Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Turnurile WTC 1,2,7, Bin Laden sau altceva (altcineva)?

Postări Recomandate

4 minutes ago, maresaldeflota said:

Seamănă un pic chestia asta cu ce s'ar fi întâmplat la Pearl Harbor. 

Nu chiar!

Acolo (la Pearl Harbor în Hawaii) se zice și că pușcașii marini făceau plajă pe puntea vaselor și pe iarbă verde.

Motiv de lipsă de interes pentru ecrane verzi (cu selsine).

Posibilă asemănare.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 328
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Bine-bine și atunci cum rămâne cu ”turnurile gemene” și (repetata) lipsă de interes pentru ecrane verzi (cu selsine) și vizibile abateri de la culoarul de zbor al fiecăruia?

Că doar la Balotești au fost mult mai ”vigilenți”, ai noști'.

Adică au ”tras” la prima abatere.

Și asta cu 6 ani mai devreme ...

Editat de string
Link spre comentariu

Ia ziceti-mi voi, colegii care faceti misto, oare cum este posibil sa apara explozii la etaje atit de inferioare, cind intre nivelul unde colapseaza si nivelul unde apar explozii vizibile clar, sint cel putin 30-50 etaje diferenta?

E vreun compresor acolo la geam care il pulverizeaza, sau cum?!?

Ia, sa va vad, voi astia care le stiti pe toate!

Astept o explicatie, DA' O ASTEPT, nu caterinca ieftina, multam!

Boom.jpg

Filmarea este din acest video, poate explicati si sunetul aferent acelui moment de la minutul 6, in sus...

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu

Si, mai astept si explicatia de ce a cazut WTC7 care era la 100+metri de locul prabusirii, dar celelalte cladiri, la distanta de  2-4 benzi de circulatie si 2 trotoare, adica maaaaaxim 20 metri fata de WTC-urile gemene, in care s-au infipt bucati imense din grinzile exterioare ale turnurilor, nici macar nu au luat foc, dar sa se darime... Iar dupa prabuusirea ambelor tiurnuri, cladirile pe o raza de 10 metri erau intregi, fara foc, doar cu grinzi infipte in ele si WTC7, s-a prabusit?

De ce doar "cladirile importante" s-au prabusit???

Ia cautati voi frumusel, ce era (in) sediul WTC7!

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu

De ce nu ceri explicaţii direct de la sursă ? Sunt convins că există rapoarte ale pompierilor şi a celor care au făcut constatările.După demolări cu explozivi  rămân urme şi reziduuri incontestabile şi imposibil de mascat.Nu crezi ? Documentează-te, nu cădea în capcana conspiraţionismului de bodegă. Ce s-a dovedit în mod incontestabil rămâne pe veci, oficiali de la FBI care au avertizat cu mult înainte că se pregăteşte ceva, dar e binecunoscut că în SUA diversele organizaţii (FBI, NSA, DEA, etc)nu se sincronizează niciodată perfect, ba mai se calcă şi pe bătături între ele...

Link spre comentariu

Nuuu, eu vreau explicatiile elforumustilor, care imediat o dau in mistocareala, hai sa puna un pic mintea la lucru, sa-si dea o parere!

Pai, daca te uitai la filmari, in una dintre ele este un grup de ingineri metalurgisti si experti in domeniu, care au spus ca exista in fierul topit, ce inca se vedea dupa citeva zile, incandescent, scos apoi din putul cladirilor, amestecuri importante de reziduuri de sulf si oxid de aluminiu!

Dar nu, toti tratati "superficial", niciodata nu aprofundati.

Nu cred ca inginerii si expertii aia aveau motiv sa iasa public cu ce au iesit, totusi sint niste riscuri!

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu
Acum 11 minute, validae a spus:

oficiali de la FBI care au avertizat cu mult înainte că se pregăteşte ceva, dar e binecunoscut că în SUA diversele organizaţii (FBI, NSA, DEA, etc)nu se sincronizează niciodată perfect, ba mai se calcă şi pe bătături între ele...

presupun ca la o tara atit de mare, vesnic exista indicii ca ''se pregateste ceva''! dar exprimarile fiind foarte vagi, iar posibilitatile infinite, nu cred ca se pot face prea multe!

Link spre comentariu
Acum 10 minute, DjLeco2021 a spus:

Nuuu, eu vreau explicatiile elforumustilor, care imediat o dau in mistocareala, hai sa puna un pic mintea la lucru, sa-si dea o parere!

Corect! de ce am tine cont de parerile celor de meserie, care au studiat luni de zile toate probele si informatiile disponibile!? o rezolvam noi, aici, rapid! nu conteaza cata scoala avem sau ce meserii practicam!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări