stefan94stefan Postat Ianuarie 30, 2023 Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 Salutare , O intrebare poate cineva de pe aici lucreaza sau a lucrat la Digi . Sunt in UK si am achizitionat un STB cu cartela pt tv satelit de aici , problema este ca vreau sa fac un abonament pe numele meu si am nevoie doar de cartela pt ca echipamentul il am deja , am trimis pe cineva din familie sa intrebe daca se poate face abonament fara echipament ci doar pt cartela si mi s-a spus ca nu se poate ca este nevoie de echipament . Ma poate lamuri cineva care este problema ? De ce nu se poate face un abonament fara echipament ? ( am avut 5 incercari nereusite pt a lua echipamentul de fiecare data nu aveau stoc disponibil) Multumesc ! Link spre comentariu
val Postat Ianuarie 30, 2023 Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 Nu lucrez la ei, dar am fost abonat la Digi Satelit, in prezent am trecut pe fibră. Când am devenit clientul lor se putea încheia un contract cu alt echipament. Condiția era că fostul proprietar sa fi ieșit din contract și să nu aibă restante la plată. Acum am înțeles că nu se mai poate. Mai este un aspect, receptorul este împerecheat cu smartcard-ul, împerechere făcută doar de Digi. Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 30, 2023 Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 Ai nevoie de decodor ce este imperecheat cu cartela de catre Digi. Link spre comentariu
dragostalpau Postat Ianuarie 30, 2023 Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 Nu te complica cu digi, au doar echipamente vechi si neperformante, ramase de la abonatii care au trecut la altceva. Mai degraba iti iei focus sat la care nu esti legat de receptorul lor si ai si varianta online disponibila inclusiv pe TV-uri smart. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Ianuarie 30, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 (editat) Am folosit focus sat online dar nu mai au Discovery Chanel in grila de programe asta ma deranjeaza . O sa fac un abonament nou atunci si raman cu STB-ul cumparat de aici . Acum am alta intrebare ,daca eu vin cu decodorul care il am deja sa il bage in sistem si sa imi dea o cartela noua pe numele meu ? Editat Ianuarie 30, 2023 de stefan94stefan adaugare info Link spre comentariu
TestPoint Postat Ianuarie 30, 2023 Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 Acum 1 oră, stefan94stefan a spus: Salutare , O intrebare poate cineva de pe aici lucreaza sau a lucrat la Digi . Sunt in UK si am achizitionat un STB cu cartela pt tv satelit de aici , problema este ca vreau sa fac un abonament pe numele meu si am nevoie doar de cartela pt ca echipamentul il am deja , am trimis pe cineva din familie sa intrebe daca se poate face abonament fara echipament ci doar pt cartela si mi s-a spus ca nu se poate ca este nevoie de echipament . Ma poate lamuri cineva care este problema ? De ce nu se poate face un abonament fara echipament ? ( am avut 5 incercari nereusite pt a lua echipamentul de fiecare data nu aveau stoc disponibil) Multumesc ! Titularul din RO sa isi faca un cont online la Digi,iar cu user-ul si parola respectiva de la contul creat, te poti conecta online din afara tarii. Obligatoriu sa detii un cont VPN Premium ca sa te poti conecta cu un IP de RO,ca serviciul acesta este valabil doar pe teritoriul tarii . Poti viziona pachetul de programe achizitionat, pe dispozitive diferite de Tv ,Android,Mac,Laptop...etc Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Ianuarie 30, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 (editat) Asta stiu insa pe Digi Online nu sunt toate canalele disponibile ,am incercat si asta nu se renteaza pretul pt VPN plus ca de multe ori nu se conecteaza . Editat Ianuarie 30, 2023 de stefan94stefan Adaugare info Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Ianuarie 30, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 Momentan folosesc antena satelit cu un decodor si cartela cumparate de la un roman de aici care se ocupa cu reglaje antene etc . Decodorul a fost nou ,sigilat doar ca vreau sa imi fac abonamentul meu propriu pentru ca pretul cerut este de 3 ori mai mare decat ar fi pretul normal..afacere nu am ce sa comentez. Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 30, 2023 Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 Avand in vedere ca in mod legal Digi nu ofera servicii satelit decat pe teritoriul Romaniei pretul ala de 3 ori mai mare la negru e intr-adevar o afacere. Nu exista "pret normal" cand vrei sa folosesti un serviciu ce nu e legal. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Ianuarie 31, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2023 Acum 17 ore, modoran a spus: Avand in vedere ca in mod legal Digi nu ofera servicii satelit decat pe teritoriul Romaniei pretul ala de 3 ori mai mare la negru e intr-adevar o afacere. Nu exista "pret normal" cand vrei sa folosesti un serviciu ce nu e legal. Crezi ca ,controleaza cineva aceste abonamente sa vada daca sunt legale ?Eu cred ca nu atata timp cat sunt platite si au clienti...restul sunt detalii. Link spre comentariu
Postări Recomandate