DanielRazvan Postat Februarie 2, 2023 Partajează Postat Februarie 2, 2023 Salut!Am o intrebare.Ce se poate intampla daca am inversat plusul cu minusul la bornele unei boxe(baterie 12V).Precizez ca este boxa portabila , si cablurile nu sunt rosu si negru, sunt galben si albastru . Link spre comentariu
validae Postat Februarie 2, 2023 Partajează Postat Februarie 2, 2023 Ai putea defecta cel puţin circuitul de încărcare al acumulatorului, posibil şi finalul audio.Greu de spus exact, depinde mult şi de timpul cât ţii alimentarea inversată. Link spre comentariu
DanielRazvan Postat Februarie 3, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2023 de ars nu sa ars deoarece nu am mai legat bateria ,ci am conectat o direct la priza prin cablu si merge ,dar nu stiu care e plusul si minusul la cablurile boxei!ca nu are culoarea rosu/negru. Link spre comentariu
vasiletodosi Postat Februarie 3, 2023 Partajează Postat Februarie 3, 2023 Buna. In timp ce merge, cu incarcatorul, la priza,masori tensiunea pe cablurile boxei ,cu un multimetru si afli polaritatea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum