bobomarc Postat Ianuarie 29, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2023 Ok,multumesc Link spre comentariu
ionut120v Postat Februarie 2, 2023 Partajează Postat Februarie 2, 2023 La 29.01.2023 la 21:23, rinaldoparaipan a spus: Se pot pune in paralel fara nicio comunicatie.Numai ca vor aparea probleme la comunicatia cu Smart Meterul. Cel mai sfant e sa astepti dosarul de prosumator. Cu o notificare, pot apare probleme daca sunt legate la acelasi sir de panouri si retea in acelasi timp, unele sunt transformer less. Pentru limitarea injectiei se poate folosi si un diverter analogic bazat pe un multiplicator analogic ce realizeaza produsul vectorial tensiune curent, bucla este foarte rapida. In toate situatiile problema este energia reactiva pe armonice, nu stiu in ce masura sistemul smartmeter +invertor poate compensa asa ceva, cat priveste diverterul depinde de topologia circuitului de forta, in mod ideal curentul trebuie sa fie zero pe fundamentala si armonice Link spre comentariu
bobomarc Postat Februarie 7, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2023 Ma confrunt cu o situatie ciudata,imi arata ca iau din panouri x kw si contoarul imi arata tot atat consumati,nu mai inteleg nimic.Am un prieten cu acelasi invertor care spune ca la el merge corect,senzorul lui este de 33ma la 200A,original este de 333 cu 100A asa cum am eu.Dupa instructiuni totul este normal.solis-export-power-manager-manual-.pdf Link spre comentariu
bobomarc Postat Februarie 11, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2023 (editat) Am rezolvat,senzorul este comun la multe invertoare si imposibil de gasit in Ro,valoarea lui buna daca are cineva este de 100A,33.33mA si 333mV,cu asta merge perfect,am masurat pe cel original intre 6-8vca,la al meu da aproape un volt ,daca are cineva asa ceva de vanzare,pentru ca din china este prea lung ca timp.https://www.alibaba.com/product-detail/100A-33-33mA-SCT-T16-split_1600268801986.html Editat Februarie 11, 2023 de bobomarc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum