ionut120v Postat Februarie 13, 2023 Partajează Postat Februarie 13, 2023 dupa cum s-a simtit e mai degraba de 5.2 nu 5.3, am simtit prima replica. epicentru in comuna Schela, 14 km adincime. Link spre comentariu
ionut120v Postat Februarie 13, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2023 cam 40 de secunde. nici o avarie nici un obiect cazut, mai am de inspecta si la casa din deal, posibil aluncari de teren Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Februarie 13, 2023 Partajează Postat Februarie 13, 2023 Fiind un cutremur de suprafata, are altfel de comportament fata de cele de adincime din Vrancea. Link spre comentariu
ionut120v Postat Februarie 13, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2023 Referitor la legatura dintre cutremure, daca faliile respective sunt in legatura cu aceeasi placa tectonica, un anumit cutremur poate incarca alte falii cu energie si poate declansa cutremure la intervale de saptamani -ani. Dubletele sunt produse de doua falii vecine deja incarcate, primul are efect de trigger. Link spre comentariu
string Postat Februarie 13, 2023 Partajează Postat Februarie 13, 2023 Eu tot înclin să cred că mai ”dansează” oamenii (sau mințile lor) de se cutremură pământul, pe alocuri. Subiect de studiu ... Link spre comentariu
merck Postat Februarie 14, 2023 Partajează Postat Februarie 14, 2023 (editat) A mai fost inca un cutremur de 5.7 grade . https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/cutremur-in-romania-cu-magnitudinea-de-45-marti-dupa-amiaza-seismul-s-a-simtit-si-in-bucuresti-2251773 Editat Februarie 14, 2023 de merck Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 14, 2023 Partajează Postat Februarie 14, 2023 Si in Cluj, ff slab, initial am crezut ca am miscat eu biroul fara sa imi dau seama desi n am simtit sa il fi lovit. Atat. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 14, 2023 Partajează Postat Februarie 14, 2023 Au simţit şi prietenii mei din Sibiu!La celălalt nu... Link spre comentariu
string Postat Februarie 14, 2023 Partajează Postat Februarie 14, 2023 53 minutes ago, merck said: A mai fost inca un cutremur de 5.7 grade . Luni 5.2, marți 5.7, urmează miercuri 6.2? Link spre comentariu
merck Postat Februarie 14, 2023 Partajează Postat Februarie 14, 2023 (editat) Acum 18 minute, antemir a spus: Desi mai rar crustale peste 6. Ai citit la ce adancime s-a produs cutremurul de la turci? P.S. Ca sa nu te mai obosesti sa predici aiurea, na de aici informatia: The initial, stronger earthquake emanated from a fault 11 miles (18 kilometers) below the surface. The shallow depth meant the earthquake produced violent shaking that affected areas hundreds of miles from the epicenter, 16 miles (26 kilometers) east of the city of Nurdagi, Turkey. The second quake followed nine hours later, striking 6 miles (10 kilometers) deep, roughly 2.5 miles (4 kilometers) south-southeast of the Turkish town of Ekinözü. Editat Februarie 14, 2023 de merck Link spre comentariu
icar Postat Februarie 14, 2023 Partajează Postat Februarie 14, 2023 Da, l-am simtit, a sunat alerta si in câteva secunde s-a auzit zgomotul mobilei si patul s-a miscat. Dar... as lua toti reporterii si i-as spânzura de cea mai apropiata craca! De la 15:15 nu fac altceva decât sa creeze panica. Panica si iar panica! Au tras de Marmureanu sa spuna ca exista legatura intre aceste cutremure si cel din Turcia. Au vrut sa scoata de la el elemente care sa creeze panica. Apoi pun niste intrebari de habarnisti, dupa care trag "concluzii" savante. Vai, la primaria din Targu Jiu, au cazut bucati din cladire!!!! Da, au cazut bucati din hornul primariei! Cum e si normal la o astfel de magnitudine si la un horn inalt de 3 metri. Is aproape disperati ca nu a murit nimeni!!! Link spre comentariu
string Postat Februarie 14, 2023 Partajează Postat Februarie 14, 2023 6 minutes ago, icar said: Da, l-am simtit, a sunat alerta ... Aveți și alerte de cutremur, pe acolo? Și funcționează? Link spre comentariu
merck Postat Februarie 14, 2023 Partajează Postat Februarie 14, 2023 Acum 5 minute, icar a spus: Au tras de Marmureanu sa spuna ca exista legatura intre aceste cutremure si cel din Turcia. Au vrut sa scoata de la el elemente care sa creeze panica. Ce sa-ti spun! De parca il impuscau de nu scoteau nimic de la el. Dar si Marmurica asta este insetat rau de faima si abia asteapta sa se bage in seama. Eu acum l-as lua la pwla pe Marmurica sa imi prezinte ce dovezi are daca a declarat ca exista o legatura intre aceste cutremure si cel din Turcia. Sa vedem ce tromboane baga. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Februarie 14, 2023 Partajează Postat Februarie 14, 2023 Simtit usor, Bucuresti, etaj 8. O usoara balansare nord-sud, cam 4-7 secunde. Identica ca si la cel din 1986, identic ca pozitionarea patului, doar patul difera acum. Nu eram sigur de perceptia lui, pina cind nu a binganit telefonul. Link spre comentariu
flomar60 Postat Februarie 14, 2023 Partajează Postat Februarie 14, 2023 L-am simțit și eu ,aici la Segarcea,dar f. scurt cam 3-4 secunde....s-a manifestat ca o zdruncinătură.... Link spre comentariu
Postări Recomandate