Marele Savant Postat Februarie 8, 2023 Partajează Postat Februarie 8, 2023 Disponibile mai multe tipuri, le voi posta din cind in cind. Dar, voi prefera sa le ia cineva din Bucuresti, pentru a scapa de cautarea unor ambalaje adecvate!!! *** doua cutii Metroset, ramase dintr-un lot comandat acum circa 25 de ani!!! Din pacate nu au fata si spate si nu gasesc piesele care fizau fetele sa nu gliseze in partea din spate, dar se pot inlocui usor cu ceva artizanal. promit ca anunt pe eventualul cumparator atunci cind dau de ele! Posibil ca unele portiuni din laterale sa aiba nevoie de revopsire, mai au unele zgirieturi, dar se retusaza usor cu un spray. Pretul este de 60 lei bucata. ***sasiu de la un aparat IEMI, probabil E501, pret 25 lei ***doua cutii de 1U, pentru rack de 19. recuperate, dar arata foarte bine. pret 30 lei bucata Link spre comentariu
Haralambie Postat Februarie 8, 2023 Partajează Postat Februarie 8, 2023 Daca le achit in avans, cat timp le puteti tine? Link spre comentariu
PINTI Postat Februarie 8, 2023 Partajează Postat Februarie 8, 2023 (editat) Daca nu le ia colegul, vreau eu cele doua cutii Metroset de sus si cea pentru E 501. Pentru detalii vorbim pe MP. Editat Februarie 8, 2023 de PINTI Link spre comentariu
imre1968 Postat Februarie 8, 2023 Partajează Postat Februarie 8, 2023 (editat) Si eu sunt interesat de asemenea cutii (Metroset) Editat Februarie 8, 2023 de imre1968 Link spre comentariu
Marele Savant Postat Februarie 8, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2023 Acum 15 minute, Haralambie a spus: Daca le achit in avans, cat timp le puteti tine? care din ele? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Februarie 8, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2023 Sold! cit doriti sa le pastrez? dati-mi un PM ca sa nu mai ocupam locul aici! Link spre comentariu
Haralambie Postat Februarie 8, 2023 Partajează Postat Februarie 8, 2023 (editat) Eventual pot sa renunt la cea de e501 pt pinti daca are nevoie neaparat. Le iau pe toate si ii distribui lui ulterior Editat Februarie 8, 2023 de Haralambie Link spre comentariu
Marele Savant Postat Februarie 8, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2023 Aveti un PM cu nr. meu de telefon ca sa vorbim. puteti suna pina la ora 23 sau miine dupa 9. Link spre comentariu
PINTI Postat Februarie 8, 2023 Partajează Postat Februarie 8, 2023 Acum 44 minute, Haralambie a spus: Eventual pot sa renunt la cea de e501 pt pinti daca are nevoie neaparat. Le iau pe toate si ii distribui lui ulterior Sunt deacord cu e 501. Vorbim pe pm. Multumesc. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Februarie 8, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2023 OK! astept si eu un telefon de la Haralambie! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Februarie 9, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2023 Se pare ca dl. Haralambie s-a razgindit, nu a mai dat nici un semn, desi a mai vizitat forumul. Deci, in continuare disponibile, preferabil in Bucuresti! incerc sa vad si ce cutii pot gasi pentru trimis in tara. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Februarie 9, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2023 Se poate inchide, multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate