Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defect display Samsung UE 43NU7092U

marianlsea

Postări Recomandate

• Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marianlsea

20

• Florinel TV

7

• iuliantv

6

• yokoono

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 10 minute, yokoono a spus:

Plasticul dispersor este extrem de casant si se crapa foarte usor. Poate a aparut o crapatura la demontare/curatare/montare.

Inteleg.

L-am verificat atent si arata intact dar daca e o microfisura era greu de vazut.

Imi recomandati sa il desfac din nou sau il las asa ?

Link spre comentariu

eu am unul de 49 ce a crapat la 2-3 zile de la montarea displayului,deci nu am umblat la backlight,merge de 8 luni,nu are rost sa.l desfaceti daca nu aveti altul de schimb,eu e posibil sa am dar,nu e asa deranjant si nu are rost sa.l chinuii.

https://bareteledtv.ro/samsung-lgp-nu-series/295-samsung-lgp-43-43nu7100-bn61-15663a-nu7000-plastic-dispersor-plexi.html

daca vreti sa.l desfaceti sa va lumuriti si sa comandati alt dispersor

Link spre comentariu

Concluzia: informati-va bine inainte de achizitie si nu mai cumparati tembelizoare EDGE LED, indiferent de producator si reclama.

Verificati inaintea achizitiei pe https://www.displayspecifications.com/ dupa model sa nu fie cu EDGE LED. Sint de preferat cele cu direct LED sau full LED array.

Petele luminoase au aparut din cauza unor probleme la panelul dispersor sau la foliile dispersoare. Nu prea ai ce sa le faci fara sa desfaci din nou panelul si eventual sa le schimbi cu totul.

Link spre comentariu
Acum 9 minute, iuliantv a spus:

eu am unul de 49 ce a crapat la 2-3 zile de la montarea displayului,deci nu am umblat la backlight,merge de 8 luni,nu are rost sa.l desfaceti daca nu aveti altul de schimb,eu e posibil sa am dar,nu e asa deranjant si nu are rost sa.l chinuii.

https://bareteledtv.ro/samsung-lgp-nu-series/295-samsung-lgp-43-43nu7100-bn61-15663a-nu7000-plastic-dispersor-plexi.html

daca vreti sa.l desfaceti sa va lumuriti si sa comandati alt dispersor

Adevarul este ca nu este deranjant dar pentru orice eventualitate daca vad ca se acutizeaza am sa folosesc informatia dvs. de a achizitiona un alt dispersor.Multumesc pentru informatie si punct de vedere.

Acum 8 minute, sesebe a spus:

Concluzia: informati-va bine inainte de achizitie si nu mai cumparati tembelizoare EDGE LED, indiferent de producator si reclama.

Verificati inaintea achizitiei pe https://www.displayspecifications.com/ dupa model sa nu fie cu EDGE LED. Sint de preferat cele cu direct LED sau full LED array.

Petele luminoase au aparut din cauza unor probleme la panelul dispersor sau la foliile dispersoare. Nu prea ai ce sa le faci fara sa desfaci din nou panelul si eventual sa le schimbi cu totul.

Este adevarat dar pentru neavizati un TV este un TV.Dupa patania asta am invatat despre ce este vorba si voi fi mai atent.

Multumesc pentru informatii.

Link spre comentariu

cu toate ca sant mai pacatoase,tot un edge led prefer,au o lumina mai uniforma,si nu ma oboseste la ochi,ca un direct led,la care parca ma uit la bec

am avut sony 40" edge fhd cca 7 ani,l.am vandut unui prieten sa pun in locul lui un lg direct led 4k 43" in 2 zile l.am dat jos si am trecut iar pe sony edge led 42" cca 4 ani,lg-ul l.am vandut,de cca 8 luni am un samsung direct led 49nu,,,,nu sant fan samsung,dar asta are un cont Netflix ,,liber,, la toate am tinut backlightul la cca 70% si nu numai din cauza sa.mi protejez ledurile ci ca nu suport ,contrast si backlight la maxim,locul tv.ului e pe perete unde nu e multå luminå

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 14 ore, iuliantv a spus:

cu toate ca sant mai pacatoase,tot un edge led prefer,au o lumina mai uniforma,si nu ma oboseste la ochi,ca un direct led,la care parca ma uit la bec

am avut sony 40" edge fhd cca 7 ani,l.am vandut unui prieten sa pun in locul lui un lg direct led 4k 43" in 2 zile l.am dat jos si am trecut iar pe sony edge led 42" cca 4 ani,lg-ul l.am vandut,de cca 8 luni am un samsung direct led 49nu,,,,nu sant fan samsung,dar asta are un cont Netflix ,,liber,, la toate am tinut backlightul la cca 70% si nu numai din cauza sa.mi protejez ledurile ci ca nu suport ,contrast si backlight la maxim,locul tv.ului e pe perete unde nu e multå luminå

E bine de stiut.Adevarul este ca preferintele tin de fiecare in parte si de obicei sunt rezultatul experientelor placute sau neplacute legate de un produs.:)

Acum 8 minute, clony a spus:

De acuma lasa-l asa, daca nu ai de gand sa-l schimbi.

Pai asa il las.Urmaresc daca se agraveaza efectul si atunci il desfac dar deocamdata nu ma deranjeaza.Mai ales ca este primul TV de tipul asta in care umblu.O victorie partiala tot e mai buna decat o infrangere. :)

Asa invat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări