adrianpodoleanu Postat Februarie 15, 2023 Partajează Postat Februarie 15, 2023 Bună ziua, Am un televizor Samsung și astăzi a început sa apară pe ecran niste dungi subțiri orizontale de culoare verde. Apelez la dumneavoastră pentru a mă ajuta să descoper unde ar putea fi defectul. L-am demontat și l-am curățat de praf și i-am făcut o verificare vizuală dar nu am descoperit nimic suspect. Menționez că am o mică experiență în electronică dar nu am reparat niciodată un LCD. Am găsit unele informații pe net legate de defecte asemănătoare dar la alte modele care sunt diferite ca și construcție. Orice ajutor este binevenit. Mulțumesc. Cam așa se manifestă defectul. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 15, 2023 Partajează Postat Februarie 15, 2023 Defect de display Link spre comentariu
adrianpodoleanu Postat Februarie 15, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2023 8 minutes ago, Florinel TV said: Defect de display Să înțeleg că nu am ce sa repar la el și e display -ul bușit? Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 15, 2023 Partajează Postat Februarie 15, 2023 kaput display mai e un post cu 32d5800 a unui coleg acum cca 3 zile,aceeasi boalå Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 15, 2023 Partajează Postat Februarie 15, 2023 Acum 38 minute, adrianpodoleanu a spus: Să înțeleg că nu am ce sa repar la el și e display -ul bușit? Da este defect, are stalpi si e ireparabil acest display Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum