topital Postat Februarie 8, 2023 Partajează Postat Februarie 8, 2023 Tv- ul,in mod AV ( pe mufa Euroscart)funcționează perfect,dar în mod Tv ( cu semnal trecut prin selectorul de canale,canal 37 ..UHF ) imaginea "stă",desincronizata _pe cadre și linii,și totodată nici comparator fază și frecvența pe linii nu funcționează ,"fuge" imaginea de la dreapta la stânga cu totul"nu am nici sunet pt că trece pe" mute" -nefiind sincronizata cadre linii, *Am LA76810A multifuncțional *LC 863224A *Stv5348/H-A-5 *Str G6653 sursa *LA 7840 cadre Nu am măsurat nimic , funcționează ok ... in mod AV din meniul AV/TV Mentionez imaginea Este perfecta ,nu este zgomotoasa " este clară fără purici ,dar desincronizata cadre, linii,și faza " Se vede umblat in bobina de rejecție de lângă multifuncțional. TV -ul nu este al meu , a venit cu toate lipiturile de la selectorul de canale exfoliate...le-a refăcut dar tot nu funcționează în mod T V. Rog ajutor Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 8, 2023 Partajează Postat Februarie 8, 2023 Uitate atent la lipituri daca sa umblat la el, ceva nui in regula cu circuitele , lipituri etc. Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 8, 2023 Partajează Postat Februarie 8, 2023 Hmm.. Rgb ok si canalul 37... Cumva sursa de semnal este Sinclair Spectrum sau clona? Daca am ghicit... As lasa televizorul in pace si as cauta problema la sursa. De asemenea de ce ai nevoie de semnal modulat in rf care oricum este net inferior rgb? Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 9, 2023 Partajează Postat Februarie 9, 2023 ,,sursa,, video-ul,receiverul,sau pe ce probati dv pe rf nu e cumva dat pe vre.o norma si tv.ul pe alta ? banui ca e un receiver satelit si vreti vizionare aceluiasi post pe 2 tv.uri simultan,altfel nu vad ce santeti deranjat ca nu merge si pe rf, daca era deranjat din bobina de rejectie nu cred sa mai fi avut o imagine cåt de cat corecta stiu ca la unele se ducea condesatorul de 5pf parca din bobina de rejectie,se spargea cel intern si se aplica unul pe spate bobina de rejectie se calibreaza cu o surubelnita ,,nonmetalica,,puteti folosi un pai de chibrit putin finisat dar nu e exclus sa fie dus si LA76810A in fine ,tv.ul ar trebui probat pe alta sursa ,cablu tv de exemplu,ca poate e ,,sursa,, receiverul cu probleme sau setat pe alta norma Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum