Tanase Ion Postat Septembrie 14 Partajează Postat Septembrie 14 Acum 10 ore, MarianBal a spus: @Tanase Ion daca se poate sa-mi cedati Neptunul, va ofer in schimb un Albatros si contravaloarea Neptun. Multumesc. Imi pare rau dar nu am cu sa il cedez ca a ajuns ieri coletul, iar Albatros am, il luasem ptr coletie, dar daca il dorilti vi-l pot da la schimb pe altceva. Link spre comentariu
deo Postat Septembrie 14 Partajează Postat Septembrie 14 Daca nu este suma minima atunci il iau eu.Va trimit datele pe pm. Link spre comentariu
cipcirip Postat Septembrie 14 Autor Partajează Postat Septembrie 14 Nu există sumă minimă, ideea e sa fie un raport rezonabil cost marfă/ cost transport. Daca nu v-ați schimbat adresa, o mai am... Va anunț când trimit. Link spre comentariu
cipcirip Postat Septembrie 15 Autor Partajează Postat Septembrie 15 Bună ziua. Se adaugă: 574. Electronica din combină Philips, 40 lei 575. Pereche difuzoare bandă largă, 20 lei 576. Electronica din sistem 5.1, 35 lei 577. Diverse pcb, trafo din sisteme multimedia, 25 lei. Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Septembrie 15 Partajează Postat Septembrie 15 Acesta il vreau eu Link spre comentariu
cipcirip Postat Septembrie 26 Autor Partajează Postat Septembrie 26 (editat) Bună ziua. Se adaugă : 578. Radiocasetofon, netestat, 40 lei 579. Pcb-uri din combină Kenwood, 40 lei - rezervate 580. Mecanică casetofon, din aceeași combină, 15 lei; cealaltă bonus, pentru piese schimb. 581. Difuzoare plus filtre, 130 lei toate. Editat Septembrie 26 de cipcirip Link spre comentariu
NEAGU GABRIEL Postat Septembrie 26 Partajează Postat Septembrie 26 Salut,ce diametru au difuzoarele și dacă ai idee de puterea audio Link spre comentariu
cipcirip Postat Septembrie 26 Autor Partajează Postat Septembrie 26 Bas 20 cm, boxe compresie. La ochi cam 40 VA. Posibil sa se găsească ceva parametri... Link spre comentariu
sonic11 Postat Septembrie 26 Partajează Postat Septembrie 26 (editat) 578 și 581 PS. dacă se hotărăște colegu @NEAGU GABRIEL sa le ia el, rămân la dansul. Editat Septembrie 26 de sonic11 Link spre comentariu
NEAGU GABRIEL Postat Septembrie 26 Partajează Postat Septembrie 26 Acum 2 minute, sonic11 a spus: 578 și 581 PS. dacă se hotărăște colegu @NEAGU GABRIEL sa le ia el, rămân la dansul. Nu le iau, sunt disponibile. Mulțumesc Link spre comentariu
cipcirip Postat Octombrie 9 Autor Partajează Postat Octombrie 9 Bună ziua. Adăugăm : 582. Amplificator, netestat, 100 lei 582. Radioreceptor, netestat, 25 lei 583. Tester baterii, 20 lei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum