DjLeco2021 Postat Ianuarie 29, 2023 Partajează Postat Ianuarie 29, 2023 Turnurile, din pacate, nu au fost date jos de Bin Laden! Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 29, 2023 Partajează Postat Ianuarie 29, 2023 Noo...au căzut singure, evident. Adică pasagerii ăia din avion care au sunat disperaţi cu câteva clipe înainte să moară erau agenţi sub acoperire. Că s-au ignorat (posibil cu bună ştiinţă) avertismente clare că se pregăteşte ceva, e altă discuţie... Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 29, 2023 Partajează Postat Ianuarie 29, 2023 Evident . Cele două " avioane " au lovit 3 clădiri ? Evident , cele 3 clădiri s-au prăbușit . Hologramele se vedeau doar de jos , dar acum se pare că s-au perfecționat metodele de manipulare vizuală , deja au fost prezentate publicului holograme 3D . Vom vedea cum apar și extratereștrii ? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 29, 2023 Partajează Postat Ianuarie 29, 2023 Şi ăia care au fost de faţă n-au mârâit nimic despre asta....ca miile de oameni implicaţi în aselenizare, toţi au tăcut mâlc şi n-au divulgat că Neil Armstrong de fapt a pus piciorul nu pe lună, ci în praful dintr-un studiou de filmare din Hollywood... Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 29, 2023 Partajează Postat Ianuarie 29, 2023 Ce a vrut sa spună @DjLeco2021 este ca turnurile au fost date jos de "altcineva", nu de prietenul lui Bush. Noi nu știm jocurile de culise ale puterilor mondiale si putem specula la infinit in baza unor conspirații, ca doar ne place sa facem asta, dar faptul ca au murit oameni nevinovați este cat se poate de adevărat. Totuși cum am ajuns de la bancnote la conspirații? Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Ianuarie 29, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2023 Parerea mea, pur personala, este ca a fost inside job. "Doar" 12,3 miliarde de dolari s-au incasat din "asigurari", o chestie, foarte vizibila, la turnul lovit al doilea, cel cazut primul, exista filmari cum metalul curge TOPIT ca la turnatorie, ori sa-mi fie cu iertare, kerosenul+orice alte materiale inflamabile din acele birouri, nu au cum sa dezvolte o asemenea putere calorica, incit grinzile de fier, de asemenea marimi si grosimi, sa "curga topite", la incandescenta! "Unii" speculau si chiar incercau sa "impuna public" ca ce s-a vazut curgind acolo era aluminiu de la mobilierul interior si alte chestii metalice. Le reamintesc ca aluminiul topit curge altfel, nu ca fierul la turnatorie, si le repet ca fierul din grinzile de exterior, nu-l aduci la punctul de topire si curgere lichida, incandescenta, decit "ajutat" de alte materiale speciale, alias THERMITE, "focul deschis" din kerosen, nu ajunge la temperatura necesara topirii fierului, nici daca ii dai oxigen pur din butelie, mai ales la asemenea anvergura. Plus ca, marea parte a cantitatii de Kerosen, a ars la momentul impactului, in ambele cazuri, nu a stat "depozitat" pe undeva, sa arda apoi linistit pina la topirea grinzilor... :) Ia sa vedem citeva chestii mai "interesante". Cele 2 zone de impact, si cum au aratat unii ingineri structuristi ca ar fi trebuit sa cada zonele afectate, pina in maxim zonele incercuite cu galben din josul turnurilor Apoi, WTC7, aflat la o distanta de circa 114 metri de cel mai apropiat turn, se prabuseste si el din neant de la un simplu foc, izolat ca zona si ca importanta in a afecta structural cladirea pina la prabuzire, care din filmare aduce peste 95% la demolare controlata, nu o prabusire cauzata de un incendiu, cladirea aproape nu mai ardea la momentul prabusirii: In filmarea de mai jos, la secunda 16, se face zoom pe filmare la zona izolata unde ardea WTC 7, se vede clar zona izolata de ardere, iar la secunda 32, se vede la fel de clar, cit de frumos "curge cladirea", parca e din unt pus in tigaie, si ala se topeste mai greu... Oare ce spune acel om la minutul 5:35 in filmarea de mai jos, , some explosion, world trade, mere explosion, what happened? Another explosion, at world, at world trade. Ia sa vedem, ceva asemenator dar cu foc serios nu ce a fost la WTC, cladirea a ramas in picioare, fierul nu s-a topit "sa curga"... Si, hai sa vedem cum curge metal topit ca la turnatorie, minutul 3:19 in sus Iar aici, daca vreti sa vedeti ceva ce NU se mai gaseste pe YT (pina nu or sa-l stearga si de pe contul meu, oricum am materialul complet si tradus), zic ca merita vizionat: Sau, aici, integral, arhiva cu tot cu subtitrare. https://www.mediafire.com/file/4uc5y1omwmln2ha/DEMOLITION_of_TOWERS.rar/file Link spre comentariu
draku Postat Ianuarie 29, 2023 Partajează Postat Ianuarie 29, 2023 (editat) Mai conteaza dupa atat timp? Banii i-a luat cine trebuie, Patriot Act s-a aprobat.... Pulimea a ramas sa traga la jug si sa suporte consecintele.... A, si mortii au ramas morti (ca si cei din lovilutia noastra...) Editat Ianuarie 29, 2023 de draku Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Ianuarie 29, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2023 Minutul 6:34. Stiu, or sa zica unii ca a fost "montaj de studio"... Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Ianuarie 29, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2023 Fiecare are dreptul sa creada ce doreste. Prin cele vazute (am zeci de filmari, care au disparut instant de pe net), exact in ziua aia eram la munca la MCM Romania, inclin sa cred inside job. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Ianuarie 29, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2023 (editat) Ai corectat. Editat Ianuarie 29, 2023 de DjLeco2021 Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 29, 2023 Partajează Postat Ianuarie 29, 2023 Acum 2 ore, draku a spus: Mai conteaza dupa atat timp? Banii i-a luat cine trebuie, Patriot Act s-a aprobat.... Pulimea a ramas sa traga la jug si sa suporte consecintele.... A, si mortii au ramas morti (ca si cei din lovilutia noastra...) si mai ales: nu lasati niciodata adevarul sa va deruteze! o explicate adevarata este cea care contine cit mai multe si sit mai alambicate conspiratii! Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 29, 2023 Partajează Postat Ianuarie 29, 2023 E ceva combustibil acolo. Nu cred ca e nevoie să topească ci doar sa inmoaie fierul la cateva sute de grade. In rest clădirea cade in jos, nu e copac sa cadă pe o parte. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 29, 2023 Partajează Postat Ianuarie 29, 2023 Acum 1 oră, DjLeco2021 a spus: Fiecare are dreptul sa creada ce doreste. Prin cele vazute (am zeci de filmari, care au disparut instant de pe net), exact in ziua aia eram la munca la MCM Romania, inclin sa cred inside job. e foarte bine cind dispar aberatiile facute public! ar trebui sterse toate idioteniile care circula libere pe internet, precum se stie, sint destui cetateni slabi de minte care pun botu' la toate prostiile, ajungind chiar la sinucideri in grup! Link spre comentariu
string Postat Ianuarie 29, 2023 Partajează Postat Ianuarie 29, 2023 29 minutes ago, Marele Savant said: sint destui cetateni slabi de minte care pun botu' la toate prostiile, ajungind chiar la sinucideri in grup! Cu piloți arabi sau individual? https://en.wikipedia.org/wiki/Hijackers_in_the_September_11_attacks Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 29, 2023 Partajează Postat Ianuarie 29, 2023 Seamănă un pic chestia asta cu ce s'ar fi întâmplat la Pearl Harbor. Link spre comentariu
Postări Recomandate