Florin Miroiu Postat Februarie 8, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2023 Și pentru cei care nu au văzut boxele UNITARA. https://imgur.com/a/tmxPbYj Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 8, 2023 Partajează Postat Februarie 8, 2023 Mai omule, uita de toate prostiile astea ca ai sa arunci bani multi pe niste cutii cu difuzoare! Ai doua variante: doua perechi de boxe complet diferite adaptate cerintelor diferite sau, cum as face eu dealtfel, o singura pereche proiectata astfel incit sa satisfaca cit mai acoperitor cerintele pt cele doua cazuri diferite. Si, cel mai important, cind ceri sfaturi pe forum o faci de la inceput, inainte sa faci orice achizitie, nu dupa ce arunci banii pe niste difuzoare pe care cel mai probabil nu vei putea sa le folosesti. Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 8, 2023 Partajează Postat Februarie 8, 2023 https://imgur.com/a/ltwQd6l Arunci banii pe fereastra....dacă nu vrei sa înțelegi fa ce crezi de cuvinta dar vei fi dezamăgit, va fi un mare fiasco.... Link spre comentariu
Shambala Postat Februarie 8, 2023 Partajează Postat Februarie 8, 2023 Difuzorul de medii din boxele Unitra 75W din poza nu este cel original. Cel original nu are con de inalte. Link spre comentariu
aurel70 Postat Februarie 8, 2023 Partajează Postat Februarie 8, 2023 Nu ar merge o constructie de genul acesta? Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 8, 2023 Partajează Postat Februarie 8, 2023 Acum 1 minut, aurel70 a spus: Nu ar merge o constructie de genul acesta? Ba da, cum sa nu, si ar iesi o cutie cu difuzoare mai spalate un pic. Link spre comentariu
Florin Miroiu Postat Februarie 8, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2023 Salut. 1. Difuzoarele le am , sunt funcționale, se aud foarte bine de 40 de ani ( pentru mine) și vreau să le fac alte cutii care sunt ca si făcute pentru că am materialul tăiat. Trebuie făcute găurile pentru difuzoare și asamblat ceea ce nu ma costa nimic . Le fac singur. 2.In ideea că mă apuc sa fac lucrul asta am cumpărat setul de difuzoare din poze cu filtrele aferente la un preț foarte bun și tot în aceiași idee am răscolit netul și am văzut boxe de toate felurile ,mărimile, cu difuzoare montate in toate felurile ( numai pe colt nu am văzut dar nu este târziu) și cred că pot să fac și eu așa ceva chiar daca nu am decât urechea personala care i mi va spune cum sa aude și funcție de asta voi fi mulțumit de lucrul făcut sau o voi lua de la capăt. 3. Am postat ce vreau sa fac pentru niste sugestii constructive și am dat peste nemuritorul de origine Română Gică Contra ( nu fotbalistul). 4. Am reținut că nu este recomandat să folosesc alternativ difuzoarele de bas pe post de membrana pasiva dar la un volum mediu cred că va funcționa. Daca nu am sa concep incinta in așa fel că sa pot separa difuzoarele. 5. Mulțumesc celor care au participat la acest subiect și dacă vă interesează ,va țin la curent cu rezultatul proiectului. Din păcate nu pot oferi audiție in direct, ceea ce nu se compara cu netul. Link spre comentariu
aurel70 Postat Februarie 8, 2023 Partajează Postat Februarie 8, 2023 Orice om care are o casa, fie ca asculta muzica sau nu, sta dupa o usa ....Altfel...nu e bine.... Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 8, 2023 Partajează Postat Februarie 8, 2023 Toți care veniți și intrebati pe forum, va așteptați ca noi restu sa va aprobam toate prostiile care le debitati pe aici în varianta in care sau dat n alternative de a face treaba corect, trist și tipic romaneste Link spre comentariu
Florin Miroiu Postat Februarie 9, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2023 Pai domnule sonic11 mă scuzați că v-am deranjat. Spor la ce faceți. Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 9, 2023 Partajează Postat Februarie 9, 2023 Ideea este ca aveti conturat in minte ceva total gresit si de la care nu vreti sa va abateti......si ati deschis un topic unde asteptati ca lumea sa zica "vai ce idee fantastica", va inselat i!? Acesta este un forum tehnic unde primeaza informatia corecta, nu bazme.... Daca obsevati de la primele posturi ideea dumitale a fost aspru criticata si eu ca fraeru am zis sa te ajut, considerand ca ai fost luat prea "tare". Spor sa ai, eu am iesit di discutie. Link spre comentariu
Postări Recomandate