Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Digi Satelit !?

Postări Recomandate

Salutare , 

O intrebare poate cineva de pe aici lucreaza sau a lucrat la Digi .

Sunt in UK si am achizitionat un STB cu cartela pt tv satelit de aici , problema este ca vreau sa fac un abonament pe numele meu si am nevoie doar de cartela pt ca echipamentul il am deja , am trimis pe cineva din familie sa intrebe daca se poate face abonament fara echipament ci doar pt cartela si mi s-a spus ca nu se poate ca este nevoie de echipament . 

Ma poate lamuri cineva care este problema ? De ce nu se poate face un abonament fara echipament ? ( am avut 5 incercari nereusite pt a lua echipamentul de fiecare data nu aveau stoc disponibil) 

Multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Nu lucrez la ei, dar am fost abonat la Digi Satelit, in prezent am trecut pe fibră.

Când am devenit clientul lor se putea încheia un contract cu alt echipament. Condiția era că fostul proprietar sa fi ieșit din contract și să nu aibă restante la plată. Acum am înțeles că nu se mai poate.

Mai este un aspect, receptorul este împerecheat cu smartcard-ul, împerechere făcută doar de Digi.

Link spre comentariu

Am folosit focus sat online dar nu mai au Discovery Chanel in grila de programe asta ma deranjeaza .

O sa fac un abonament nou atunci si raman cu STB-ul cumparat de aici . 

Acum am alta intrebare ,daca eu vin cu decodorul care il am deja sa il bage in sistem si sa imi dea o cartela noua pe numele meu ?

Editat de stefan94stefan
adaugare info
Link spre comentariu
Acum 1 oră, stefan94stefan a spus:

Salutare , 

O intrebare poate cineva de pe aici lucreaza sau a lucrat la Digi .

Sunt in UK si am achizitionat un STB cu cartela pt tv satelit de aici , problema este ca vreau sa fac un abonament pe numele meu si am nevoie doar de cartela pt ca echipamentul il am deja , am trimis pe cineva din familie sa intrebe daca se poate face abonament fara echipament ci doar pt cartela si mi s-a spus ca nu se poate ca este nevoie de echipament . 

Ma poate lamuri cineva care este problema ? De ce nu se poate face un abonament fara echipament ? ( am avut 5 incercari nereusite pt a lua echipamentul de fiecare data nu aveau stoc disponibil) 

Multumesc !

Titularul din RO sa isi faca un cont online la Digi,iar cu user-ul si parola respectiva de la contul creat, te poti conecta online din afara tarii.

Obligatoriu sa detii un cont VPN Premium ca sa te poti conecta cu un IP de RO,ca serviciul acesta este valabil doar pe teritoriul tarii .

Poti viziona pachetul de programe achizitionat,  pe dispozitive diferite  de Tv ,Android,Mac,Laptop...etc

Link spre comentariu
Acum 17 ore, modoran a spus:

Avand in vedere ca in mod legal Digi nu ofera servicii satelit decat pe teritoriul Romaniei pretul ala de 3 ori mai mare la negru e intr-adevar o afacere. Nu exista "pret normal" cand vrei sa folosesti un serviciu ce nu e legal.

Crezi ca ,controleaza cineva aceste abonamente sa vada daca sunt legale  ?Eu cred ca nu atata timp cat sunt platite si au clienti...restul sunt detalii.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări