Florian2000 Postat Ianuarie 29, 2023 Partajează Postat Ianuarie 29, 2023 Ajutor am o problema cu televizoarele de la marca Nei.Pot sa aprind tv ul doar in logo si dupa cateva minute se opreste am incercat cu un stick usb dar nu dau roade.Scot tv ul din priza,bag stck ul usb,bag tv iar in priza si tin apasat butonul de power dar in zadar tot se stinge.Ajutor repede!!!!!! Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 30, 2023 Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 Acum 10 ore, Florian2000 a spus: Ajutor am o problema cu televizoarele de la marca Nei.Pot sa aprind tv ul doar in logo si dupa cateva minute se opreste am incercat cu un stick usb dar nu dau roade.Scot tv ul din priza,bag stck ul usb,bag tv iar in priza si tin apasat butonul de power dar in zadar tot se stinge.Ajutor repede!!!!!! Poate dați mai multe detalii, un cod MB, display, sau macar un TFT , asta daca doriți să vă ajute cineva repede ! Chiar acum, cornel1962 a spus: Poate dați mai multe detalii, un cod MB, display, sau macar un TFT , asta daca doriți să vă ajute cineva repede ! Înțeleg că aveți mai multe ??? Link spre comentariu
Florian2000 Postat Ianuarie 30, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 nu stiu exact modelul tv ului si am scris modelele alea pentru ca sunt cele mai asemanatoare si nu pot da nicio informatie. Anumite modelele au alte metode sau???? Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 30, 2023 Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 (editat) Acum 2 ore, Florian2000 a spus: nu stiu exact modelul tv ului si am scris modelele alea pentru ca sunt cele mai asemanatoare si nu pot da nicio informatie. Anumite modelele au alte metode sau???? sant multe tv.uri cu acelasi model,dar cu placi diferite,si dv postati in ,,necunoastere,, cåteva modele si sperati sa rezolvati totul cu un stick in 5 minute personal la 32ne4000 am intålnit 2 placi diferite succes Editat Ianuarie 30, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 30, 2023 Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 Mult succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum