Marele Savant Postat Ianuarie 24, 2023 Partajează Postat Ianuarie 24, 2023 De vinzare radioreceptorul din foto. carcasa de poate reconditiona si lacui, partea de jos cred ca ar trebui inlocuita!? Ochiul magic lumineaza foarte bine, tubul final este un ECL86, Philips, nou! Functioneaza pe toate lungimile de unda, are antena de ferita pentru UL si UM, dar, ca pe orice RR pe tuburi il ajuta o entena externa. Blocul de ultrascurte este tranzistorizat si receptioneaza foarte bine. Se poate folosi ca atare sau recupera transformatoarele si tuburile. A fost inlocuita redresorul cu seleniu cu o punde cu siliciu, adaugindu-se o rezistenta pentru a aduce tensiunea anodica la valoarea nominala din schema. cablajul arata foarte bine, nu are interventii. Are becurile originale, neafumate, claviatura si potentiometrii nu au probleme. Pretul este de 180 lei plus transport, plata prin banca, dar prefer sa astept pina-l ia cineva din Bucuresti, pentru ca este destul de greu si de voluminos, nu ar fi prea usor de gasit un ambalaj potrivit pentru el. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 26, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2023 UP! functioneaza bine! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 28, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2023 up Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 30, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 UP! se dau si numai tuburi+transformatoare+CV care se pot impacheta mai usor! Link spre comentariu
carageae Postat Ianuarie 31, 2023 Partajează Postat Ianuarie 31, 2023 Eu zic ca e pacat sa stricati asa frumusete de aparat....de curios, cat ati pus pe langa punte, 150 de ohmi, sau alta valoare? L-as lua eu, dar nu mai am unde sa-l pun :( Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 31, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2023 Dar eu, ca stau la bloc!??? i-am pus 150 ohm/16W, ramase de pe vremea cind reparam TV AN si are exact tensiunea anodica din schema. cu transf. de retea conectat pe infasurarea de 240V. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 31, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2023 se poate inchide, multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate