string Postat Februarie 4, 2023 Partajează Postat Februarie 4, 2023 14 minutes ago, merck said: Crezi ca el se prezinta in fata judecatorului cu o aberatie??? Dacă judecătorul este neamț, posibil că avocatul nu îndrăznește chiar să ”joace la cacialma”. Nu știu ... Dacă însă are în față o judecătoreasă cu j'de dosare în teanc pe care le ”răsfoiește” grefiera de ședință ... mai scapă (în dosar) și câte un ”înscris” pe care nu îl comunică și spre partea adversă (pentru apărare), respectiv pentru ”comunicare cu partea”. Parte care astfel nu îl poate vedea și nici contesta ca ”autenticitate”. Scanarea pe internet îl ”omite” (din eroare materială) iar dacă este declarată ”pandemie” atunci și accesul la registratură (al părții) este ”restricționat”. Bingo? Link spre comentariu
string Postat Februarie 4, 2023 Partajează Postat Februarie 4, 2023 În plus, probele, respectiv ”înscrisurile doveditoare” trebuie ”încuviințate” în prealabil de judecătoreasă ... care poate ”aprecia” (fără interes) că este irelevant dacă X (medicamentul) = Y sau nu. Aste este o chestiune de ”expertiză” care ... nu s-a solicitat și depășește orice competență la judecătoreasă. Nu? Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Februarie 4, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2023 @merck nu-i cade in plasa, incearca doar sa mute discutia in alta directie. Link spre comentariu
string Postat Februarie 4, 2023 Partajează Postat Februarie 4, 2023 33 minutes ago, merck said: Tu crezi ca daca un avocat este flamand automat este si prost? Am foști colegi de liceu care ”s-au făcut” milițieni și avocați ... fugeau de matematici și de logică ca dracu' de tămâie. Nu prea cred că la ”specia” asta literele (sau cifrele) chiar contează. Virgulele (de mai sus sau de mai jos) în niciun caz. 3 minutes ago, AlpHs00 said: @merck nu-i cade in plasa, incearca doar sa mute discutia in alta directie. Nu mut nimic! Calibrarea instrumentelor (după etalon) este prioritară oricărei măsurători. Nu? Link spre comentariu
merck Postat Februarie 4, 2023 Partajează Postat Februarie 4, 2023 Eu te las sa crezi ce vrei, nu am chef sa imi pierd timpul cu chestii puerile (vad ca iti plac la nebunie). Tu confunzi justitia din Romania cu justitia de peste gard. Chiar si in Romania un medic vinovat tot este scos basma curata si vrei ca in vest, un medic nevinovat sa fie acuzat pe nedrept??? Mergi la nani ca te umplii de ridicol! Tu personal, stii vreun caz de medic din vest care a fost acuzat de un pacient pe nedrept si a fost declarat vinovat? Link spre comentariu
string Postat Februarie 4, 2023 Partajează Postat Februarie 4, 2023 Apropo de ”logică”, exista 4 clase principale: 1. Logica rațională, în care 1 = 1 și simultan 1 ≠ -1. 2. Logica emoțională în care 1 = 1 și/sau 1 = -1 (poți să iubești și să urăști pe cineva simultan). 3. Logica mistică, în care 1 = 1 exclude un alt 1 =1. 4. Logica juridică, în care ... scopul scuză mijloacele Link spre comentariu
string Postat Februarie 4, 2023 Partajează Postat Februarie 4, 2023 (editat) 2 hours ago, merck said: Tu personal, stii vreun caz de medic din vest care a fost acuzat de un pacient pe nedrept si a fost declarat vinovat? Da, Josef M., care a trăit până în 1979. De Eduard Wirths (sau alții) nu știu, s-a sinucis în '45. Ăștia primeau ”șpagă” de la ”stat” (din vest). Editat Februarie 4, 2023 de string Link spre comentariu
string Postat Februarie 4, 2023 Partajează Postat Februarie 4, 2023 Mulțumit de răspuns? Link spre comentariu
valivoi Postat Februarie 6, 2023 Partajează Postat Februarie 6, 2023 La 03.02.2023 la 19:23, merck a spus: sunt inca necunoscute pentru intreaga medicina". Verificarea a fost facuta cu mai multe termometre (intamplat in Spitalul Militar Brasov) masurarea facuta de asistenta cu zeci de ani de profesare. Si ca sa puteti vedea ce inseamna corpul omenesc cu cateva zile inainte, pana sa ajung la spital la unitatea militara unde eram jandarm in termen fruntea era sloi si temperatura la subsuara 42 grade celsius, fapt ce i-a bagat in trepidatii si m-au dus de urgenta cu ambulanta unitatii la spital.Se stie ca, cresterea temperaturii peste 42 grade incepe sa afecteze creierul sau mai rau urmat de deces, ceea ce ar fi insemnat puscarie pentru cei 2 sanitari ai unitatii si a medicului. Link spre comentariu
merck Postat Februarie 6, 2023 Partajează Postat Februarie 6, 2023 (editat) Mesajul meu cand te-am citat: Mai sus tu ai citat o bucata din mesajul meu (se mai vad doar ghilimelele de la sfarsit, semn ca era un citat si nu afirmatia mea), care de fapt era afirmatia ta si a iesit: Citam cum vrem si ce am spus noi punem in carca la altii! TARE! Editat Februarie 6, 2023 de merck Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Februarie 17, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2023 Inca una noua despre ce inseamna sa fii medic de medic, manca-i-ar cancerul sa-i mance de jeguri bipede: UPDATE Medici cercetați pentru că preluau dispozitive medicale de la cadavre și le montau pacienților la jumătate de preț / Unora dintre pacienți li s-ar fi dat medicamente astfel încât să se simtă mai rău și să ajungă în situația de a avea nevoie de dispozitive/ Nouă mandate de aducere și martori audiați la IPJ Iași (g4media.ro) Link spre comentariu
merck Postat Februarie 17, 2023 Partajează Postat Februarie 17, 2023 Jeguri umane! Insa sincer nu-s surprins absolut de loc! Cum zicea bunica: nu le-ar mai muri multi inainte! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 17, 2023 Partajează Postat Februarie 17, 2023 (editat) Metoda, "schimbi piesa până găsești defectul" merge și așa... Deci luau bani de la pacienți, decontau și de la casă.... Editat Februarie 17, 2023 de Vizitator Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 17, 2023 Partajează Postat Februarie 17, 2023 Că s-au montat stenturi şi stimulatoare cardiace înţeleg,da' ce sunt "defibrilatoare" aici?? Eu nu ştiu decãt de defibrilatoarele de uz medical,alea cu două tampoane cu care se aplică curenţi la inimă... Aşa ceva nu se utilizează la pacient acasă... Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Februarie 17, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2023 Uite ca mai afli ceva: Implantare defibrilator cardiac: Indicații, procedură, întrebări frecvente | MedLife Link spre comentariu
Postări Recomandate