Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Au trecut sau nu rachetele pe deasupra României?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Cred că Zelenski cam baga bățul prin gard, vrea sa implice și NATO în acest război. Și dacă au trecut e mai bine să nege acest lucru. Oricum până la urmă rușii ii cam ocupa ușor, ușor. Este posibil că și rușii sa aibă dreptate privind drepturile minorităților ruse. Politicienilor le este ușor să spună ,,mergem la război,, dar ei fug care cum apuca, in prima linie sunt oameni care mor nevinovați. Poate ar trebui sa se gândească mai mult la oameni, decât la teritoriu.

Link spre comentariu
Acum 4 minute, yo9gcc a spus:

Politicienilor le este ușor să spună ,,mergem la război,, dar ei fug care cum apuca, in prima linie sunt oameni care mor nevinovați. Poate ar trebui sa se gândească mai mult la oameni, decât la teritoriu.

Este valabil si pentru politicienii rusi?:scarpin

Link spre comentariu

Te rog nu devia discutia.

N-ai ideie cit de bine lucreaza incompetenta si promovarea pe baza de .

set-pile-din-otel-9-buc-gb1569.jpg

Pina ai sa afli ramii pe subiectul formulat si nu devia in alte directii.

Acum 15 minute, Cristian74 a spus:

Intrebarea corecta este: au cazut aparatele romanesti (un avion si un elicopter) doborate de un EMP rusesc?

Nu stiu de unde ai scos-o pe asta dar daca s-ar fi utilizat aceasta arma imaginara atunci in zona Dobrogei nu ar mai fi existat aparate de radio functionale (si nu doar radiouri).

Incompetenta, snobismul si dorinta de a se fali cu realizari nerealista in fata sefilor au facut mai multe victime de-alungul timpului decit isi poate cineva imagina.

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Faptul ca rezultatele anchetei nu au fost publicate nu inseamna ca nu a fost o ancheta serioasa.

Tot timpul astfel de anchete sint tratate foarte serios, mai ales in contextul de la granita, dar in general anchetele militare nu sint publice, tot timpul ramin si multe informatii secrete.

Link spre comentariu
Acum 29 minute, Sharky a spus:

Clovnu ala ar fi bine sa o dea la pace ca se termina iarna si vine urmatorul val.

Ce inseamna "sa o dea la pace"? E cam ca la miuța din spatele blocului datul asta la pace?

Zice Zele: Piuuuaaa! Gata ca mă striga mama la masa? 

Privitul de pe margine e al naiba de simplu, când nu ești implicat in probleme întotdeauna soluția e banala.

Link spre comentariu
2 hours ago, Cristian74 said:

Intrebarea corecta este: au cazut aparatele romanesti (un avion si un elicopter) doborate de un EMP rusesc?

Dezorientate, nu doborâte. Restul au rămas consemnate la sol.

5 hours ago, sesebe said:

Au trecut sau nu rachetele pe deasupra Ramaniei?

Unde e Ramania asta?

Link spre comentariu

Cum ţi-e şi cu creierul ăsta, una gândeşte el şi alta tastează deştu....pe undeva e un ,,bug,,.

Hai că o editai eu, dar mai căscaţi şi voi ochii la ce aţi scris înainte să apăsaţi pe butonul ăla...

Totuşi de la litera ,,o,, până la litera,,a,, e un lat de palmă sănătoasă....

AC60Sre.png

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări