johny808080 Postat Februarie 5, 2023 Partajează Postat Februarie 5, 2023 Cumpar pistol lipit sau statie lipit .pana acum m-am jucat cu un letcon parkside lidl, caut ceva mai bun decat asta. Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 5, 2023 Partajează Postat Februarie 5, 2023 dati-l incolo de pistol,daca aveti activitate schimbati aiurea la anse.....plus dureri de incheieturi Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 5, 2023 Partajează Postat Februarie 5, 2023 Eu as cumpara Gordak 968D Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 5, 2023 Partajează Postat Februarie 5, 2023 Clonele astea de Hakko 936 nu prea sunt cine stie ce, recomand minim o clona de Kakko cu varfuri T12 ( senzor integrat in varf ): https://www.fix-shop.ro/piese-de-schimb-unelte-unelte-de-lipit/mechanic-t12-pro-statie-de-lipit-digitala/ Poti cauta si dupa ksger t12, iar ca pret iesi mai ieftin daca iei direct din China. Mai ar trebui ceva varfuri de schimb, pentru diverse utilizari. Link spre comentariu
johny808080 Postat Februarie 5, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2023 1 oră în urmă, iuliantv a spus: dati-l incolo de pistol,daca aveti activitate schimbati aiurea la anse.....plus dureri de incheieturi Nu am mare activitate decat de hobby si ce se mai strica prin casa ,iar ala de la lidl e aiurea rau...multumesc de sfat Link spre comentariu
johny808080 Postat Februarie 5, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2023 @Florinel TV @modoran multumesc de sfaturi. Weller 25 w letcon e slabut ? Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 5, 2023 Partajează Postat Februarie 5, 2023 (editat) Acum 2 ore, Florinel TV a spus: Eu as cumpara Gordak 968D mi.am cumparat.o in decembrie la acelasi pret ,439lei cu tot cu transport, personal am luat.o pentru ear cald ,a mea zd-912 si.a dat sfarsitul,letconul de pe gordak doar l.am testat ,si am reusit sa.l scap in cap l.am compromis,oricum nu aveam de gand sa o folosesc pentru letcon ,doar in caz de se strica letconul de 70lei ,cumparat acum cca 2 ani de pe bangood chz MUSTOOL MT223 ,inca merge,i.mi plac cele simple,nu trebuie sa mut cateva kg pentru o simpla lipiturå Editat Februarie 5, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
yo2mhj Postat Februarie 5, 2023 Partajează Postat Februarie 5, 2023 Acum 2 ore, modoran a spus: Clonele astea de Hakko 936 nu prea sunt cine stie ce, recomand minim o clona de Kakko cu varfuri T12 ( senzor integrat in varf ): https://www.fix-shop.ro/piese-de-schimb-unelte-unelte-de-lipit/mechanic-t12-pro-statie-de-lipit-digitala/ Poti cauta si dupa ksger t12, iar ca pret iesi mai ieftin daca iei direct din China. Mai ar trebui ceva varfuri de schimb, pentru diverse utilizari. Kseger t12 am eu,sunt foarte multumit. Link spre comentariu
RJK Postat Februarie 5, 2023 Partajează Postat Februarie 5, 2023 Acum 4 ore, johny808080 a spus: Cumpar pistol lipit sau statie lipit .pana acum m-am jucat cu un letcon parkside lidl, caut ceva mai bun decat asta. Cumpara un pistol de lipt romanesc de la Radio Progres de 100 W, varianta veche cu carcasa din ebonita. Nu vei fi dezamagit niciodata. Pretul variaza intre 150 si 250 lei in online, dar poti gasi mai ieftin si prin talcioc/targ de vechituri. Link spre comentariu
string Postat Februarie 5, 2023 Partajează Postat Februarie 5, 2023 3 minutes ago, RJK said: Nu vei fi dezamagit niciodata. Da, cu condiția să nu îl scapi pe jos, prea des. Oricum, carcase pentru el se mai găsesc. Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 5, 2023 Partajează Postat Februarie 5, 2023 (editat) Acum 1 oră, RJK a spus: Cumpara un pistol de lipt romanesc de la Radio Progres de 100 W, varianta veche cu carcasa din ebonita. Nu vei fi dezamagit niciodata. Pretul variaza intre 150 si 250 lei in online, dar poti gasi mai ieftin si prin talcioc/targ de vechituri. ce sa faci cu ,,fosila aia,, doar daca ai stat zeci de ani cu el in månå poti recomanda asa ceva cum sa lipesti in electronica de azi cu asa ceva? da si eu am lucrat vre.o 15 ani,dar nu aveam incotro ,altceva nu era , pånå am descoperit banalele letconuri 20-30lei sub forma de pistol (i.mi era greu sa ma adaptez direct la un letcon normal,drept) schimbam cate 2 anse pe zi cånd aveam treaba multå,ala e asa din an in paste sa mai lipesti un trafo linii o rezistentå de vataj..... plus ca trebuia sa fac exercitii la månå din cauza greutatii lui Editat Februarie 5, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
Marele Savant Postat Februarie 5, 2023 Partajează Postat Februarie 5, 2023 1 oră în urmă, string a spus: Da, cu condiția să nu îl scapi pe jos, prea des. Oricum, carcase pentru el se mai găsesc. Modelele mai noi folosesc acelas tip de transformator, dar au carcasa dintr-un material alb, care rezista la cadere! cele negre se sparg rapid! Link spre comentariu
danys Postat Februarie 5, 2023 Partajează Postat Februarie 5, 2023 salut ,am la vanzare PARKSIDE PLSA 20-LI A1 Link spre comentariu
johny808080 Postat Februarie 6, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2023 Acum 19 ore, danys a spus: salut ,am la vanzare PARKSIDE PLSA 20-LI A1 No prakside.multumesc Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 7, 2023 Partajează Postat Februarie 7, 2023 La 05.02.2023 la 20:40, iuliantv a spus: schimbam cate 2 anse pe zi cånd aveam treaba multå plus ca trebuia sa fac exercitii la månå din cauza greutatii lui Ori foloseai sarma prea subțire, ori stăteai toată ziua cu degetul pe întrerupător, altfel greu sa mănânce doua anse pe zi. Când nu mai poți tine un pistol de lipit în mana, sa știi ca problema nu e de la greutatea pistolului. Link spre comentariu
Postări Recomandate