tudoran Postat Februarie 1, 2023 Partajează Postat Februarie 1, 2023 Am cautat peste si nu gasesc de unde sa cumpar un oxidant puternic. M am gandit si la azotat de potasiu, dar nu sunt sigur daca ce am gasit este bun (https://depozituldeseminte.ro/product/krista-k-azotat-de-potasiu/?attribute_cantitate=1+kg&gclid=CjwKCAiAuOieBhAIEiwAgjCvciMXuHZpU8lNbNJgeotrd6r9xM1PnBEooLUBxZgBr-mJO7vRIddXKBoCc9gQAvD_BwE) Ce alte chimicale mai pot folosi si de unde sa le cumpar (de preferat legal)? PS: nu am o licienta de chimie Link spre comentariu
validae Postat Februarie 1, 2023 Partajează Postat Februarie 1, 2023 Zahărul tos poate fi utilizat ca şi combustibil de rachetomodele, în combinaţie cu un catalizator potrivit (azotat de potasiu pur).Nu dau idei oricui, unii pot folosi astfel de informaţii pentru a face bombe...deşi pe net găseşti uşor cam orice. Nu vei găsi însă uşor substanţe specifice fabricării de explozivi sau materiale pirotehnice.Dar se pot găsi totuşi în lucruri banale. Ar fi mai uşor să cumperi rachete de la furnizorii de pirotehnice şi să recuperezi pulberea propulsoare. Chiar şi fabricarea fulmicotonului e la îndemâna oricui are acces la acizi tari. Link spre comentariu
string Postat Februarie 1, 2023 Partajează Postat Februarie 1, 2023 51 minutes ago, tudoran said: Am cautat peste si nu gasesc de unde sa cumpar un oxidant puternic. ? https://www.fishersci.co.uk/shop/products/perdrogen-hydrogen-peroxide-solution-honeywell-3/15693480 Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 1, 2023 Partajează Postat Februarie 1, 2023 Apa oxigenata ? Si sa comanzi din uk ? Nu cred ca merge asa usor Link spre comentariu
string Postat Februarie 1, 2023 Partajează Postat Februarie 1, 2023 14 minutes ago, modoran said: Apa oxigenata ? Si sa comanzi din uk ? Nu cred ca merge asa usor Dacă nu știi cum sau ți-e frică să ți-o produci singur: https://www.sciencedaily.com/releases/2019/10/191010142156.htm Eventual permanganat de potasiu, dacă tetroxid de osmiu sună prea ”exotic” Link spre comentariu
string Postat Februarie 1, 2023 Partajează Postat Februarie 1, 2023 Și nu vrei butelie cu oxigen industrial. (sistem Challenger) Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 1, 2023 Partajează Postat Februarie 1, 2023 Sistemul de ghidaj sa înțeleg ca-I rezolvat? Ce distanta se dorește pt zbor? Peste 5km? Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 1, 2023 Partajează Postat Februarie 1, 2023 Azotat de potasiu este bun. Eu l-am folosit pe vremea lui Cească la rachetomodele. Si atunci era ingrasamant pt pomi fructiferi. Venea amestecat cu praf de carbune si sulf.... Link spre comentariu
string Postat Februarie 2, 2023 Partajează Postat Februarie 2, 2023 36 minutes ago, Усилитель said: Venea amestecat cu praf de carbune si sulf.... Merge și cu azotat de amoniu dacă nu ai acid azotic. Glicerină mai găsești ... Link spre comentariu
tudoran Postat Februarie 2, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2023 16 hours ago, sesebe said: Sistemul de ghidaj sa înțeleg ca-I rezolvat? Ce distanta se dorește pt zbor? Peste 5km? Nu vreau chiar 5km dar sper ca reusesc macar peste 1km Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 2, 2023 Partajează Postat Februarie 2, 2023 Pai la 1Km te nimereste imediat un lunetist. Macar 3-5Km trebuie. Link spre comentariu
string Postat Februarie 2, 2023 Partajează Postat Februarie 2, 2023 Nu e chiar așa usor de la 1Km. Trebuie trepied, corecție de compensare la vânt pe coordonatele țintei ... Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 3, 2023 Partajează Postat Februarie 3, 2023 Acum 15 ore, string a spus: Nu e chiar așa usor de la 1Km. Trebuie trepied, corecție de compensare la vânt pe coordonatele țintei ... In caz de razboi capeti experienta......... Link spre comentariu
amudsen Postat Februarie 8, 2023 Partajează Postat Februarie 8, 2023 Intrebati blondele........ barbatii stiu de ce. Ma rog, si acolo se cere experienta. Link spre comentariu
sebi Postat Februarie 13, 2023 Partajează Postat Februarie 13, 2023 acid azotic imi trebe si mie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum