Solim Postat Decembrie 16, 2007 Partajează Postat Decembrie 16, 2007 Sorry,Nu stiu daca am postat unde trebuie.Rog un moderator sa-l mute unde trebuie daca e nevoie :smt003 .Este un radio in Timisoara care se prinde pe frecventa de 100,0 FM.am inteles ca e un radio pirat.cum pot sa fac sa-l ascult pe comp? Link spre comentariu
SirRoger Postat Decembrie 16, 2007 Partajează Postat Decembrie 16, 2007 Da, nu prea ai nimerit unde trebuie...Procura un stick USB-FM si setezi frecventa respectiva sau daca ai un tuner TV cu radio, la fel setezi frecventa si asculti... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 16, 2007 Partajează Postat Decembrie 16, 2007 Nu dureaza prea mult posturile astea pirat. Asa ca nu te chinui. Emite manele noi? Link spre comentariu
Solim Postat Decembrie 16, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2007 Nu ma,cica e de vreun an.no manele,emite un house de pici in cur si cateodata si drum n base,si mai baga si hip-hop(care nu ma intere)dar house-ul e mortal.Da nu se poate gasi cumva pe net,cum is si alte posturi care le asculti pe net Link spre comentariu
radu25 Postat Decembrie 17, 2007 Partajează Postat Decembrie 17, 2007 Sigur ca se poate gasi pe net. Posturile pirat, in general, se inghesuie sa-si faca publice prezenta si chiar locatia de unde emit. Link spre comentariu
florinnn22 Postat Decembrie 18, 2007 Partajează Postat Decembrie 18, 2007 mie unu imi place, rock-ul de pica vecini in fundcred ca cei de la igc sunt inca socati de faptul ca s-au unit cu anrc. :supz: :supz: :supz: :supz: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum