Vizitator remav Postat Decembrie 17, 2007 Partajează Postat Decembrie 17, 2007 Vreau si eu o parere despre aparatul asta si eventual cateva poze. Sunt interesat sa-mi cumpar unul, dar inainte as vrea sa ma asigur ca e asa cum vreau eu. Imi place ca e f mic pt un DSLR si dupa cum am citit in review ar fi bun si ca performanta. Vreau sa aflu si neajunsurile de la cineva care are unu si il foloseste. Merci. Link spre comentariu
nicul Postat Decembrie 28, 2007 Partajează Postat Decembrie 28, 2007 Vreau si eu o parere despre aparatul asta si eventual cateva poze. Sunt interesat sa-mi cumpar unul, dar inainte as vrea sa ma asigur ca e asa cum vreau eu. Imi place ca e f mic pt un DSLR si dupa cum am citit in review ar fi bun si ca performanta. Vreau sa aflu si neajunsurile de la cineva care are unu si il foloseste. Merci.olympus ar trebui sa fie un nume de referinta in domeniu, dar in ultimii ani ceva scartie la ei.mi-a placut si mie E-510, parea un aparat dragutz echipat pana in dinti, dar dupa o luna de la lansare i-a scazut pretul cu vreo 300$. Se pare ca pe hartie sta muult mai bine decat in realitate. Am avut in mana E-500 si E-330, iar primul facea poze mai bune decat al doilea care avea si live view. In final am optat pentru un nikon. Si la canon modelul XT si-a dovedit fiabilitatea si calitatea, iar acum are niste preturi foarte atractive fiind in final de serie. Link spre comentariu
Vizitator djmarkro Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Olympus E-410 e un aparat foto bun (parerea mea), pret calitate ... pret/calitate e mai mult decat ok eu l-am luat cu 1400 .. am mai luat niste carduri la el ... 1 XD de 1 Gb , 2 SD uri de 2 respectiv 4 Gb cu 100 RON (are slot si pt XD si pt SD, o chestie foarte buna zic eu pt ca am patit cu un Nikon 100 sa nu mai am loc pe card ... si pan am schimbat cardu o trecut faza :( ) Olympus E-100 bun si pt profesionisti si pentru amatori, daca ii iei si un blitz bun ... (inca nu am luat) cred ca e o investitie ok Ce nu mi-a placut la el ca are numai 3 puncte de focalizare, gripul cam mic, si prea putine butoane ... trebuie sa intri prin meniu sa faci setari ( de ex sa schimbi punctul de focalizare, balansul de alb etc.) Macro cam greu de folosit ... In rest e ok poze facute cu aparatul gasesti aici http://picasaweb.google.com/djmarkro/190109# gasesti mai multe pe acolo, da more info la fiecare poza sii vezi detalii cu setarile aparatului. La pretul la care l-am luat, cu tot cu 2 obiective ... chiar nu poti cere mai mult de la un aparat foto Pana la urma conteaza si la ce il folosesti .... Sa auzim de bine Link spre comentariu
gaby Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Sfatul meu este sa cauti e-420 sau si mai bine e-520. Link spre comentariu
bocxoa Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 eu zic sa uiti de olimpus, formatul 4/3 implica mult prea multe dezavantaje pt a fi luat in calcul, eventual pt pozat pasarele prin copaci te ajuta factorul de crop 2, la wide acest factor de crop e o tragedie, intradevar olimpus are obiectivele zuiko foarte bune dar sunt si foarte scumpe, in acesti bani eu zic ca faci o afacere mult mai buna cumparand un aparat la mana a doua de la pentax canon sau nikon, aparate din clasa semipro, k10, 30-40d sau d80, sau poti cumpara unul nou entry level k200, 400d sau d40, la nikon d40, d40x si d60 nu vei avea motor de autofocus pe aparat, deci pt autofocus e nevoie de obiectivele cu motoras incorporat, cele cu AF in capat. la noi in tara importatorul oficial pt pentax e focus94, iar pt canon nikon cel mai bine e sa cumperi de la f64.p.s. sper ca nu e o problema ca am dat nume de firme Link spre comentariu
gaby Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 formatul 4/3 implica mult prea multe dezavantajeNu sant chiar asa multe dezavantaje, singurul dezavantaj major este pretul obiectivelor dar obiectivele entry level sant mult peste obiectivele entry level de la concurenta la wide acest factor de crop e o tragedie http://www.olympus-europa.com/consumer/ ... _19277.htmNu este suficient de wide pentru tine ? Link spre comentariu
bocxoa Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 e un obiectiv cu unghiul de cuprindere echivalent cu 18-36 ff, la restul avem sigma 10-20 (15-30 pt. pentax si nikon, 16-32 pt. canon) la nikon e 12-24 cel mai bun obiectiv zum dupa multe situri de specialitate, mai sunt si obiectivele tokina foarte bune, pentaxul de 12-24 si fixul de 14 mm, dar nu asta e problema, cel mai grav e calitatea imagini, pixeli sunt mult mai inghesuiti pe senzorul mai mic de la olimpus, de aici si zgomot de imagine mult mai mare, sa nu uitam de vizorul ridicol de mic cu care nu vei reusi sa faci manual focus, daca vei aborda domeniul macro vei fi obligat sa faci focus manual, gripul iar e o problema, e mic incomod, dar eu zic cel mai bine e sa mearga in magazine sa le tina in mana pe toate si care ii place mai mult ala sa-l cumpere, indiferent de ce va cumpara important e sa mearga la pozat si sa uite de forumuri, pozatul se face afara nu pe forumuri. Link spre comentariu
Vizitator samuell Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Am cumparat aparatul in luna mai si sunt multumit de achizitie. Este un aparat prietenos, mic si usor. Atasez poze facute in aceasta toamna, cu obiectivul 40-150 mm, din kit. Setarile sunt pe auto, exceptand noise filter care este setat pe low. http://picasaweb.google.com/ttvalceanu/ExpozitieChinologicaArad2009?authkey=Gv1sRgCIn49f-ZgdGpeg&feat=email# Link spre comentariu
Kytan666 Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 trebuie sa recunosc din prima ca sunt nikonist convins , dar tot timpul am recunoscut calitatile concurentei. M-am jucat destul cu aparatul in cauza( kitul cu 2 obiective) si prima impresie este ca e mult prea mic , da ok recunosc e micut si dragut dar pentru mine si pentru marea majoritate , gripul e prea mic , pur si simplu te doare mana de la el la cateva poze .. eu nu pot sa-l tin in mana corect si la 1.80 si 75Kg sunt in tiparul normal sa nu credeti ca am mainile cat casa . Alte pareri : destul de lent in focus , la lumina slaba "la revedere" , putine butoane(o parte din functiile de baza tre sa le scotocesti prin meniu ), la calitatea imaginilor era loc de mai bine si lista poate continua ...aparatul isi merita banii , dar se incadreaza in lista acelor produse care sunt pe piata mai mult de dragul producatorilui , neavand un target , si de multe ori neavand un scop ... , stiu ca de banii aia nu-ti poti lua un nikon sau un canon cu 2 sticle , dar odata ce il iei si intri in lumea SLR , si incepi sa cunosti alti amatori / profesionisti , si incepi sa te joci cu alte aparate, incepi sa inveti sa folosesti si sa intelegi un SLR , tot atunci vei incepe sa te oftici .. in lumea SLR se merge pe un principu simplu ... Sticla face mult mai mult decat aparatul , dar sticla poate astepta tot timpul, vrei sa intri in minunata lumea a fotografiei SLR ... iti iei un body bun ,o sticla ieftina , inveti si dupa strangi bani de ceva mai bun .. plus ca pana iti vei permite o geanta buna care intradevar sa protejeze aparatul, nu risti sa faultezi un 18-200 VR(care ar fi un obiectiv "universal " la nikon ) si care costa 20 de milioane.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum