iuliantv Postat Februarie 2, 2023 Partajează Postat Februarie 2, 2023 errorile din manualul service ,deobicei sant valabile cand nu sa intervenit asupra softului Link spre comentariu
gigione01 Postat Februarie 27, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2023 Rezolvat cu o noua rescriere a EMMC,deci acolo era problema. Acum,desi tv-ul are 49 inch,in meniu il vede de 55 inch.Nu afecteaza cu nimic functionarea. Se poate inchide subiectul. Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 27, 2023 Partajează Postat Februarie 27, 2023 Acum 2 ore, gigione01 a spus: Rezolvat cu o noua rescriere a EMMC,deci acolo era problema. Acum,desi tv-ul are 49 inch,in meniu il vede de 55 inch.Nu afecteaza cu nimic functionarea. Se poate inchide subiectul. si la mine la ultimul era 43 in loc de 50" dar era si alt model,e un bakup de emmc pentru codul placii Link spre comentariu
Viorel pc Postat Mai 12, 2023 Partajează Postat Mai 12, 2023 Salut am și eu un Sony bravia kd 49xd7005 la care iam schimbat placa de bază ș nu am imagine, sunet are și licare ledul verde și portocaliu, ce variante am de rezolvare Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 15, 2023 Partajează Postat Mai 15, 2023 La 12.05.2023 la 9:55, Viorel pc a spus: Salut am și eu un Sony bravia kd 49xd7005 la care iam schimbat placa de bază ș nu am imagine, sunet are și licare ledul verde și portocaliu, ce variante am de rezolvare update de soft pentru inceput Link spre comentariu
DjDvr Postat Iulie 11, 2023 Partajează Postat Iulie 11, 2023 Salut , imi poti spune te rog si unde sau cu cine ai reusit sa rescrii ? S-a pastrat Netflix + CI+ ? multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum