Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut TA2030 și TA2040

sonic11

Postări Recomandate

La 24.08.2024 la 2:37, misuraelectronic a spus:

iti  pierzi  timpul  degeaba  ...sansele  de  a  gasi  asa  ceva  pe  elforum --- sh  vorbind --- sint  extrem  de  foarte  mici  ... iar  noi - noutze , preturile  sint  fabulos  de  mari  in  Germania  pt  aceste  integrate ... daca  de  TA2030  sa  zicem  ca  te  mai  poti  apropia  cit  de  cit --- pretul  zero  de  cost  in  Germania  in  secunda  asta   este  de  159 ron/ bucata --- , apai  TA2040  chiar  ca  este  ca si  sfintul GRAAL de  pretios  --- 551 ron/ bucata  este  pretul  zero  de  cost  in  Germania in  secunda asta ...

sfatul  meu  sincer  este  sa  cauti  asa  ceva  pe  Amazon/Ebay  ... sau  sa  renunti la  acest  aparat ...👽

aaaa...desigur , daca  tu  crezi  ca  le  poti  de-capaci  si  repara  TA-urile  vechi  , atunci  GO PLANET !  ...este  cel  mai  ieftin  daca  mergi  pe  acest  drum ...

Sunt conștient ca ce spui e adevărat, aparatul este doar element de tocat timp si nervi....tratament de limbrici:d

A ajuns la mine fără aceste integrate si da  chiar vreau sa le reproduc, este doar o ambiție.

2040 deși este extrem de scump nu este o problema de reprodus, problema este 2030 care este un "switch" etajul final fiind o class G

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 3 săptămâni mai târziu...

Pot sa contribui doar cu sfaturi... As recomanda sa inlocuiesti de proba partea finala (TA2040) sa vezi daca si TA2030 e defect. Ca asa ar fi mai usor de reparat. Exista variante de Kenwood (KA-990) care au finali discreti, cate 2 perechi pe canal dar folosesc TA2030 ca driver. La variantele mai mici, de la KA-880 in jos, au pus TA2040 ca final, care ar fi usor de replicat din componente discrete.

Ai integratele defecte? sau lipsesc cu desavarsire? Ca ar fi super interesant de reparat. Pe la STK-uri am mai avut succes, de asta sunt curios cum sunt facute astea hibride de la Kenwood.

PS: Eu sunt posesor de KA-880, dar e perfect functional si neumblat in el. Doar comutatoarele fac clasicele probleme.

Link spre comentariu
La 19.10.2024 la 18:13, mircea888 a spus:

Pot sa contribui doar cu sfaturi... As recomanda sa inlocuiesti de proba partea finala (TA2040) sa vezi daca si TA2030 e defect. Ca asa ar fi mai usor de reparat. Exista variante de Kenwood (KA-990) care au finali discreti, cate 2 perechi pe canal dar folosesc TA2030 ca driver. La variantele mai mici, de la KA-880 in jos, au pus TA2040 ca final, care ar fi usor de replicat din componente discrete.

Ai integratele defecte? sau lipsesc cu desavarsire? Ca ar fi super interesant de reparat. Pe la STK-uri am mai avut succes, de asta sunt curios cum sunt facute astea hibride de la Kenwood.

PS: Eu sunt posesor de KA-880, dar e perfect functional si neumblat in el. Doar comutatoarele fac clasicele probleme.

Salut.

Al.meu este 990sd care folosește 2030 și 2040, mai sunt variante care folosesc tr discreți pt. etajul de putere dar și KAB01 ceva asemănător cu 2040 și care se găsește in 990ex.

Deocamdată nu dispun de timp sa pot replica TA2030 și TA2040...astept iarna:da

Link spre comentariu

Buna ziua.

Stiu pe cineva care are un amplificator Kenwood KA-880SD care are un canal defect.Este echipata cu TA 20

30 si TA 2040.

A renuntat la repararea ei din cauza pretului integratelor.

Am vorbit cu el si este dispus sa vanda amplificatorul.

Daca sunteti interesat,va pot da numarul lui de telefon si poate va intelegeti.

Cu stima,

Florin.

Link spre comentariu
Acum 6 ore, florinmarinoiu a spus:

Buna ziua.

Stiu pe cineva care are un amplificator Kenwood KA-880SD care are un canal defect.Este echipata cu TA 20

30 si TA 2040.

A renuntat la repararea ei din cauza pretului integratelor.

Am vorbit cu el si este dispus sa vanda amplificatorul.

Daca sunteti interesat,va pot da numarul lui de telefon si poate va intelegeti.

Cu stima,

Florin.

@florinmarinoiu va mulțumesc!

Se poate inchide topicul.

Link spre comentariu
  • Marian a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări