Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Televizor Platinum crt şasiu 5800-A3Y111, desincronizare pe cadre și linii in mod TV.

topital

Postări Recomandate

Tv- ul,in mod AV ( pe mufa Euroscart)funcționează perfect,dar în mod Tv ( cu semnal trecut prin selectorul de canale,canal 37 ..UHF ) imaginea "stă",desincronizata _pe cadre și linii,și totodată nici comparator fază și frecvența pe linii nu funcționează ,"fuge" imaginea de la dreapta la stânga cu totul"nu am nici  sunet pt că trece pe" mute" -nefiind sincronizata cadre linii,

*Am LA76810A multifuncțional

*LC 863224A

*Stv5348/H-A-5

*Str G6653 sursa

*LA 7840 cadre

Nu am măsurat nimic  , funcționează   ok ... in mod AV din  meniul  AV/TV

Mentionez imaginea Este perfecta ,nu este zgomotoasa " este clară fără purici ,dar desincronizata cadre, linii,și faza "

Se vede umblat in bobina de rejecție de lângă multifuncțional. TV -ul nu este al meu , a  venit cu toate lipiturile de la selectorul de canale exfoliate...le-a refăcut dar tot nu funcționează în mod T V.

Rog ajutor 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djvas

1

• iuliantv

1

• Florinel TV

1

• topital

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Hmm.. Rgb ok si canalul 37... Cumva sursa de semnal este Sinclair Spectrum sau clona?

Daca am ghicit... As lasa televizorul in pace si as cauta problema la sursa. De asemenea de ce ai nevoie de semnal modulat in rf care oricum este net inferior rgb?

Link spre comentariu

,,sursa,, video-ul,receiverul,sau pe ce probati dv pe rf nu e cumva dat pe vre.o norma si tv.ul pe alta ?

banui ca e un receiver satelit si vreti vizionare aceluiasi post pe 2 tv.uri simultan,altfel nu vad ce santeti deranjat ca nu merge si pe rf,

daca era deranjat din bobina de rejectie nu cred sa mai fi avut o imagine cåt de cat corecta

stiu ca la unele se ducea condesatorul de 5pf parca din bobina de rejectie,se spargea cel intern si se aplica unul pe spate

bobina de rejectie se calibreaza cu o surubelnita ,,nonmetalica,,puteti folosi un pai de chibrit putin finisat

dar nu e exclus sa fie dus si LA76810A

in fine ,tv.ul ar trebui probat pe alta sursa ,cablu tv de exemplu,ca poate e ,,sursa,, receiverul cu probleme sau setat pe alta norma

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări