merck Postat Februarie 2, 2023 Partajează Postat Februarie 2, 2023 Protective Effect of Vitamin D Supplementation on COVID-19-Related Intensive Care Hospitalization and Mortality: Definitive Evidence from Meta-Analysis and Trial Sequential Analysis Personal, am luat constant vitamina D buvabila 25.000 U.I o data pe saptamana si am avut 2-3 concedii pe an cand m-am dus sa fac plaja (deci intre 30-40 de zile de plaja pe an doar din concedii). Am mai luat Zinc si Selenium. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 2, 2023 Partajează Postat Februarie 2, 2023 Mai trebuie ceva germaniu si la desert siliciu. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 2, 2023 Partajează Postat Februarie 2, 2023 Merge şi ceva delicatesă cu taliu... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 2, 2023 Partajează Postat Februarie 2, 2023 (editat) Și io luai, nu mai iau, cred că a ajută, nu făcui forme urâte. Editat Februarie 2, 2023 de Vizitator Link spre comentariu
ionut120v Postat Februarie 2, 2023 Partajează Postat Februarie 2, 2023 Fara legatura cu virusurile m-am simtit mai bine dupa o cura de iarna cu vit D, din cei care se testeaza majoritea au niveluri foarte scazute in zona portocale sau rosie. Chiar si vara dupa o vacanta in Dubai persoana respectiva avea un nivel la limita. Problema e ca uitam sau ignoram. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Iunie 19 Partajează Postat Iunie 19 Intrebare: Exercițiile cardiovasculare prelungesc viața... Este adevărat? Răspuns: Inima ta a fost făcută să bată de un anumit număr de ori și gata... Nu irosești acele bătăi cu exerciții... În cele din urmă, totul dispare. Concursul cu inima nu te va face să trăiești mai mult: este ca și cum ai spune că poți prelungi viața mașinii tale conducând mai repede. Vrei să trăiești mai mult? Trage un pui de somn. Î: Ar trebui să încetez să mănânc carne roșie și să mănânc mai multe fructe și legume? * R: Trebuie să înțelegeți logistica eficienței. Ce mănâncă vaca? Iarbă, furaje și leguminoase. Care sunt acele lucruri? Legume! Așadar, o friptură sau un grătar nu este altceva decât un mecanism eficient de a pune legume în organism. Ai nevoie de cereale? Mănâncă pui!* Î: Ar trebui să reduc consumul de alcool? A: In nici un caz. Vinul este făcut din fructe. Rachiul este un vin distilat, ceea ce înseamnă că ei scot apa din fructe și astfel se folosește mai bine de ea. Berea se face si din cereale... Îmbata-te usor! Î: Care sunt avantajele unui program regulat de exerciții fizice? A: Filosofia mea este: daca nu te doare nimic, înseamnă ca ești bine, așa ca nu trebuie sa faci nimic. Î: Ajută flotările la reducerea grăsimii? A: Absolut NU! Exersarea unui mușchi nu face decât să-l mărească. Î: Este ciocolata dăunătoare pentru tine? A: Ești nebun? Cacao, o altă legumă!! Este o masă foarte bună să fii fericit. Link spre comentariu
eos Postat Iunie 19 Partajează Postat Iunie 19 A cui e logica asta de mai sus? Pare ca ar fi un dialog cu un manelist decat cu un doctor sau ce se vrea acolo a fi Link spre comentariu
merck Postat Iunie 19 Autor Partajează Postat Iunie 19 Robotul raspunde asa: Cardiovascular exercise extends eife... Is it true? Yes, there is strong scientific evidence that cardiovascular exercise extends life. Here's a breakdown of the connection: Benefits of Cardio: Stronger Heart: Cardio strengthens your heart muscle, allowing it to pump blood more efficiently throughout your body. This reduces strain and lowers the risk of heart disease, a leading cause of death. Improved Blood Flow: Regular exercise improves blood flow, delivering oxygen and nutrients to your organs more effectively. This helps maintain overall health and function. Weight Management: Cardio burns calories, aiding in weight management. Obesity is a risk factor for many chronic diseases, so maintaining a healthy weight through exercise contributes to longevity. Reduced Risk of Other Conditions: Exercise lowers the risk of developing diabetes, certain cancers, and even dementia. Studies and Research: A massive study published in 2022 involving over 20 million people found that meeting recommended physical activity levels (150-300 minutes of moderate-intensity exercise per week) reduced the risk of early death by up to 21%. Higher levels of activity provided even greater benefits [1]. Another study showed that cardiorespiratory fitness, a measure of cardiovascular health, can reduce death risk by up to 20% [2]. Important Points: While some exercise is better than none, the research suggests a dose-response relationship. More exercise often translates to greater longevity benefits. However, it's important to find an exercise routine you enjoy and can stick with in the long run. Consulting a doctor before starting a new exercise program is crucial, especially if you have any health concerns. Overall, cardiovascular exercise is a powerful tool for promoting a longer and healthier life. Link spre comentariu
icar Postat Iunie 19 Partajează Postat Iunie 19 (editat) Eu am luat vitamina D de 2000, asociata cu vitamina C de 1000, toata epoca pandemiei. Alaturi de masca, manusi, igiena mainilor si evitarea aglomeratiei, a dus la nu a avea de-a face cu virusul. O fi si coincidenta, nu stiu! De atunci iau vitamina C de 1000 si vitamina D de 2000, in lunile cu "R", si doar vitamina C de 500, in lunile fara "R". Anul asta am renuntat la masca si am tras o bronhopneumonie de toata frumusetea. O fi tot coincidenta? @dumitrumy, da' ce, inima are contor? Si da, cea mai buna leguma e muschiuletul de vitel! Editat Iunie 19 de icar Link spre comentariu
merck Postat Iunie 19 Autor Partajează Postat Iunie 19 (editat) Acum 3 ore, icar a spus: Eu am luat vitamina D de 2000, asociata cu vitamina C de 1000, toata epoca pandemiei. Alaturi de masca, manusi, igiena mainilor si evitarea aglomeratiei, a dus la nu a avea de-a face cu virusul. O fi si coincidenta, nu stiu! DA! Am in familie 2 membri mai tineri decat mine care aveau vitamina D peste jumatatea intervalului de valori normale (cam la 55-60%) si au facut covid (versiunea Delta) si eu am avut vitamina D la maxim 25% din interval si au fost lunile de iarna cand am avut sub valoarea minima normala -adica am avut carenta - si nu am incasat-o pana in luna Mai 2022 cand nu s-au mai facut teste deci nu stiu daca am prins sau nu Omicron. Insa am zis aici pe forum ca in iarna lui 2023 am prins nu stiu ce rahat (sigur era corcit cu ceva covid ca era prea contagios) de am tusit peste 5 saptamani!!! Editat Iunie 19 de merck Link spre comentariu
cloudy Postat Iunie 19 Partajează Postat Iunie 19 Nu cred că prezența în organism a vitaminei D (sau altele) poate contracara infectarea cu un Coronavirus. Faptul că anumite persoane, care aveau un organism normal vitaminizat, au trecut peste boală mai ușor (uneori aproape fără să știe că o au) a dus și la apariția legendei cu "vitamina D,X,Y,Z te scapă de Covid". Au fost multe astfel de povești pe Fakebook si YT atunci. Cu astfel de povești s-au făcut și se fac încă mai mulți bani ca cei care au fabricat vaccinurile. Link spre comentariu
icar Postat Iunie 20 Partajează Postat Iunie 20 Cum ziceam mai sus, ma intrebam daca treaba e o coincidenta sau nu! In copilarie, deci acu' mai bine de 60 de ani, am avut un medic de circa, pediatru, care recomanda vitamina C si si calciu gris (cine mai stie de el?!), tocmai pentru a trece prin perioadele de viroze si gripe. Le luam, alaturi de dulceata si ceaiul de macese sau tei. In afara de a ne curge nasul nu tin minte sa fi avut altceva! Gripe mai nasoale am facut in liceu, cand am renuntat, peste iarna, la "tratament". O fi tot coincidenta? E adevarat, industria farmaceutica se foloseste de aceste coincidente, din plin! Intrati in orice farmacie si uitati-va pe refaturi, numai vitamine, colagene, de toate felurile, protectii la ficat, detoxifiere colon si alte bazdaganii cvasiinutile! Link spre comentariu
cloudy Postat Iunie 20 Partajează Postat Iunie 20 Ajungi să-ți pară rău că nu ai o boala , un vierme în anus, când vezi ce fericiți sunt cei care fac reclamă la medicamente. Link spre comentariu
ionut120v Postat Iunie 23 Partajează Postat Iunie 23 Pastila are un rol bine definit, tine medicii in viata, cand e luata de pacientii lor, sunt atit de multe varisatiuni pe aceeasi tema ca nu mai stii de care sa iei, ficare promite cate ceva in plus fata de concurenta, dar in realitate nimeni nu stie care ajuta mai mult. Personal cred ca o parte din problemele cu colagenul se trage de la plastice, lumea nu mai foloseste sticle din sticla care lasa ceva siliciu in apa, siliciul activeaza sinteaza colagenului. In loc de sticle de sticla luam Biosil ambalat la PET. Link spre comentariu
Postări Recomandate