dan-a2 Postat Februarie 10, 2023 Partajează Postat Februarie 10, 2023 La aceasta sursa invertorul intra in protectie ,schimbat barete , driver ,mosfet > degeaba, nu vrea .. Exista vreo metoda de eliminare a protectiei ? S-a incercat cu eliminarea unei rezistente de pe ovp si deconectarea pinului 1 de pe MP3394 DAR NIMIC.. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Februarie 10, 2023 Partajează Postat Februarie 10, 2023 (editat) La Sony se poate pacali "protectia" unind impreuna toate canalele pe iesirile integratului (mufa), posibil sa mearga si la MP3394 unindule cate 2, 3 sau toate 4, nu stiu cum e la tine configurate canalele dar banuiesc ca e folosit doar unul, adica plusul general din convertor si minusul de la o iesire (canal) din MP3394, eu zic sa incerci ca nu ai ce sa strici, invertorul intra in protectie ca sesizeaza un consum prea mare sau prea mic, asta e parerea mea fara sa stiu cum e configurat invertorul tau. Cred ca prin unirea canalelor invertorul se adapteaza la un curent mai mare si nu mai intra in protectie, dar asta nu inseamna ca protectia nu mai e activa ! Editat Februarie 10, 2023 de Costica Tv Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 10, 2023 Partajează Postat Februarie 10, 2023 (editat) condesatorul de 200-160v schimbat? am mai gasit condesatori smd in scurt in zona driverului,dar si conexiuni proaste in interiorul panelului,exact unde se infing baretele,am tras fire pe långå conector,daca sa probot si cu alte bare ,dar nu noi,e posibil tot baretele sa fie buba,cu toate ca par sa se aprinda ok,am patit si nu-mi venea a crede, ce inseamna intra in protectie? se aprind pentru scurt timp? Editat Februarie 10, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
cornel1962 Postat Februarie 10, 2023 Partajează Postat Februarie 10, 2023 Acum 4 ore, dan-a2 a spus: La aceasta sursa invertorul intra in protectie ,schimbat barete , driver ,mosfet > degeaba, nu vrea .. Exista vreo metoda de eliminare a protectiei ? S-a incercat cu eliminarea unei rezistente de pe ovp si deconectarea pinului 1 de pe MP3394 DAR NIMIC.. La sursele astea(ips12/62), am pus 10 leduri de 6v pe o bareta veche de LG, am pus mufa de vestel și probez orice tv de acest echipat cu sursele astea, înainte de a da display-ul jos. Am folosit și la 32", dar și mai mari la diagonala și nu a intrat în protecție sursa niciodată ! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 11, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2023 Cond. de 100uf/100v schimbat,cele 4 canale sunt unite din fabrica ,ramane sa mai desfac o data ecranul sa mai verific contactele la bara de cuplare Direct pe fire cu testerul .. se aprind la fel ca si baretele vechi Link spre comentariu
yokoono Postat Februarie 11, 2023 Partajează Postat Februarie 11, 2023 (editat) Pune in serie 2 baterii ca sa faci 3v si aprinde pe rand fiecare led. Evident doar daca nu ai pus barete noi. Editat Februarie 11, 2023 de yokoono Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 11, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2023 Acum 7 minute, yokoono a spus: Pune in serie 2 baterii ca sa faci 3v si aprinde pe rand fiecare led. Evident doar daca nu ai pus barete noi. Sunt barete noi de la d-nul Badila . Link spre comentariu
Costica Tv Postat Februarie 11, 2023 Partajează Postat Februarie 11, 2023 Acum 21 minute, dan-a2 a spus: Sunt barete noi de la d-nul Badila . Cupleaza pe exterior niste barete cu nr de leduri necesare ca sa te convingi daca invertorul e ok, asta ca sa nu desfaci backlightul degeaba Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 11, 2023 Partajează Postat Februarie 11, 2023 Acum 4 minute, Costica Tv a spus: Cupleaza pe exterior niste barete cu nr de leduri necesare ca sa te convingi daca invertorul e ok, asta ca sa nu desfaci backlightul degeaba eu astea le testam cu un bec de 220v de 10w 15w 20w nu mai tin minte exact watii, Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 11, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2023 (editat) Am testat cu bec de 25w filamentul se aprinde..si ramane aprins.. Editat Februarie 11, 2023 de dan-a2 Link spre comentariu
Costica Tv Postat Februarie 11, 2023 Partajează Postat Februarie 11, 2023 Acum 13 minute, dan-a2 a spus: Am testat cu bec de 25w filamentul se aprinde..si ramane aprins.. Ok inseamna ca e contact imperfect de la barete catre invertor Becul de 25W la ce tensiune este ?, intreb ca sa-mi procur si eu unul. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 11, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2023 Bec de 220v 25w de la cuptoarele cu microunde.. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Februarie 11, 2023 Partajează Postat Februarie 11, 2023 Acum 7 minute, dan-a2 a spus: Bec de 220v 25w de la cuptoarele cu microunde.. Multumesc, am vre-o 12-13 bucati din dezmembrari cuptoare...am facut bine ca nu le-am aruncat.. Link spre comentariu
yokoono Postat Februarie 11, 2023 Partajează Postat Februarie 11, 2023 Vezi ca eu am patit-o. Baretele aveau polaritatea inversata. Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 11, 2023 Partajează Postat Februarie 11, 2023 (editat) Acum 55 minute, dan-a2 a spus: Am testat cu bec de 25w filamentul se aprinde..si ramane aprins.. daca pe bec e intre 50-80v cred ca sursa e ok ,am folosit becuri gen,veioza,masina de cusut,frigider comunist acum depinde si de televizor ca unele au activat un fel de mod economic ,daca nu e ,,activitate,,si scade sub 50v Editat Februarie 11, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum