daniel1111 Postat Ianuarie 30, 2023 Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 (editat) Salutare. Doresc sa achizitonez o masina noua de spalat in varianta slim. Tin sa precizez ca nu ma intereseaza masinile cu uscator 2in1, dar nici nu ma deranjeaza daca ar avea. Marcile intre care oscilez sunt LG, Haier si Beko. LG si Haier au motor fara curea(direct drive) pe cand beko nu (dar toate 3 sunt motoare inverter, mai silentioase decat cele clasice). Ma intereseaza sa aiba programe relativ scurte, clasa energetica buna. Atasez link-uri cu ce am gasit la aceste branduri, va rog cand dati un sfat sa tineti si cont de pret, pentru ca diferta foarte multe intre ele: LG turbowash 39, clasa A cu uscator 8.5kgMasina de spalat rufe frontala slim cu uscator LG F2DV9S8H2E, Wi-Fi, 8.5/5 kg, 1200rpm, Clasa A/E, alb (altex.ro) LG turbowash 59, clasa C in variante cu/fara uscator 7 sau 8.5kg Masina de spalat rufe frontala slim cu uscator LG F2DV5S8S0, Steam, Wi-Fi, 8.5/5kg, 1200rpm, Clasa C/E, alb (altex.ro) Beko 7kg clasa A Masina de spalat rufe frontala BEKO WUE7626XBW, SteamCure, 7kg, 1200rpm, Clasa A, alb (altex.ro) Haier 8kg clasa A Masina de spalat rufe frontala slim HAIER HW80-B14979-S, 8 kg, 1400rpm, Clasa A, alb (altex.ro) Editat Ianuarie 30, 2023 de daniel1111 Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Ianuarie 30, 2023 Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 daca iti doresti un produs de calitate destul de buna , atunci sa fugi ca de Necuratul de Haier si de Beko ... dintre optiunile de mai sus , alege ceva intre LG si ... Samsung ...daca ai bani , atunci ia-ti un Miele si o sa ma pomenesti toata viatza ta ... Miele este echivalentul Ferrari-ului din domeniul auto ... Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 30, 2023 Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 Da, sigur te va pomeni daca isi ia Miele Din pacate nu mai sunt nici ele ce erau cu muti ani in urma (ca fiabilitate). Cel putin cele mai "ieftine". Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 30, 2023 Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 Uite una la ,,super preţ,,.... https://altex.ro/masina-de-spalat-rufe-frontala-miele-wwv-980-wps-wi-fi-9-kg-1600rpm-clasa-a-alb/cpd/MSFWWV980WPS/?cq_src=google_ads&cq_cmp=17503820082&cq_con=&cq_term=&cq_med=pla&cq_plac=&cq_net=x&cq_pos=&cq_plt=gp&gclid=Cj0KCQiA8t2eBhDeARIsAAVEga2lI6aX1DxwQ9XYN9fDVg3ZMCMIu6ldo3f0Lr4nXZINQC8XxD8mVQ4aAmXEEALw_wcB Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 30, 2023 Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 Da-o naibii de Miele, tot mai bine iau 10 masini beko sau arctic x 5 ani garantie = 50 ani. Tine miele atat ? Nici pomeneala si dai si multi bani odata Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 30, 2023 Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 Acum 1 oră, modoran a spus: Da-o naibii de Miele, tot mai bine iau 10 masini beko sau arctic x 5 ani garantie = 50 ani. Tine miele atat ? Nici pomeneala si dai si multi bani odata 5 ani garanție din care 2 prin service-uri, iar din timpul de funcționare jumătate va funcționa doar parțial. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 30, 2023 Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 Deci hai să facem toţi împumuturi ,,de nevoi personale,, ca să ne luăm câte o Miele la 10000 Lei, că la ce salarii avem majoritatea.... Maică-mii i-am luat acu trei ani cea mai ieftină maşină automată din Auchan, un ,,Hyundai,, cu 500 Lei (cinci sute) redus de la 600 Lei fiindcă am dat una veche la reciclat.A tras pe ea de atunci fără milă şi nu a sughiţat.Nici nu a văzut în anii ăştia Calgon sau ceva asemănător...deşi apa în zonă e dură. La banii ăia dacă i se duc cumva rulmenţii după 4-5 ani, nici nu-i mai schimb, iau alta identică şi pe asta o ţin de piese de schimb.... Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 31, 2023 Partajează Postat Ianuarie 31, 2023 Cu haier am avut experiente neplăcute, nu as mai folosi marca asta nici dacă mi-ar face cadou. Cu beko e alta socoteala. Băiatul are mașină de spălat și uscător beko, si merg de mai bine de 5 ani fără probleme. Și n-au fost chiar ieftine, și nici folosite odată pe luna. Văzând cum merge la el, am cumpărat și eu un uscător. A trecut de 3 ani fără evenimente. Deci experienta mea cu marca asta a fost ok. Miele e un fel de fluke. Cine are dare de mână, poate încerca, dar sa nu se aștepte sa mai găsească tancul de mașină care era odată, cu doua motoare pe același ax, și tabla smalțuita care tine 30 ani. S-au dat și ei cu lumea. Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 31, 2023 Partajează Postat Ianuarie 31, 2023 Acum 6 ore, validae a spus: ... dacă i se duc cumva rulmenţii după 4-5 ani, nici nu-i mai schimb, iau alta identică şi pe asta o ţin de piese de schimb.... Si daca tot rulmentii se duc? ;-) Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 31, 2023 Partajează Postat Ianuarie 31, 2023 Ghinion. Acum 3 minute, franzm a spus: Si daca tot rulmentii se duc? ;-) Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 31, 2023 Partajează Postat Ianuarie 31, 2023 LG avem la soacra şi merge perfect. În orice variantă recomand "coreenele" ca find mai fiabile ca restul.Probabil ăştia venind din urmă, sunt mai interesaţi să vândă produse de calitate,ca să câştige piaţa! La bloc am Whirlpool,da' nici alea nu mai sunt ce au fost odată... Cu rulmenţii mi se pare cea mai mare tãmpenie să nu-i poţi schimba decãt dacă tai cuva!! Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 31, 2023 Partajează Postat Ianuarie 31, 2023 Acum 3 ore, BRANCA a spus: Cu rulmenţii mi se pare cea mai mare tãmpenie să nu-i poţi schimba decãt dacă tai cuva!! Asa este, dar nici nu se mai bulesc la 4...5 ani cum era odata. A mea masina, tot cu al 6 lea simț, care o fi ala, merge pe 16 ani. A avut altele ce tin de placa, o alimentare prajita chiar dupa ce a iesit din garantie, si rezistenta de incalzire schimbata anul trecut prima data, dar rulmenții inca sunt ok. Pai daca se bulesc maine, si nu am un regret ca nu se pot schimba, si-a facut datoria cu vârf si îndesat. Deja incepe sa oboseasca la tabla. Ce e curios, periile nu au trebuit schimbate, pt ca daca tot am ajuns in spate la rezistenta, am zis sa le verific. Eu zic ca daca a trecut de 10...12 ani, e decent termenul de schimbare și nu de reparație. Din pacate, nu pot spune mare lucru despre modelele slim. Am avut tot timpul loc pt una normala, nu am avut niciodata slim. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Februarie 1, 2023 Partajează Postat Februarie 1, 2023 La 30.01.2023 la 19:53, Shambala a spus: Da, sigur te va pomeni daca isi ia Miele eu am precizat ff clar ...daca ai bani ... daca dvs cititi numai ce va convine ..sorry ... in alta odine de idei , exista pe piata si Miele sh ... eu personal am cumparat un Miele sh cu 800 de ron , care are masa de 100kg si este un model de 1600 de rotatii maxim si pot sa va asigur ca spala si stoarce absolut senzational in cei 4 ani si un pik de cind o am ... singura reparatie a fost inlocuirea Aquastop-ului in perioada de garantie ... Link spre comentariu
Shambala Postat Februarie 1, 2023 Partajează Postat Februarie 1, 2023 Discutia era despre masini de spalat noi. SH este cu totul alta poveste - in primul rand datorita preturilor. Dar si acolo apar probleme, chiar si la Miele. Si apropo, am avut doua, una care a tinut vreo 40 de ani - aproape 20 de ani la mine, fara absolut nici o reparatie, pana au crapat aproape simultan si niste furtune de cauciuc si s-a perforat cuva, si a doua pe care o am de vreo 5-6 ani, la care am schimbat rulmentii o data. Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 14, 2023 Partajează Postat Februarie 14, 2023 LG Direct Drive de 5 kg.cumparata in 2012, functioneaza perfect si acum, nicio reparatie, utilizata de 2-3 ori pe saptamana. Recomand! Link spre comentariu
Postări Recomandate