alpine_clarion Postat Ianuarie 27, 2023 Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 Cum stați la capitolul "amplificator unicat" ( prototip, DIY, manufacturat) ? Sunteți adeptul acestor amplificatoare? Eu vă prezint un Fabro Audio ST100 realizat în anii '80 de către Mr Brault Raymond (ESE) , fiind pe gustul meu din toate punctele de vedere! Este un amplificator stereo , tip 2.1 (3 canale). E clar ca Mr Brault Raymond a avut acces la resurse de producție, ținând cont ca a realizat o singură bucata , schema ii aparține în întregime, iar la vremea aceea un amplificator pe 3 canale era destul de futurist. Am încercat sa dau de creatorul amplificatorului pentru a obține mai multe informații, dar din păcate am aflat de la o rudă apropiată, ca acesta a decedat în anul 2011 la vârsta de 87 ani Aștept păreri, comentarii și poze cu amplificatoarele dvs manufacturate. poze ! si iar poze: Link spre comentariu
alpine_clarion Postat Ianuarie 27, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 Prezentare amplificator BRAUN AP-701, fabricat în anul 1980, rar, s au produs numai 700 bucăți, probabil și datorită prețului care ajungea la 1650 DM. Pentru aceea perioadă dezvolta o putere destul de mare: 2x100w rms la 8 ohmi 2x150w rms la 4 ohmi 1x200w rms la 8 ohmi 1x300w rms la 4 ohmi Frequency response: 10Hz to 100kHz Total harmonic distortion: 0.05% Damping factor: 100 Input sensitivity: 1.1V Speaker load impedance: 4Ω to 16Ω Dimensions: 500 x 65 x 330mm Weight: 13.2kg A nu se confunda cu seria ATELIER. Mentionez ca nu sunt electronist, dar la o prima vedere pare a fi o constructie foarte ordonata. Cat despre sunet... pe mine m a fascinat! Link spre comentariu
alpine_clarion Postat Ianuarie 27, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 (editat) va prezint un amplficator de la celebrul brand DENSEN si anume BEAT B100 suna la mare arta! vazut si cumparat din targul de vechituri. Editat Ianuarie 27, 2023 de alpine_clarion Link spre comentariu
alpine_clarion Postat Ianuarie 27, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 va prezint un amplificator de la HOLFI AUDIO, nu suna deloc rau! Link spre comentariu
alpine_clarion Postat Ianuarie 27, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 Un amplificator "exotic", chiar dacă are putere mică mie mi place foarte mult. Este vorba de un Metaxas Audio Systems Ikarus prima generație, un amplificator care a câștigat multe premii si foarte apreciat de revistele de profil la vremea respectivă. Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 27, 2023 Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 Nota moderatorului: Aici este un forum DIY - se numeste Cum sa ne facem amplificatoare audio Daca doriti sa prezentati amplificatoare din coletia personala va rog sa o faceti intr-un singur topic ! Deocamdata am adunat toate subiectele in acest topic, va rog sa continuati aici.. Daca mai deschideti alte topicuri le voi sterge. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum