mannx Postat Februarie 7, 2023 Partajează Postat Februarie 7, 2023 @arossiro sunt 74 de pagini in topicul despre vtp. Dacă citești pe sărite tot îți faci o idee. Pentru 12" cutiile vor avea dimensiuni impresionante. Dacă spațiul nu e problemă, deși cca 2m înălțime nu e chiar puțin poți merge pe soluția dorită. Dar eu am reținut că 10" e cam maxim. Merită citit doar ca informație. Pe acest forum chiar am găsit informații corecte în comparație cu alte medii. Succes !!! Link spre comentariu
arossiro Postat Februarie 7, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2023 @Shambala, @mannxAm inteles ca nu voi realiza ce mi-as fi propus cu difuzoarele respective, de aceea am adresat o intrebare domnului Mateescu, in ideea de a-mi sugera un proiect viabil. Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 10, 2023 Partajează Postat Februarie 10, 2023 Ia proiectu de 12" pt VTP si baga mare. Ce drac sa vrei sa calculezi. E un proiect dificil, o sa constati si tu cand nu vei ajunge la final si compari cu ceva boxa cel mult mediocra dar care suna. Important e sa iti faca placere sa mesteresti. Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 10, 2023 Partajează Postat Februarie 10, 2023 Acum 2 ore, Sharky a spus: Important e sa iti faca placere sa mesteresti. Si ca din succesuri dar si din esecuri ,inveti ceva..... Link spre comentariu
arossiro Postat Februarie 10, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2023 @Sharky, despre ce proiect este vorba?Daca puteti, dati-mi detalii Link spre comentariu
arossiro Postat Aprilie 1, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2023 Multumesc, rog un moderator sa inchida topicul. Link spre comentariu
Postări Recomandate