DanyC Postat Februarie 8, 2023 Partajează Postat Februarie 8, 2023 Salut, Mester amator, am incercat sa-mi fac urmatorul circuit in pod: Intrerupatorul isi face treaba, pot aprinde / stinge proiectorul led. Dar in momentul in care pun ceva in priza si proiectorul e aprins, imi sare siguranta , probabil se face scurt. Va rog sa-mi spuneti ce am gresit. Priza si led-ul sunt asa: Va multumesc. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 8, 2023 Partajează Postat Februarie 8, 2023 Ai siguranţă diferenţială în tablou ? Nu cumva ai încurcat nulul cu împământarea la una din prize ? Încearcă să deconectezi împământarea de la proiector şi vezi dacă mai face la fel.. Link spre comentariu
DanyC Postat Februarie 13, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2023 Am sigurante diferentiale. Am verificat cablurile, nu pare sa fi incurcat impamantarea. Am schimbat proiectorul pentru ca am reusit sa-l ard. Problema a disparut, poate a avut proiectorul vreun defect de fabricatie. Multumesc de sugestie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum