Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Turnurile WTC 1,2,7, Bin Laden sau altceva (altcineva)?

Postări Recomandate

Acum 36 minute, draku a spus:

Ca fapt divers, pe 11 septembrie 2001 eram la cineva acasa, intr-o discutie, in jurul orelor

Tocmai sosisem dintr-o interventie plecat cu noaptea in cap impreuna cu prieten, il lasasem acasa si cred ca n-au trecut 15-20 de min de cind eram in casa si tot el ma suna ca a intrat un avion in turnuri, primul raspuns a meu a fost ca era ceva Cessena pierdut in ceata...

Am deschis televizorul si am vazut tragedia cind a intrat alt avion in ele...

Eram cu amicul in telefon si prima vorba a fost:

- mno` acuma intram in NATO ...

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 328
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acum 47 minute, draku a spus:

Ca fapt divers, pe 11 septembrie 2001 eram la cineva acasa, intr-o discutie, in jurul orelor 14-15, nu mai retin exact.

A sunat la telefon fratele persoanei si i-a spus sa deschida televizorul (da, exact ca in filme :) ) pentru ca se intampla ceva....

Si impreuna am urmarit "in direct" desfasurarea evenimentelor....

Eu eram la munca, la televiziunea muzicala MCM Romania, chiar am pierdut un pariu pe 2 beri ca turnurile, cel putin primul lovit, nu o sa cada... 

Teapa...

Link spre comentariu
Acum 38 minute, merck a spus:

Si acel acuma = 29 martie 2004 :rade:.

AFERIM! :aplauze

Doar ca invitatia pentru aderare  s-a luat in 2002...dupa ce din 93 Romania si-a depus candidatura.

Cam lunga durata si cu un rateu in 97.

Nu era Bin Laden probabil ca ramineam stat partener in continuare...

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
Acum 3 ore, validae a spus:

Şi acum vrei să conteşti rezultatul pariului ?

Nope, pariul e pariu, iar trecutul nu se mai intoarce, desi in multe cazuri ar fi fost frumos sa se poata intoarce. Vreau doar sa incercam sa ne expunem fiecare parerea sau parerile despre ce a fost acolo, atunci.

Doar ca unii troli se simt pe maidan, isi baga lutza in tot si il fac varza cu carne si cu covid si alte ingrediente.

Dar, n-am ce face, asta le este nivelul, am mai bagat azi inca 2 la ignore, mai bag si diseara cind ajung acasa, ma descurc cu ei cum pot.

Dar o sa-i ard si eu, cind le-o fi lumea mai draga, in aceeasi masura si comportament.

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu
Acum 8 ore, DjLeco2021 a spus:

ratza si alti citiva elforumisti sint cei ce au dreptate, cei care sint mai destepti decit toti oamenii de stiinta si cei mentionati mai sus

Nu e vorba de avut dreptate, e vorba de filtrat un pic mizeriile care îți intră în cutia craniană prin diverse forme. Tre' să ai complexe și o viață tare tristă ca să citești și să crezi tot felul de aberații. Oricum o s-o ții pe a ta în neștire, indiferent de contraargumentele care ți se aduc. Bias cognitiv îi zice.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, DjLeco2021 a spus:

Aluminiul la curgere, este argintiu, precum cositorul dar mai lucios si are tendinta de a curge in usoara forma de folie. Odata desprins din cantitatea mare (unde este mult topit), are tendinta de solidificare rapida.

Cupru, nicidecum, nu au folosit cupru sanitar in WTC, uri pentru apa, nici potabila, nici menajera, nici incalzire  si nici tevaraia pina la sprinklerele pentru situatii de incendii. 

Omule, am înțeles.  Părerea ta este ca ce s-a întâmplat e fake, și totul e doar de ochii lumii. Eu zic ca turnurile au căzut pt ca asa a fost proiectul. Avion, bum, ars și prăbușit. Scenariul tău care e? Avion, bum, ars și când au văzut ca nu se prăbușește au mai detonat ei câte ceva? Asta presupune doua scenarii. Ori au avut încărcăturile pe pozitii și au făcut poc când a vrut mușchii lor, ori au trimis unu mic și negru după ce avion a făcut bum și a montat încărcăturile ca să facă bumul care se vehiculează în marturii. Sincer ambele variante mi se par trase de păr. Adică oricât de aiurea suna, varianta oficiala suna cel mai bine, dar eram curios cum vezi personal treaba asta.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, merck a spus:

No direct connection exists between Romania's accession to NATO and the 9/11 attacks. Romania's NATO membership was part of the alliance's enlargement process, while the 9/11 attacks were a terrorist act carried out by Al-Qaeda.

:85:85

Imi place ca mai sint unii care cred ca marmota invelea ciocolata...

Macar au bunacuviinta sa spuna ca nu-i o legatura directa.

Era mai credibil daca scriau:

"No connection exists ... "

Doar ca  asa nu-i mai credea nimeni.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Bun, alta intrebare.

Nu era mai simplu sa faca bum si gata? Adica atac terorist, firma lui Ahmed inchiria un etaj, aducea in el niste frigidere care explodau.

Sau aduceau pe rand substante si fabricau acolo ceva bomba.

La cum s au organizat sa fure 4 avioane era mai simplu sa detoneze ceva si gata.

Adica avionu putea rata turnu si palea altceva. In primul rand iti trebuie pilot, trebuie sa stii naviga sa ajungi, risti sa nu ajungi, risti sa ratezi tinta, risti sa nu apuci sa urci in avion.

Eu cred ca nici nu se asteptau sa cada neapărat. Dar chiar si sa fie constipație, clar trimiti oamenii acasa.

Dorule, asa fac toti consipationistii. Inventeaza tot felul de scenarii complexe dar la intrebari simple evita să răspundă.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări