string Postat Februarie 6, 2023 Partajează Postat Februarie 6, 2023 Nu le iau în derâdere ci doar punctez aberațiile celor care impun anumite reguli (stricte și rupte de realitate) asociate și cu pretenția că astfel și numai astfel vor supune ”legilor” din mintea lor chiar și legile fizicii. În topic am postat două situații (recente) de oameni care au respectat întocmai semnele și regulile rutiere. Însă au murit. P.S. Presupun că le-a fost întocmit și câte un dosar penal pentru vătămare și /sau ucidere din culpă, conform procedurilor legale. Eu sunt obișnuit deja cu asta, deși nu am omorât pe nimeni, dimpotrivă ... ... și încep să bănuiesc că am greșit pe undeva. Nu acesta este scopul? Acum 57 minute, validae a spus: ... Dar cunoscuţii nu l-au văzut pe respectivul cum mergea pe o roată ... Asta depinde și de abilități, simțuri, genă: Și de motocicletă. P.S. Stradal, este obligatorie menținerea ambelor roți în contact cu solul, condiție îndeplinită întocmai și în videoclipul de mai sus. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 6, 2023 Partajează Postat Februarie 6, 2023 Să mergi pe o roată în spectacole şi demonstraţii organizate poate fi amuzant, dar s-o faci în trafic ţine de inconştienţă criminală, fiindcă dacă ratezi execuţia în timp ce o faci la doi metri în faţa mea, s-ar putea să cazi şi să trec peste tine. Iar cum maşina mea are cam două tone....nu te văd bine deloc. Şi chestia asta am întâlnit-o personal în trafic, un dobitoc se dădea mare înaintea mea la câţiva metri.I-am arătat camera de bord şi şi-a văzut de drum. Genul ,,săracu...ce băiat bun era,,. P.S. Încearcă să scrii ce ai de scris într-o singură postare, nu mai face trei postări separate.E obositor de urmărit, pare că discuţi de unul singur... Link spre comentariu
string Postat Februarie 6, 2023 Partajează Postat Februarie 6, 2023 (editat) Nu știu ce specie isterică de motocicliști (mai nou) or mai fi pe acolo și pe cine imită. Știu doar că cineva a agățat cândva o opincă (tot cauciuc și ăla) în vârful parlamentului din Budapesta și de atunci nu mă mai miră nimic. Posibil să fie tot o chestiune de genă care conține o nevoie acută de admirație ieftină, specifică la pițipoance. O.K. cu o singură postare. Uneori soft-ul unește automat postările succesive, alteori nu face asta, le separă chiar și la un minut distanță deși nu postează nimeni nimic între timp. Ciudat. Editat Februarie 6, 2023 de string Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 6, 2023 Partajează Postat Februarie 6, 2023 Pai de ala cade in fata ta si tu il lovești ma tem ca te trage de raspundere. Drift involuntar e greu sa faci daca ai esp. Cat despre obsesia asta cu gheata neagra, cand pe românește ii spune polei... Casca in masina e periculoasă, pune presiune pe cervicala. Important e sa ai o poziție corectă la volan sa nu iei volanul in brate si sa nu ai in ce da cu capul. Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 6, 2023 Partajează Postat Februarie 6, 2023 Acum 5 ore, string a spus: Nu le iau în derâdere ci doar punctez aberațiile celor care impun anumite reguli (stricte și rupte de realitate) asociate și cu pretenția că astfel și numai astfel vor supune ”legilor” din mintea lor chiar și legile fizicii. Nu cerceta aceste legi, caci s-ar putea sa le-ntelegi, zis-a poetul. Daca totusi stati sa cugetati, s-ar putea sa ajungeti la concluzia ca distanta minima impusa de acele minti bolnave este tocmai distanta parcursa de vehicol în asa-zisul timp de reactie. Si distanta asta variaza liniar cu viteza. Nu include distanta de frânare pentru simplul motiv ca, în conditii normale de trafic, vehicolul din fata ta nu poate opri brusc. Iar de copacii cazatori nu te pot feri decât austriecii. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 6, 2023 Partajează Postat Februarie 6, 2023 Bine că se taie păduri întregi pt austriecii din RO,da' să se cureţe copacii de pe marginea drumului nu se ocupă nimeni! Am văzut că şi în oraşe continuă să facă ravagii pomii care se rup...Nu poţi să tai uscăturile alea findcă nu te lasă legislaţia lu peşte! Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 6, 2023 Partajează Postat Februarie 6, 2023 Acum 7 ore, string a spus: Da este antologică formularea și presupun că se referă și la viteză însă și la derivata vitezei de rotație a volanului, a pedalei de frână, a pedalei de accelerație sau a pedalei de ambreiaj (care mai are) la schimbarea treptei de viteză. si la timpul de reactie al persoanei. Unii iau decizii mai rapid altii mai incet. Chiar si la aceiasi persoana timpul de reactie este diferit daca e obosit sau nu, nu mai vorbesc de varsta sau starea de sanatate. Pe landa fizica, trebuie sa cunosti si cat te tin balamalele, nu trebuie sa te iei dupa ala din fata pt ca ala e posibil sa poata mai mult. Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 6, 2023 Partajează Postat Februarie 6, 2023 Se ia maximul admis de timp de reactie, nu de alta dar poate fix in momentul respectiv reglai clima. Asa si masinile, una e dacia 1300 si alta una de curse. Povesti nene, păstrezi distanță ca nu costa. Ce nu inteleg eu e cum măsoară milițianul cati m erau intre cele doua masini? Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 6, 2023 Partajează Postat Februarie 6, 2023 (editat) Oare daca frinezi ca Fred Flintstone se reduce distanta de frinare? Degeaba pastrezi tu distanta intre masini ca vine un smecheras si se baga in fata ta ca doar este loc. Editat Februarie 6, 2023 de sesebe Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 6, 2023 Partajează Postat Februarie 6, 2023 sesebe.Eu la drum nu sufăr să nu văd un minim de 10-15 m faţă de cel din faţă,da' degeaba!Tot timpul vine unu şi se bagă în spaţiu!! Link spre comentariu
string Postat Februarie 6, 2023 Partajează Postat Februarie 6, 2023 (editat) 3 hours ago, BRANCA said: Eu la drum nu sufăr să nu văd un minim de 10-15 m faţă de cel din faţă,da' degeaba! Nu (e pe) degeaba! E pe 348,50 (euro) pentru 8,1m la 81km/h = 10,1m la 101km/h (1/10) 16,2m la 81km/h = 20,2m la 101km/h e ceva mai ieftin (2/10), adică numai 268,50 (euro). Asta ... la zecime, nemțește! Și liniar cu viteza Peste 40m (50m) distanța ... e pe ”free”. Cumperi un telemetru sau apreciezi după distanța dintre stâlpii de pe marginea drumului? ”Factura” vine prin poșta română, poștașul semnează de primire în locul tău (chiar dacă adresa e greșită), iar tu o achiți sau ”te execută” (cu cheltuieli ...) Însă poți contesta la CEDO după ce epuizezi ciclul de câțiva ani ”cu jalba” pe la judecătoresele românești Nu? Editat Februarie 6, 2023 de string Link spre comentariu
merck Postat Februarie 6, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2023 Acum 19 minute, string a spus: E pe 348,50 (euro) pentru 8,1m la 81km/h = 10,1m la 101km/h (1/10) 16,2m la 81km/h = 20,2m la 101km/h e ceva mai ieftin (2/10), adică numai 268,50 (euro). Asta ... la zecime, nemțește! In tabel scrie: distance less than 1/10 of half the speedometer value Acum 4 ore, BRANCA a spus: sesebe.Eu la drum nu sufăr să nu văd un minim de 10-15 m faţă de cel din faţă,da' degeaba!Tot timpul vine unu şi se bagă în spaţiu!! pai daca este loc nu-i pacat sa nu se bage? Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 6, 2023 Partajează Postat Februarie 6, 2023 "Fain" cu amenzile,da' eu mă refeream la RO!... Link spre comentariu
string Postat Februarie 6, 2023 Partajează Postat Februarie 6, 2023 1 minute ago, merck said: In tabel scrie: distance less than 1/10 of half the speedometer value Corect! Pentru < 8,1m ... (mea culpa!), adică de la 8,09m în jos (etc.) la 81 km/h. Chestiune de 1 cm! (technische Präzision) Link spre comentariu
string Postat Februarie 6, 2023 Partajează Postat Februarie 6, 2023 (editat) 38 minutes ago, BRANCA said: "Fain" cu amenzile,da' eu mă refeream la RO!... RO se va ”alinia” probabil la prevederile huniunii (europeene) și la făina de greieri. Chiar dacă valoarea punctului de amendă (indexat la inflație și compensat pe carduri) nu este aliniată. P.S. Distribuția cardurilor este în plină desfășurare a campaniei și estimări optimiste arată că (probabil) după 20 Februarie (distanță de siguranță) se va reuși încărcarea acestora pentru persoanele (și personajele) care nu vor fi declarate neeligibile. Cu drept de contestație (exclusiv) telefonică la poșta romana. https://www.economica.net/marcel-bolos-sunt-sapte-judete-in-care-incepe-de-astazi-distributia-cardurilor-de-energie_644456.html call center 031.9966 Editat Februarie 6, 2023 de string Link spre comentariu
Postări Recomandate