Taraxacus Postat Februarie 11, 2023 Partajează Postat Februarie 11, 2023 Am o baterie externă de 20.000 mAh care are 2 acumulatori Li-Po în paralel. Tensiunea pe acumulatori este 4,19 V. Când apăs butonul pentru alimentarea telefonului sau a tabletei, afișajul indică 100 însă debitează curent doar 15 secunde. Am scos modulul și am folosit alt acumulator. Tot la fel, debiteza 5 V pt 15 secunde apoi se închide. Ce ar putea fi defect, merită de reparat ? Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Februarie 11, 2023 Partajează Postat Februarie 11, 2023 Unele fara un consumator intra in stand-by Consumatorul trebuie sa depaseasca un anumit nivel pentru a fi detectat. Link spre comentariu
Taraxacus Postat Februarie 11, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2023 Am folosit ca și consumator tel mobil. Mai am o baterie externă care cand cuplez tel îl încarcă deci nu e de la sarcină. Link spre comentariu
stryx Postat Februarie 11, 2023 Partajează Postat Februarie 11, 2023 Poate sa fie defect modulul sau sa fie incompatibil cu cablul sau telefonul. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 11, 2023 Partajează Postat Februarie 11, 2023 Atunci când e cuplat la baterie, telefonul indică încărcare în curs ? Ai verificat cu multimetrul dacă chiar consumă din baterie un curent semnificativ ? Să nu fie cablul prost (cu întreruperi) şi introduce o rezistenţă parazită care face ca bateria să decupleze în lipsă de sarcină minimă.Încearcă şi alte cabluri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum