Florinel TV Postat Februarie 5, 2023 Partajează Postat Februarie 5, 2023 Teletech LED40277 MAIN 17MB55 PANEL LSC400HN02-803 VES400UNDS-2D-N12 Am acest tv cu defectul lipsa imagine, backlight aprins , reactioneaza la telecomanda, sunet este pe scart, panel defect Tensiuni panel vcc 1,2v vcc1,8v vcc 3,3v vone 0,24v Restul tensiunilor lipsa, pe VONE trebuie sa fie o tensiune mai mare , are cineva metoda de reparare pentru acest display? Link spre comentariu
yokoono Postat Februarie 5, 2023 Partajează Postat Februarie 5, 2023 Daca ai noroc pe vone poti gasi un cond in scurt. Eu alimentez vone din sursa externa, reglabila, incep de la tensiune mica si stau cu ochii pe consum. Cresc usor tensiunea si vad care cond se incinge (daca ai camera termo este si mai usor). Nu cresti mult sa nu topesti sablajul.. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 5, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2023 Ii dau tensiune degeaba pe VONE ca nu are scurt Link spre comentariu
yokoono Postat Februarie 5, 2023 Partajează Postat Februarie 5, 2023 Pai atunci convertorul dc-dc care genereaza vone si pe celelalte este defect. Sau un scurt pe alt rail legat de acel integrat. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 5, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2023 Scurt in sticla Link spre comentariu
yokoono Postat Februarie 5, 2023 Partajează Postat Februarie 5, 2023 (editat) Pui repede inainte cel mai mare rau. Sticla in scurt n-am gasit. Doar cu dop sau fara, plina sau goala. Editat Februarie 5, 2023 de yokoono Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 5, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2023 Deja am facut ceva si a aparut imaginea, dar mai are niste dungi Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 5, 2023 Partajează Postat Februarie 5, 2023 (editat) 1 oră în urmă, yokoono a spus: Pui repede inainte cel mai mare rau. Sticla in scurt n-am gasit. Doar cu dop sau fara, plina sau goala. am intålnit eu pe un sony de 50" si samsung de 32 2 buc ,chiar si frigeau sony a scapat ,l.am rezolvat dar cu o rezolutie mai ciudata,greu de vazut pentru un necunoscator cu vedere buna Editat Februarie 5, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 8, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2023 Rezolvat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum