Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum sa fii coleg adevarat si sa sustii o spagara ordinara!

Postări Recomandate

(după ”mintea” lor)

https://fra.europa.eu/ro/eu-charter/article/48-prezumtia-de-nevinovatie-si-dreptul-la-aparare

Tot din link (al inițiatorului):

”Concluzionând, judecătorii de drepturi și libertăți rețin că fapta pretins săvârșită de către inculpată, dovedită la nivel de suspiciune rezonabilă, constituie infracțiune și poate fundamenta luarea față de inculpată a unei măsuri preventive”.

Constituție, art.23:

(11) Până la rămânerea definitivă a hotărârii judecătoreşti de condamnare, persoana este considerată nevinovată.

Editat de string
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 180
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 7 minute, validae a spus:

Dar văzând că ăla trage să moară şi tu îi mai iei şi banii de înmormântare....te mai poţi numi om ???

Nu, medic.

3 ani am bătut IRO cu bătrâna. Mi-a zis de la bun început ca ce se face e doar de prelungire termen final, nu pt vindecare. Dar asta nu a contat. Am vrut și numai prelungire,  ca asa e omenește, sa nu lași omul sa moara ca un câine. Nu vrea nimeni sa se bage peste ei, pt ca fenomenul spaga e generalizat, și e la vedere. Cucoana aia cred ca a supărat pe careva de au dat-o de exemplu.

Link spre comentariu

In acel articol scrie destul de clar cu nu s-a cerut bani pentru favorizarea vreunui serviciu...ci doar au fost atentii din partea clientilor multumiti.

Nu bagati toti medicii in aceasi oala...toate paduririle au uscaturile lor!

Editat de mac01
Link spre comentariu

Prostia omenească-românească...

Am un amic-prieten-vecin, tată de medic la UPU Suceava, medicul are salariul d-ăl mai bun...

De stres, mai colaborează și cu două clinici particulare.

Interesant e, că, acolo, la particular, mai este câte unu-altu de-i vâră un 50-100 în buzunar... !

Și nu-i bai pentru monseur,

citez: măcar ăia de la particular îs spălați și ferchezuiți, că na... doar știu că merg la dottore,

apăi pe la UPU... cum îi prinde vremea...

Doamne Ferește !

https://www.monitorulsv.ro/Local/2023-02-01/95-de-doctori-sustin-ca-atentia-nu-e-spaga-e-recunostinta-Judecatorii-avertizeaza-e-dare-si-luare-de-mita

Link spre comentariu

Nu e aceeași treaba atenția care o dai ca vrei, și spaga ceruta direct sau indirect pt condiționarea actului medical. Personal sunt mai mulțumit când mi se spune cât, decât sa ghicesc eu și ori dau prea mult, ori dau prea puțin. Ai o grija în privința asta. Sunt mulțumit ca de cativa ani nu am mai avut treaba în sistem, iar cu copii merg la particular tot din același considerent. Ți se spune cât, plătești,  și ai pretenții la serviciu medical. După mine, as desființa medicina la stat, și as elimina și taxa pt sănătate. Sa rămână doar urgențele,  și restul la particular. Cum e prin alte tari. Oricum taxa la sănătate o plătesc degeaba. Când am treaba, tot la particular merg. Inclusiv la analize. Dacă stai după ei, îți faci analize după 3 luni, când prinzi plafon. O porcărie de sistem, și la asta mai contribuie și șpăgarii.

Link spre comentariu

A primi o atentie desi e tot spaga e una, iar conditionarea actului medical e cu totul alta mancare de peste. Astia cu spirit latin cald cred ca i-ar spala si pe politruci ca doar vorba aia, au furat dar au  si facut.  Si ne mai miram de ce suntem curul Europei... Ne meritam soarta cu o astfel de gandire!

„Un prim denunț a fost înregistrat în martie 2022, conform căruia medicul a pretins și a primit bani pentru prescrierea tratamentului, iar în iunie 2022 a fost al doilea denunț, care reclama faptul că dr. Anca Dumitrovici Ababneh nu ar fi prescris tratamentul recomandat de un alt medic oncolog din Iași, în tratamentul căruia pacientul s-a aflat până la un moment dat. Medicamentul administrat la Suceava, altul decât cel prescris de la Iași, i-ar fi provocat bolnavului agravarea stării de sănătate, ceea ce a dus la întreruperea tratamentului oncologic”, potrivit Monitorul de Suceava.

Martorii spun că doctorița a chemat pacientul la cabinet, dar timp de trei luni a amânat începerea tratamentului, pentru că acesta nu a plătit.

„În aprilie 2022, disperați că tratamentul oncologic nu a fost reluat, martorul i-ar fi promis doctoriței Dumitrovici Ababneh că face un împrumut și vine cu banii, iar imediat a primit spre completare formularul de consimțământ pentru administrarea tratamentului. Medicamentul comandat a venit în aproximativ două săptămâni, dar nu a mai fost cui să-l administreze deoarece pacientul a murit.

Din transcrierea înregistrărilor audio-video care documentează cele 64 de acte de primire de bani și alte bunuri, unul iese în evidență prin cinism. Astfel, reiese că în dimineața zilei de 13 decembrie 2022 medicul ar fi pretins și a primit de la un pacient 100 de lei: pacientul respectiv, care suferea de două forme de cancer, a pus în documentele medicale pe care i le-a înmânat doctoriței suma de 50 de lei. Medicul a răsfoit documentele, a găsit banii și i-a dat înapoi spunându-i că are două cancere. Pacientul a pus atunci într-o coală de hârtie împăturită două bancnote de 50 de lei, pe care le-a înmânat medicului, care i-a spus că nu trebuie să se deranjeze, apoi i-a mulțumit.

Editat de AlpHs00
Link spre comentariu

Faceti din tantar armasar...si dintr-un rahat.

Cucoana aia grecoaica de la comisia europeana a fost prinsa cu spaga de de milioane de euro, coana ursula a furat miliarde cu covid-ul  (ca sa nu mai critici ca suntem curul Europei) politicienii nostrii au primit spagi de sute-milioane de euro ca sa vanda resursele tarii...si voi va cramponati de o doctorita care a primit atentii de cateva sute de lei de la oamenii multumiti. Si bineinteles ca a fost unul nemultumit iar ziarele au explodat! De politicienii nostrii nu spune nimeni nimic...ca ne vand ca pe paine calda de 30 de ani...s-a gasit subiect, doctorita.

Eu zic ca doar ce-i implicati direct in acest caz cunosc adevarul...tabloidele ca intotdeauna au prostul obicei sa infloreasca situatia....s-o duca eventual spre hazard.

Can-can...tara arde si baba se piaptana! Subiecte de distras atentia populatiei!

Editat de mac01
Link spre comentariu
8 minutes ago, AlpHs00 said:

Din partea mea sa dea ortul popii toti spagarii, daca nu m-ar baga la profanare de morminte, as dansa peste mormantul lor cu cea mai mare placere!

Și dacă ar da ortul popii (cam) toți milițienii (și procurorii) care ar fi pierderea?

Nu i-am ales și nu am nevoie de ”serviciile” lor :rade:

De medici și de cunoașterea lor am avut nevoie (chiar dacă nu sunt perfecți).

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări