sonic11 Postat August 27 Autor Partajează Postat August 27 La 24.08.2024 la 2:37, misuraelectronic a spus: iti pierzi timpul degeaba ...sansele de a gasi asa ceva pe elforum --- sh vorbind --- sint extrem de foarte mici ... iar noi - noutze , preturile sint fabulos de mari in Germania pt aceste integrate ... daca de TA2030 sa zicem ca te mai poti apropia cit de cit --- pretul zero de cost in Germania in secunda asta este de 159 ron/ bucata --- , apai TA2040 chiar ca este ca si sfintul GRAAL de pretios --- 551 ron/ bucata este pretul zero de cost in Germania in secunda asta ... sfatul meu sincer este sa cauti asa ceva pe Amazon/Ebay ... sau sa renunti la acest aparat ... aaaa...desigur , daca tu crezi ca le poti de-capaci si repara TA-urile vechi , atunci GO PLANET ! ...este cel mai ieftin daca mergi pe acest drum ... Sunt conștient ca ce spui e adevărat, aparatul este doar element de tocat timp si nervi....tratament de limbrici A ajuns la mine fără aceste integrate si da chiar vreau sa le reproduc, este doar o ambiție. 2040 deși este extrem de scump nu este o problema de reprodus, problema este 2030 care este un "switch" etajul final fiind o class G Link spre comentariu
mircea888 Postat Octombrie 19 Partajează Postat Octombrie 19 Pot sa contribui doar cu sfaturi... As recomanda sa inlocuiesti de proba partea finala (TA2040) sa vezi daca si TA2030 e defect. Ca asa ar fi mai usor de reparat. Exista variante de Kenwood (KA-990) care au finali discreti, cate 2 perechi pe canal dar folosesc TA2030 ca driver. La variantele mai mici, de la KA-880 in jos, au pus TA2040 ca final, care ar fi usor de replicat din componente discrete. Ai integratele defecte? sau lipsesc cu desavarsire? Ca ar fi super interesant de reparat. Pe la STK-uri am mai avut succes, de asta sunt curios cum sunt facute astea hibride de la Kenwood. PS: Eu sunt posesor de KA-880, dar e perfect functional si neumblat in el. Doar comutatoarele fac clasicele probleme. Link spre comentariu
mannx Postat Octombrie 20 Partajează Postat Octombrie 20 Scrie mai sus că nu sunt deloc cele două componente. Link spre comentariu
sonic11 Postat Octombrie 22 Autor Partajează Postat Octombrie 22 La 19.10.2024 la 18:13, mircea888 a spus: Pot sa contribui doar cu sfaturi... As recomanda sa inlocuiesti de proba partea finala (TA2040) sa vezi daca si TA2030 e defect. Ca asa ar fi mai usor de reparat. Exista variante de Kenwood (KA-990) care au finali discreti, cate 2 perechi pe canal dar folosesc TA2030 ca driver. La variantele mai mici, de la KA-880 in jos, au pus TA2040 ca final, care ar fi usor de replicat din componente discrete. Ai integratele defecte? sau lipsesc cu desavarsire? Ca ar fi super interesant de reparat. Pe la STK-uri am mai avut succes, de asta sunt curios cum sunt facute astea hibride de la Kenwood. PS: Eu sunt posesor de KA-880, dar e perfect functional si neumblat in el. Doar comutatoarele fac clasicele probleme. Salut. Al.meu este 990sd care folosește 2030 și 2040, mai sunt variante care folosesc tr discreți pt. etajul de putere dar și KAB01 ceva asemănător cu 2040 și care se găsește in 990ex. Deocamdată nu dispun de timp sa pot replica TA2030 și TA2040...astept iarna Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Octombrie 24 Partajează Postat Octombrie 24 Buna ziua. Stiu pe cineva care are un amplificator Kenwood KA-880SD care are un canal defect.Este echipata cu TA 20 30 si TA 2040. A renuntat la repararea ei din cauza pretului integratelor. Am vorbit cu el si este dispus sa vanda amplificatorul. Daca sunteti interesat,va pot da numarul lui de telefon si poate va intelegeti. Cu stima, Florin. Link spre comentariu
sonic11 Postat Octombrie 24 Autor Partajează Postat Octombrie 24 Salut, aveti mp. Link spre comentariu
sonic11 Postat Octombrie 24 Autor Partajează Postat Octombrie 24 Acum 6 ore, florinmarinoiu a spus: Buna ziua. Stiu pe cineva care are un amplificator Kenwood KA-880SD care are un canal defect.Este echipata cu TA 20 30 si TA 2040. A renuntat la repararea ei din cauza pretului integratelor. Am vorbit cu el si este dispus sa vanda amplificatorul. Daca sunteti interesat,va pot da numarul lui de telefon si poate va intelegeti. Cu stima, Florin. @florinmarinoiu va mulțumesc! Se poate inchide topicul. Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Octombrie 24 Partajează Postat Octombrie 24 Cu multa placere. Link spre comentariu
Postări Recomandate