Dxxx Postat Iulie 31 Partajează Postat Iulie 31 517. Deck Yamaha, netestat, 50 lei; provine din combină, se conectează prin panglică dedicată. Asta il vreau eu. Link spre comentariu
dragangeorge72 Postat August 1 Partajează Postat August 1 Buna ziua.Astazi am ridicat Denon-ul de la Posta cu bonusul.A ajuns in conditii bune,excelent ambalat.Cosmetizat si dezinfectat,functioneaza excelent.Va multumesc ! Link spre comentariu
Dxxx Postat August 4 Partajează Postat August 4 Si eu am primit pachetul, ambalat ca tancu' - multumesc pentru grija! Link spre comentariu
cipcirip Postat August 4 Autor Partajează Postat August 4 Mulțumesc pentru aprecieri. Adăugăm : 520. Combina Aiwa, netestata, lipsa ornament display, 100 lei 521. Cd player, netestat, 20 lei 522. Pereche woofere, 60 lei 523. Pereche woofere Sony, 50 lei 524. Mașină de găurit, manuală, 15 lei. Link spre comentariu
vasile barsan Postat August 4 Partajează Postat August 4 Salutari! Daca se pot rezerva (deocamdata): pct. 521. Cd player, netestat, 20 lei ; 524. Mașină de găurit, manuală, 15 lei. Multumesc! Link spre comentariu
cipcirip Postat August 7 Autor Partajează Postat August 7 Rezervate pentru dv. Va rog, pe viitor, toate rezervările sa le faceți aici, apoi discutam in privat, pentru evitarea neînțelegerilor. Referitor la transport, putem opta pentru varianta easybox, pentru cei ce au in apropiere; e o varianta mai ieftină; mulțumesc @Dxxxpentru idee. Adăugăm: 525. Pcb recuperate din magnetofon sovietic (main, oscilator ștergere/premagnetizare, dnr), 60 lei 526. Egalizor 5 benzi din același magnetofon, 50 lei 527. Vu metru, 50 lei 528. Pcb din radiocasetofon Sony, 15 lei. Link spre comentariu
cipcirip Postat August 7 Autor Partajează Postat August 7 Ok, al dvs. să fie. Disponibile și 529. Capete magnetice, din magnetofonul în discuție, 50 lei. Link spre comentariu
hamatdumitru Postat August 7 Partajează Postat August 7 Rog eu: 520. Combina Aiwa, netestata, lipsa ornament display, 100 lei Link spre comentariu
vlad1980 Postat August 7 Partajează Postat August 7 Acum 1 oră, cipcirip a spus: Ok, al dvs. să fie. Disponibile și 529. Capete magnetice, din magnetofonul în discuție, 50 lei. Vreau eu 529. Capete magnetice, din magnetofonul în discuție, 50 lei. va dau PM Link spre comentariu
vasile barsan Postat August 7 Partajează Postat August 7 Acum 3 ore, cipcirip a spus: Rezervate pentru dv. Va rog, pe viitor, toate rezervările sa le faceți aici, apoi discutam in privat, pentru evitarea neînțelegerilor. Referitor la transport, putem opta pentru varianta easybox, pentru cei ce au in apropiere; e o varianta mai ieftină; mulțumesc @Dxxxpentru idee. Subscriu ,de acord cu dvs. Multumesc! Link spre comentariu
hamatdumitru Postat August 8 Partajează Postat August 8 Rog eu: 528. Pcb din radiocasetofon Sony, 15 lei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum