Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cutremur impresii de la 10 km de epicentru

Postări Recomandate

Normal, e doar goana dupa senzatie, ca la orice alta stire. In 2 săptămâni uitam de cutremur asa cum am uitat deja de război.

Sa nu uitam ca tătuca Putin a declarat ca Transnistria e parte din Rusia si cine stie cum declara ca de fapt granita e alta si se apuca sa denazifice jumătate de Moldova.

E cineva curios de asta? Nici vorba.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 257
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

1 oră în urmă, Sharky a spus:

E cineva curios de asta? Nici vorba.

Si daca ar fi, ce? Sa se duca la Kremlin sa ceara informații? Ca si cutremurul, si mintea lui Putin e greu de citit sau anticipat. Stii tu sigur ca va denazifica moldova toata sau jumate? Si atunci de ce sa sărim de pe un picior pe altul de teamă că se va intampla? 

Link spre comentariu

D-nule ex.escu, vă rog să nu mă înțelegeți greșit, nu vreau să vă supăr, dar "pilonii" despre care spuneati că au fost bătuți în pământ pentru construcția blocurilor respective foarte probabil au fost de fapt PITONI, care se bat pentru a consolida un teren instabil pe care urmează a se construi o clădire grea. 

Link spre comentariu
Acum 44 minute, Elservius a spus:

D-nule ex.escu, vă rog să nu mă înțelegeți greșit, nu vreau să vă supăr, dar "pilonii" despre care spuneati că au fost bătuți în pământ pentru construcția blocurilor respective foarte probabil au fost de fapt PITOANE, care se bat pentru a consolida un teren instabil pe care urmează a se construi o clădire grea. 

Link spre comentariu
8 hours ago, Sharky said:

Sunt curios cum de nu apare vreo teorie prin care cutremurele sunt cauzate de Putin ca sa submineze NATO.

Putin are treabă cu denazificarea (zonală) prin operațiuni militare speciale.

Simplă chestiune între bikeri pe tema portului de cască (nazistă):

600.jpeg

3e92ad2c629946f3ebff8cc462cdb9e9.jpg?src

Link spre comentariu
Acum 10 ore, Elservius a spus:

D-nule ex.escu, vă rog să nu mă înțelegeți greșit, nu vreau să vă supăr, dar "pilonii" despre care spuneati că au fost bătuți în pământ pentru construcția blocurilor respective foarte probabil au fost de fapt PITONI, care se bat pentru a consolida un teren instabil pe care urmează a se construi o clădire grea. 

Puteti pune un link din care sa rezulte asta? piton stiu ca este o specie de sarpe sau cel folosit la alpinism, acela se bate in fisurile stincii, iar pluralul este pitoane! in constructii n-am intilnit termenul. Sigur, e posibil ca eu sa gresesc asa ca astept linkul de la dv.

Editat de Marele Savant
Link spre comentariu

Îmi cer public scuze, într-adevăr am greșit. Respectivele elemente pentru consolidarea terenului se numesc Piloți Bătuți, introduși în sol prin batere/percutie. Deci nu se numesc nici pitoni, nici pitoane cum greșit am știut eu. Îmi cer încă o dată iertare, mai ales domnilor ex.escu și Marelui Savant.

Link spre comentariu

Domnule Branca, eu nu am studii în domeniul construcțiilor și cred că ar fi bine ca în general să nu mai scriu lucruri despre care nu sunt absolut sigur, sau nu le-am studiat bine. Din câte știu eu piloții pentru consolidarea terenului pot fi forati sau bătuți, iar cei bătuți pot fi din beton armat sau precomprimat, oțel și probabil pot fi și din lemn sau alte materiale. 

Link spre comentariu

Daca tot veni vorba, Anghel Saligny a supervizat si constructia silozurilor de la Braila. Ca element de pionerat au fost printre primele lucrari din lume unde s-a folosit betonul armat.

Lucrarea s-a efectuat pe piloti de brad norvegian si, in plus, daca nu ma inseala memoria, s-a folosit o "armare" suplimentara a solului cu baloti de stuf si pamant compactat.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări