Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SN74LVC1G04

iora

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iora

4

• djvas

1

Am rezolvat intre timp (tme), cautam  pentru un generator square wave la 1Kz cu fast rise cat mai bun pentru calibrare baza de timp la un osciloscop Tektronix TDS340A ( cumparat de la tine si rezolvat pe partea de achizitie semnal). M-a "mancat" sa schimb bateria din Nvram Dallas 1644-120 din 1996 si am pierdut calibrarea, bateria interna avea 2,6V dupa 26 de ani, insa nu am avut acces la ea sa o masor :) . Pe partea de Dc verticala si trigger extern nu au fost probleme de calibrare , ajutat si de un Rigol DG811 modificat la 992 si o sursa de tensiune stabilizata reglabila diy. Insa nu am reusit sa obtin un semnal sub 9ns stabil cu rigolul , nici chiar in mod puls si am avut nevoie de ceva care sa genereze un semnal mai bun de 5ns. Cu aceasta ocazie l-am si modificat intr-un TDS 360. Multumesc pentru mesaj.

Editat de iora
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări