Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cutremur impresii de la 10 km de epicentru

Postări Recomandate

• Răspunsuri 257
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Referitor la legatura dintre cutremure, daca faliile respective sunt in legatura cu aceeasi placa tectonica, un anumit cutremur poate incarca alte falii cu energie si poate declansa cutremure la intervale de saptamani -ani.

Dubletele sunt produse de doua falii vecine deja incarcate, primul are efect de trigger.

Link spre comentariu
Acum 18 minute, antemir a spus:

Desi mai rar crustale peste 6.

Ai citit la ce adancime s-a produs cutremurul de la turci?:scarpin

P.S. Ca sa nu te mai obosesti sa predici aiurea, na de aici informatia:

The initial, stronger earthquake emanated from a fault 11 miles (18 kilometers) below the surface. The shallow depth meant the earthquake produced violent shaking that affected areas hundreds of miles from the epicenter, 16 miles (26 kilometers) east of the city of Nurdagi, Turkey. The second quake followed nine hours later, striking 6 miles (10 kilometers) deep, roughly 2.5 miles (4 kilometers) south-southeast of the Turkish town of Ekinözü.

Editat de merck
Link spre comentariu

Da, l-am simtit, a sunat alerta si in câteva secunde s-a auzit zgomotul mobilei si patul s-a miscat. 

Dar... as lua toti reporterii si i-as spânzura de cea mai apropiata craca! De la 15:15 nu fac altceva decât sa creeze panica. Panica si iar panica! Au tras de  Marmureanu sa spuna ca exista legatura intre aceste cutremure si cel din Turcia. Au vrut sa scoata de la el elemente care sa creeze panica. Apoi pun niste intrebari de habarnisti, dupa care trag "concluzii" savante. Vai, la primaria din Targu Jiu, au cazut bucati din cladire!!!! Da, au cazut bucati din hornul primariei!  Cum e si normal la o astfel de magnitudine si la un horn inalt de 3 metri. Is aproape disperati ca nu a murit nimeni!!!

Link spre comentariu
Acum 5 minute, icar a spus:

Au tras de  Marmureanu sa spuna ca exista legatura intre aceste cutremure si cel din Turcia. Au vrut sa scoata de la el elemente care sa creeze panica.

Ce sa-ti spun! De parca il impuscau de nu scoteau nimic de la el. Dar si Marmurica asta este insetat rau de faima si abia asteapta sa se bage in seama. 

Eu acum l-as lua la pwla pe Marmurica sa imi prezinte ce dovezi are daca a declarat ca exista o legatura intre aceste cutremure si cel din Turcia. Sa vedem ce tromboane baga. 

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări