walldemar Postat Februarie 4, 2023 Partajează Postat Februarie 4, 2023 Microfon made Taiwan . in urma unui impact violent , nu se mai alimenteaza . Cum se vede in foto , interiorul cu locasul bateriei ar trebui sa culiseze spre exterior ,dar are inca un blocaj (de unul am trecut) O sugestie , va rog ... Link spre comentariu
validae Postat Februarie 4, 2023 Partajează Postat Februarie 4, 2023 Era foarte util să pui modelul exact, e posibil să existe un video explicativ cu demontarea lui... Nu avem vedere din toate poziţiile, de exemplu nu văd ce este în capătul opus bateriei şi ce este în locaşul bateriei.E posibil să existe un şurub ascuns (mascat) în capătul opus, sub capsula microfonică. E posibil să trebuiască eventual răsucit puţin suportul, ori are un clips ce necesită introducerea şurubelniţei în planul de separaţie, simultan cu tragerea spre afară. Link spre comentariu
walldemar Postat Februarie 4, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2023 Multumesc Validae , am " trecut" de 2+1 clipsuri (foto) si acum interiorul culiseaza 2 mm , dar cum zici , mai e ceva ... Link spre comentariu
validae Postat Februarie 4, 2023 Partajează Postat Februarie 4, 2023 Ar fi util să urmăreşti videoclipuri cu microfoane similare.Mai mult ca sigur se inspiră unii după alţii la unele chestii.. Link spre comentariu
walldemar Postat Februarie 7, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2023 Evident , nu se compara cu niciun Shure ( USA , Mexico sau China ) dar se aseamana (pana la un punct ). Link spre comentariu
validae Postat Februarie 7, 2023 Partajează Postat Februarie 7, 2023 Acolo nu e o piuliţă cu filet exterior ? Ai reuşit până la urmă să-l desfaci ? Link spre comentariu
walldemar Postat Februarie 8, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2023 L-am pus in standby , am alte urgente ... Revin cand l-am rezolvat . Inca o data , multumesc . Link spre comentariu
walldemar Postat Februarie 16, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2023 S-a rezolvat ,cum se vede in foto, cu un mic dispozitiv artizanal si letcon . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum