C0B Postat Februarie 6, 2005 Partajează Postat Februarie 6, 2005 Am 1 difuzor QSL QS12p20 ...si in curand o sa mai achizitionez unul http://www.partsexpress.com/pdf/264-464.pdf Deci o sa am o pereche de difuzoare. Intrebarile mele sunt: Ce incinte fac ? Daca poate cineva sa ma ajute cu un plan concret de incinta. Pe cate cai construiesc incinta? 2 sau 3 ? Ce filtru folosesc 12dB bass 18 inalte ?Ce tweeter cumpar de pe http://www.difuzoare.ro ?La cat separ 3500Hz ? 4000 ? E nevoie de un difuzor separat de medii ? Pliz help. Dj DNA poate are deja un proiect facut si testat pt eficienta maxima . P.S incintele se vor folosi pt auditie in camera .... cu 2 X 7294 ca amplificare cred. Pt subbass o sa completez sistemul.. cu un subwoofer. Astept sugestii recomandari :P Link spre comentariu
C0B Postat Februarie 7, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2005 Nimeni ? :( Nici o idee ?Sunt prea putine detaliile sau ? Link spre comentariu
Vizitator stroex1 Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Din cate stiu QSL / QS12P20 produs de Selenium, este midrange (dif de medii) Link spre comentariu
Vizitator shumyfi Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 din cate vad in dreapta pdf-ului iti arata ce incinte trebuie sa faci si ceva simulari cu raspuns in frecventa pentru fiecare incinta in parte Link spre comentariu
Jimmy Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 difurile au Fs la 52Hz, sunt totusi mid-basi, si-o sa mearga bine intr-un sistem completate de subwoofer. cum zice shumyfi, sunt date dimensiunile incintei si a portului in dreapta graficului cu rasp. in frecventa. ramane sa te hotarasti ce tweeter pui langa ele, si apoi sa determini frecventa de taiere. apropo, ce buget ai pentru tweetere? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 9, 2010 Administratori Partajează Postat Februarie 9, 2010 durata de viata medie a unui difuzor este de 5 ani, uitati-va domnilor la ce data a fost pusa intrebarea sunteti expirati de tot Link spre comentariu
Jimmy Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 buna observatia lui Vasile Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum