doru3160 Postat Februarie 18, 2023 Partajează Postat Februarie 18, 2023 Al meu are deja o gaură cam de 20mm în centrul suportului, sub menghina. Ma gandesc nici nu trebuie mai mult, dar cine știe... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 18, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2023 1 oră în urmă, sesebe a spus: Ca sa nu gauresti talpa o răsucești și apoi pui o contragreutate serioasa ca să nu se răstoarne. Trebuie sa fie niște șuruburi, probabil cap înecat sau fără cap, cu inbus, care fixează talpa. Nu inteleg cum zici... Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 18, 2023 Partajează Postat Februarie 18, 2023 Răsucești talpa astfel incit axul de găurire sa iasa inafara tălpii și sa nu mai trebuiască sa gauresti talpa. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 18, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2023 Am inteles acum ! O sa verific maine sa vad ce se poate face... Dar asa nu mai am in ce sa prind menghina... Dar poate o prind cumva de blana aia de lemn... Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 18, 2023 Partajează Postat Februarie 18, 2023 Acum 2 ore, Blacksmith a spus: Acum, la cutie, ramane sa vad cum fac ca sa se nimereasca gaurile din patrat cu cele din panouri... Le prinzi cu banda dublu adeziva cat faci semnele. Link spre comentariu
spik Postat Februarie 19, 2023 Partajează Postat Februarie 19, 2023 Mai intai se dau gauri in tabla apoi se transmit mult mai usor in patrat. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 20, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2023 Mi-am facut azi un super dispozitiv de indreptat capetele la patrati ! In partea dreapta frec cu o piatra de polizor si se face super drept. Daca ii dadeam cu piatra tinand patratul in mana nici de-al dreacu nu voia sa faca muchie dreapta, se rotunjea pe margini... Dar asa merge super ! Nici nu visam eu la asa ceva... Dar astazi am avut inspiratie... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 25, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2023 La 19.02.2023 la 9:41, spik a spus: Mai intai se dau gauri in tabla apoi se transmit mult mai usor in patrat. Asa am facut si a iesit super ! Mersi ! A fost ideea salvatoare... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 2, 2023 Autor Partajează Postat Martie 2, 2023 Am bagat laserul in functiune... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 9, 2023 Autor Partajează Postat Martie 9, 2023 The End ! Mai multe poze aici : Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 9, 2023 Partajează Postat Martie 9, 2023 Felicitari ,frumos si ingrijit lucrat,arata si este " constructie" rezistenta..... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 9, 2023 Autor Partajează Postat Martie 9, 2023 Mersi ! Da, e super rezistenta... Chiar imi faceam griji in privinta asta, dar a iesit foarte solida. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum