care are experienţă în bobinat trafuri ieşire. Link spre comentariu
Florin Miroiu Postat Martie 9, 2023 Autor Partajează Postat Martie 9, 2023 Salut. Pot sa vă asigur că am urmărit ce au postat toți la un subiect care mă interesează direct. Desenul pe care l am pus cu cotele tolelor este dintr-un program de calcul pentru trafiri, nu l am inventat eu și Dm-l Toni are tole numai din trafuri de UPS- uri care probabil că știți, nu sunt bune nici pentru trafiri de alimentare. Poate știe cineva de unde pot să cumpăr tole pentru acest proiect. Mulțumesc. Link spre comentariu
Florin Miroiu Postat Martie 9, 2023 Autor Partajează Postat Martie 9, 2023 Salut. Am găsit dou trafuri identice și dimensiunile sunt apropiate de cotele mele. Știe cineva cum se traduc aceste coduri? Mă interesează foarte mult cum pot sa aflu calitatea tolelor și ce metode exista? Mulțumesc. Link spre comentariu
Shambala Postat Martie 9, 2023 Partajează Postat Martie 9, 2023 Pare tot traf de ups. Link spre comentariu
sonic11 Postat Martie 14, 2023 Partajează Postat Martie 14, 2023 La 09.03.2023 la 16:39, Florin Miroiu a spus: Salut. Am găsit dou trafuri identice și dimensiunile sunt apropiate de cotele mele. Știe cineva cum se traduc aceste coduri? Mă interesează foarte mult cum pot sa aflu calitatea tolelor și ce metode exista? Mulțumesc. Sunt tr. de ups ce rezista pana la 155 grade cu temp ambientala de 40 grade Link spre comentariu
Florin Miroiu Postat Martie 24, 2023 Autor Partajează Postat Martie 24, 2023 https://imgur.com/a/ZAm9AHW Salut. Probabil că nu este potrivit sa postez aici dar pentru că subiectul s-a dezvoltat aici ,am încărcat un exemplu din " daca vrei poți". Cat este de reușit ,rămâne să i mi spună urechea , vecinii și probabil un osciloscop. Mulțumirea că le-am făcut eu va fi pe primul loc, deoarece sunt primele și probabil ultimele din viața mea. " Ai reușit continuă, nu ai reușit continuă" Link spre comentariu
Postări Recomandate