Sharky Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 Sigur erau alte interese la mijloc, omul vroia sa isi faca partidul proștilor...devenea incomod. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 Acum 9 ore, doru3160 a spus: Nu știu cum se face ca nimeni nu se uita la TV, dar toți știu cu siguranță ce se povestește pe acolo, asa cum nimeni nu ascultă manele, dar toată lumea știe ca nu-i plac. E ca și cum ai declara ca nu-ți place o mâncare pe care nu ai pus gura...ce tare. Eu dau zilnic stiri la munca, deci vad fara sa vreau, ce si cum. Dar nu ma uit la emisiuni. Singurul la ce ma uit la Tv este filmul Clanul de pe Pro Tv, si mai este un post cu filme romanesti, vechi. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 Lasa man. Bagi si tu in seama comentarii gratuite. Doar youtube nu exista acu 15ani. Toti am prins tv ul si pun pariu ca nu s a schimbat nimic de atunci. Important e ca a aparut alternativa si puterea e acum la consumator. Link spre comentariu
icar Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 (editat) Acum 4 ore, Marele Savant a spus: Iar daca anumite subiecte fac audienta si aduc publicitate Va aduceti aminte când Ciumac la bagat in tomberon, pe D.D.? Ce s-a intâmplat la Antena 1, dupa câteva zile? Acu' vad ca a aparut o tema noua: extraterestrii! Acum 13 minute, merck a spus: De ce tot aduci in discutie pandemia? Da, asta ma intreb si eu? Si problema e intoarsa pe toate fetele, doar de antivaccinisti! Editat Martie 10, 2023 de icar Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 Acum 42 minute, Sharky a spus: Lasa man. Bagi si tu in seama comentarii gratuite. Te pomenești ca ale tale-s pe bani... Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 (editat) Cat timp marele partid/e isi cumpara linistea, tembeliziunile trebuie sa bage si ceva balast care prinde la prostime: Editat Martie 10, 2023 de AlpHs00 Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 Hai să vă bag şi eu de un "cutremur"...Dulapul de la Cotro cică ar fi spart câteva zeci de milioane de euroi cu vizitele sale spre Asia! Cât o sparge şi în RO cu "excursile" periodice la Sibiu? Îl ia cineva de guler pe "Fujimutu"?? Link spre comentariu
eos Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 Acum 9 ore, icar a spus: Mie imi place aia cu "va avertizam ca urmeaza imagini cu impact emotional". Pai daca au impact emotional, si stii asta, de ce le mai dai? Il pregateste pe om din timp sa ia diazepamu :))))) Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 (editat) Da, doar noi, daca il dam jos si-l judecam ca pe orice om normal, pentru ca legea se aplica la fel pentru toti (in idee) sau mai bine zis nimeni nu este mai presus de lege (teoretic). Practica a omorit si pe pisica curioasa, legile sint facute de jmecheri pentru a le aplica prostilor, in folosul jmecherilor. Acum 36 minute, BRANCA a spus: Hai să vă bag şi eu de un "cutremur"...Dulapul de la Cotro cică ar fi spart câteva zeci de milioane de euroi cu vizitele sale spre Asia! Cât o sparge şi în RO cu "excursile" periodice la Sibiu? Îl ia cineva de guler pe "Fujimutu"?? Editat Martie 10, 2023 de DjLeco2021 Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 Acum 1 oră, icar a spus: Va aduceti aminte când Ciumac la bagat in tomberon, pe D.D.? Ce s-a intâmplat la Antena 1, dupa câteva zile? Sincer, nu ma uitam la otv, deci nu imi amintesc. Ce s-a intimplat la A1? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 Doar intreb: mi s-a stersa o postare recenta, sau am uitat eu sa apas pe buton??? Link spre comentariu
validae Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 Eu unul nu...poate nu aţi apăsat butonul, mi se mai întâmplă uneori. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 Acum 4 ore, BRANCA a spus: Hai să vă bag şi eu de un "cutremur"...Dulapul de la Cotro cică ar fi spart câteva zeci de milioane de euroi cu vizitele sale spre Asia! Cât o sparge şi în RO cu "excursile" periodice la Sibiu? Îl ia cineva de guler pe "Fujimutu"?? Ziceam ca ''dulapul'' ala este Presedintele ales al Romaniei. care si-a facut jobul asa cum trebuie, fara a hahai la tv. aproape zilnic, fara a provoca scandaluri, fara o Nuti care sa sparca citeva (multe !) miliarde de euro pe prostii si nici macar nu s-a urcat la volan dupa ce a baut toata seara in birt! Acum 1 oră, validae a spus: Eu unul nu...poate nu aţi apăsat butonul, mi se mai întâmplă uneori. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 Da.Dulapu nu ştie să hăhăie,da ştie să silabisească Pè-Sè-Dè...Mai ştie să-şi facă concedii prelungite şi mai ştie să meargă acasă la Sibiu gratis! Era să uit de "parteneriatul strategic cu Japonia",o nouă gogoriţă de zeci de milioane de euro gaură din buget! Propun să-i ridicăm şi-o piramidă pe modelul lui Keops,că de,a "luptat" să ne bage în Schengen... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 Acum 28 minute, BRANCA a spus: Era să uit de "parteneriatul strategic cu Japonia",o nouă gogoriţă de zeci de milioane de euro gaură din buget! probabil ca aveti accest la informatii care nu sint accesibile muritorilor de rind, cum ar fi devizul deplasarii in JA! nu doriti sa-l impartasiti cu noi? sigur a costat mai mult deplasarea decit un teren de fotbal sau o sala de sport construita de Nuti in sate cu 12 locuitori si aia pensionari de 2-3 decenii??? Link spre comentariu
Postări Recomandate