Blacksmith Postat Februarie 5, 2023 Partajează Postat Februarie 5, 2023 Orice proiect electronic pe care il realizeaza un electronist trebuie sa se finalizeze cu o cutie. Cred ca fiecare dintre noi s-a lovit de problema asta. Eu acum vreau sa fac o cutie din panouri de aluminiu unite intre ele cu niste profile patrate de aluminiu de 10mm, ca in poza. Capacul va fi din tabla de aluminiu perforata si celelalte din tabla simpla. Profilul l-am gasit, dar nu reusesc sa gasesc tabla simpla si perforata. Imi trebuie maxim o jumatate de metru patrat de tabla simpla de 2mm grosime si o bucatica mai mica de tabla perforata. De gasit se gaseste sa cumperi dar doar la bucati mari de 2 metri patrati. Aveti idee daca exista pe lumea asta un magazin de unde poti cumpara si cantitati mai mici de tabla de aluminiu de 2mm, pentru amatori ca noi ? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 5, 2023 Partajează Postat Februarie 5, 2023 La Dedeman parca au si cantitati mai mici. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 5, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2023 (editat) https://www.dedeman.ro/ro/tabla-aluminiu-2-x-500-x-1000-mm/p/6035738 Prea scumpa... Edit: De fapt, nu e scumpa. Eu voiam sa dau maxim 100 lei pe tabla pt cutia asta, dar mie imi intra la cutie doar 0.2 mp iar aici sint 0.5 mp. Iar pretul e chiar bun... Cred ca as putea sa iau si 0.5 mp, ca mai imi ramane pentru urmatoarea cutie. Dar nu stiu cum naiba as putea sa o iau efectiv de la ei... Dadui sa fac comanda si imi zice: "Nu este valabil pentru livrare in <orasul meu>". Ba chiar mai mult. Mai zice: "Acest produs nu poate fi comandat online. Te asteptam in cel mai apropiat magazin Dedeman pentru consultanta si achizitie." Editat Februarie 5, 2023 de Blacksmith Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 5, 2023 Partajează Postat Februarie 5, 2023 (editat) Cu curierul... Au și opțiunea asta în magazin. Sau... https://www.emag.ro/tabla-neteda-aluminiu-250-x-500-x-1-5-mm-stt372/pd/DF1L2XMBM/ Aici poți lua online. Editat Februarie 5, 2023 de Vizitator Cucu... Link spre comentariu
mac01 Postat Februarie 5, 2023 Partajează Postat Februarie 5, 2023 (editat) Aceeasi bucata de tabla de 2mm grosime am cumparat-o si eu din Dedeman. N-o aveau fizic in magazinul din zona mea, dar o aveau in tara. Am platit-o online si cand a ajuns tabla la magazinul din zona mea m-au sunat sa vin s-o ridic. Au ei masini de transport care fac legatura intre magazinele lor...nu costa absolut nimic acest deranj. Editat Februarie 5, 2023 de mac01 Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 5, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2023 Da, dar eu nu magazin Dedeman in orasul meu... Cat de greu o fi sa trimita o bucatica de tabla de jumate de metru prin curier... Ca nu e nici voluminoasa si nici grea (ca e aluminiu). Dar asa sint unii, s-au ajuns... si nu se mai incurca cu "saraci". Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 5, 2023 Partajează Postat Februarie 5, 2023 De unde esti? Poate am drum prin zona. Link spre comentariu
merck Postat Februarie 5, 2023 Partajează Postat Februarie 5, 2023 Acum 7 minute, Blacksmith a spus: Da, dar eu nu magazin Dedeman in orasul meu... Cat de greu o fi sa trimita o bucatica de tabla de jumate de metru prin curier... Ca nu e nici voluminoasa si nici grea (ca e aluminiu). Dar asa sint unii, s-au ajuns... si nu se mai incurca cu "saraci". Si daca it ajunge tabla indoita si colturile varza (doar nu crezi ca cei de la curier se vor purta cu grija ... cu o bucata de tabla) ai sa vrei sa fii rambursat. Cargus (acum Urgent - Cargus) pe vremuri avea si optiunea FRAGIL si cand am vazut cum a ajuns un pachet ... mi-am pus mainile in cap. Il intreb pe curier: ce scrie pe cutie? El, ridica din umeri si zice: pai nu eu am lovit cutia. Ca idee: am facut comanda la o firma din Olanda pentru doua brate cu tot cu pivoti pentru masina. Coletul trimis prin DHL si .... unul din brate are pocnita protectia antipraf (cutia este ciupita) deci a incasat o tranta zdravana cutia. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 5, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2023 Acum 19 minute, yo9hrb a spus: De unde esti? Poate am drum prin zona. Nu e prea mare deranjul... ? Din Teleorman sint... Acum 6 minute, merck a spus: Si daca it ajunge tabla indoita Tabla de aluminiu de 2 nu se indoaie... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 5, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2023 Mi-a venit o idee ! Ce-ar fi sa fac cutia din ABS de 3mm grosime ? Ca am gasit si e ieftin... O fi destul de solid ? O placa ABS de 26 x 18 cm si 3mm grosime s-o indoi ? Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 5, 2023 Partajează Postat Februarie 5, 2023 (editat) O indoi cu aer cald. Depinde ce temperaturi ai in carcasa. Editat Februarie 5, 2023 de daniels Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 5, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2023 Cica ii trebuie vreo 200 de grade ABS-ului ca sa se inmoaie... Eu nu am temperaturi asa mari in cutie. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 5, 2023 Partajează Postat Februarie 5, 2023 Acum 1 oră, Blacksmith a spus: Nu e prea mare deranjul... ? Din Teleorman sint... Deranjul nu ar fi mare, dar, din pacate, nu am drum in zona. Dar poate alt coleg... Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 5, 2023 Partajează Postat Februarie 5, 2023 Foarte greu in Ro......Toti vor sa vanda min o coala de 1m x 2m.....uni dau min 3buc din astea.De aceea refolosesc cutii mai vechi de DVD-CD etc playere....sau lemn.De multe ori dau la prietenul din Germania ce trebuie ,el gaseste la cel mai bun pret ,si gata taiat la dimensiune ( acolo merge= clientul nostru/stapanul nostru...)transportul de multe ori este 7 euro ,vine des acasa,si aduce.Lui fac acum amplificatorul Steampunk. Mai folosesc lemn,la tuburi merge. Singura firma care taie la dimensiune ,ambaleaza bine ca tabla sa nu se strambe,foarte amabili si rapizi ( de la ei am luat 50x50cmx1mm 2buc tabla de cupru ,a sosit in perfecta stare : https://metal-automotive.ro sunt din jud Timis,transportul a fost cel STAS de curier . ABS este casant ,exista mai multe variante ,,unele se stramba la temperaturi mai joase.....mie nu-mi place sa lucrez cu ele. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 5, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2023 Mersi ! Le-am trimis si eu email, sa vedem ce zic... Cam cat de casant sa fie ABS-ul... ? Are totusi 3mm grosime ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum