Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

invertor ongrid si offgrid paralel

bobomarc

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bobomarc

10

• rinaldoparaipan

3

• flomar60

3

• cristiaCT

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La 29.01.2023 la 21:23, rinaldoparaipan a spus:

Se pot pune in paralel fara nicio comunicatie.Numai ca vor aparea probleme la comunicatia cu Smart Meterul.

Cel mai sfant e sa astepti dosarul de prosumator.

Cu o notificare, pot apare probleme daca sunt legate la acelasi sir de panouri si retea in acelasi timp, unele sunt transformer less.

Pentru limitarea injectiei se poate folosi si un diverter analogic bazat pe un multiplicator analogic ce realizeaza produsul vectorial tensiune curent, bucla este foarte rapida.

In toate situatiile problema este energia reactiva pe armonice, nu stiu in ce masura sistemul smartmeter +invertor poate compensa asa ceva, cat priveste diverterul depinde de topologia circuitului de forta, in mod ideal  curentul trebuie sa fie zero pe fundamentala si armonice

Link spre comentariu

Am rezolvat,senzorul este comun la multe invertoare si imposibil de gasit in Ro,valoarea lui buna daca are cineva este de 100A,33.33mA si 333mV,cu asta merge perfect,am masurat pe cel original intre 6-8vca,la al meu da aproape un volt ,daca are cineva asa ceva de vanzare,pentru ca din china este prea lung ca timp.https://www.alibaba.com/product-detail/100A-33-33mA-SCT-T16-split_1600268801986.html

Editat de bobomarc
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări