Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recondtionare polizor unghiular Bosch 3 601 H30 400-vaselina si shim-uri

raresv

Postări Recomandate

Salut, reconditionez un polizor unghiular(flex) si a avut dintii cativa dinti zburati din transmisie. Problema vine cand a trebuit curat tot si sa schimb vaselina. Am la dispozutie Mannol 8104 high temp grease LC2. Ce tip de vaselina este corect de a fi folosita in grupul de angrenaj?
Si a doua problema: distanta dintre rotile dintate intre pinioane se regleaza cu ajutorul unor saibe(shim-uri) de la 0.1/0.15/0.2/0.3mm, cum pot sa vad cum calca corect rotile si sa aleg corect saiba?
Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• raresv

3

• manolo

1

• almarghi

1

• daniels

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 6 ore, raresv a spus:

cum pot sa vad cum calca corect rotile si sa aleg corect saiba?

Se asambleaza capacul cu axul-coroana pe corpul flexului, se stang suruburile si prin rasucirea stanga-dreapta a axului se estimeaza jocul dintre dinti.

Se adauga sau se scot saibe pana jocul devine minim.E foarte posibil ca fara saibe de compensare intre capac si corp sa aveti deja joc si asta nu mai poate fi micsorat. 

Cel putin la al meu chiar daca i-am cumparat,saibe nu i-am pus si tot avea joc.

De obicei Bosch au de vanzare vasilina pentru scule.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări