Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

woofer compact

radu3g

Postări Recomandate

Buna ziua,Ce ma intereseaza pe mine: exista vreun difuzor care sa se preteze la o incinta pt bas cu un volum de max 50l? Nu-mi trebuie super sensibilitate sub 50 Hz, nu e pt calculator, nici pt muzica house cu bubuieli serioase, mai degraba bas+mid bas, adica sa urce pe la vreo 1000 Hz, de asta un subwoofer normal nu ma ajuta. Cu el o sa completez doua "boxulite" care merg ok pina la 30W dar nu redau partea de joase, si aici ma gindesc ca 100-120W ar fi suficienti(daca trebuie mai mult sau mai putin ascult orice parere) si n-as vrea sa ajung la chinezarii, avind in vedere ca imi trebuie un singur difuzor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

6

• radu3g

5

• Kenwood_DJ

4

• Sharky

2

Top autori în acest subiect

Eu il pun... :yawinkle: da ce ai vrut sa zici cu " :weedman: " ? Acu devenind mai serios: am incercat cu WinIsd-ul si-mi da curba aia care de la 50 Hz o ia in jos...ok, ma gindesc ca poate mai compensez citiva dB din corector da cum o sa sune...habar n-am, ca n-am experienta in domeniu. D-asta imi trebuie o opinie avizata.

Link spre comentariu

am glumit doar bai snake.am ascultat, dar in 90 litri parca era.acuma oricum, o zis ca nu vrea sa coboare prea tare, ca vrea pana in 1Khz. api io am zis ceva lesne... :)) :smt003 apropo, da tu ai ascultat c12 in 50 litri ?

Link spre comentariu

Cred ca sint putin depasit de situatie... :rolleyes: hp15 e relativ ok ca pret, c12 e dublu, deci...Limita de 50l e de la faptul ca boxele (toate 3 plus amplificare) vor fi plimbate de 2 ori pe saptamina, si nu totdeauna cu masina... 1000 de euro n-am...asta e clar. Limita de bun simt e pe la 200 lei +/-, la limita 300 daca acel c12 merita diferenta de 100%Difuzoarele pe care mi le-ati recomandat duc 200 (sau 400) W, ceea ce inseamna ca daca le fac amplificare pe masura, o sa am bas "din belsug". Asta daca o sa mearga cu o incinta asa mica...Si nici nu m-am gindit inca: pt cazul meu conteaza daca e incinta inchisa sau BR? ca daca e inchisa scap de ceva probleme, porturi, acordaje etc..Problema mea principala e sa nu fiu limitat superior (cum am vazut majoritatea suburilor - pe la 150-200 Hz)

Link spre comentariu

Ceea ce vrei tu e cam greu daca nu imposibil de obtinut. Difuzoarele de 12" sunt singurele de la care si obtii bas si subbas si merg ok in 50 L. De la 15" in sus nu ai nicio sansa sa ai bas si subbas in 50L.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări