Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv Prosonic 11ak08-12

Postări Recomandate

Va salut,stimati colegi,tv ul are sunet,osd ul este prezent ,nu are imagine.Cum am spus,sasiu 11ak08-12,jungla TDA 8361A,toate tensiunile din primar sursa,ok secundar sursa la fel,(cu minus 1-1.2v).Pleaca din st by,schimba canalele,diagonala 37crt,sper sa nu fie jungla ca nu am gasit decat OM 8361A,si cu TDA8362A am inteles ca nu ar merge,am citit un post pe forum.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Da,radiatorul e cald,toate c. i. sunt calde,mai putin CTV 422M.Am scos mufa PL901 si la reconectare,(in functionare) apare imaginea pentru doua trei secunde,dupa care intra in st.by.Tv ul l am alimentat prin bec iar cand apare imaginea,in cele trei secunde,creste intensitatea pe bec dupa care tv ul intra in st by,iar becul se stinge.

Link spre comentariu

Tv ul este al meu,a mers foarte bine,tubul nu era obosit.Am masurat tranzistorii la rece,par ok dar am sa i scot de pe cablaj ii pun pe tester,pe placa TK am R 81v,G 79v,iar pe B am undeva la 160v.Mai fac verificari si revin,multumesc pentru atentia acordata si pentru timp,binenteles.

Link spre comentariu
Acum 7 minute, bebe67 a spus:

Tv ul este al meu,a mers foarte bine,tubul nu era obosit.Am masurat tranzistorii la rece,par ok dar am sa i scot de pe cablaj ii pun pe tester,pe placa TK am R 81v,G 79v,iar pe B am undeva la 160v.Mai fac verificari si revin,multumesc pentru atentia acordata si pentru timp,binenteles.

pai B vi se pare ok?

daca are 160v clar ca nu lucreaza,nu primeste semnal din matricea rgb sau nu lucreaza finalul video

daca a mers 20 ani fara probleme nu inseamna ca e ok

Link spre comentariu

pai nu mai faceti miscarea cu mufa,ca riscati sa.l busiti mai tare,e clar ca e ceva in neregula cu Albastru,nu stau acum sa ma uit pe scheme si sa va zic mura-n gura ce sa verificati,nu ma uitam pe scheme cånd reparam la vreamea lor,trebuie vazut ce e in neregula cu culoarea albastru,simplu avand in vedere ca sant 3 canale identice,R-G-B

Link spre comentariu
Acum 52 minute, giany a spus:

schimba-ti B cu R sau G la intrare in final video daca aveti tot 160v pe B este amplificatorul de B pe finalul video defect daca se muta 160v pe G sau R problema este dinspre jungla verificati si catozii tubului daca sunt in regula

nu stie dumnealui de astea,altfel nu ,,jongla,, cu mufa 

,,zic eu,,

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Florinel TV a spus:

Scoate ic502 24c02 si vezi daca apare imaginea, mai scoate si butoanele frontale daca au oxid blocheaza procesorul

buba la el e pe matricea r-g-b ,sau dupå matricea rgb,mudul t.k ,chiar si katod Blue daca ceea ce a masurat e ok,

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări