Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STEAMPUNK tube amplifier PP

Усилитель

Postări Recomandate

Un mic drossel ,3H  ,20 ohmi ,0.5A    .

Are si priza mediana,Posibil sa mai fac inca unul ,.......mai trebuie sa gasesc ceva prespan sa arate mai corect....

img_2055.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 113
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Усилитель

44

• icar

13

• sonic11

7

• darius_bv

7

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am sa adopt ideea droselului cu priza mediana, convertind un traf de retea, de la Darcle de exemplu, prin inserierea primarului cu secundarul, inlaturarea infasurarilor de prisos si reimpachetarea tolelor, cu un mic intrefier.

In rest...succesuri!

Link spre comentariu

Urmeaza : metamorfoza ! din omida paroasa , un fluture spectaculos ... ( adica din tabla si lemn lucrate mai dur , + cu finisare manuala + idei creative = o fatada deosebita ....)

2front10.jpg

Editat de Усилитель
Link spre comentariu

Placa redresare/filtrare UA

Placa  "Antibrum"filamente

Temporizator UA....

handmade....stil "primitiv"".... pana lucra clorura ferica ,e cam obosita , m-am alaturat cursei inarmarilor,( partea principala are 1 miliard de ani....:da

img_2059.jpg

img_2049.jpg

Link spre comentariu
Acum 10 ore, Усилитель a spus:

Placa redresare/filtrare UA

Placa  "Antibrum"filamente

Temporizator UA....

handmade....stil "primitiv"".... pana lucra clorura ferica ,e cam obosita , m-am alaturat cursei inarmarilor,( partea principala are 1 miliard de ani....:da

img_2059.jpg

img_2049.jpg

Tare mișto, cu asta reglezi fin?

Link spre comentariu
Acum 6 ore, sonic11 a spus:

Tare mișto

Stiu ca-ti plac panourile  frontale.....Asa ca a venit momentul :

( fata de "modelul " prezentat la inceput ,panoul meu cred  arata mai bine,are si ceva idei / creativitate. )

stfron10.jpg

img_2057.jpg

img_2058.jpg

Link spre comentariu
Acum 3 ore, sonic11 a spus:

Felicitări arata extraordinar:aplauze

Eu totuși nu gasesc ventilul sa dau drumu la "snake oil"

Simti tu ceva, vezi in viitor.... 

Am studiat mult cum sa aranjez reteava de tevi:ba acopera ce nu trebuie, ba incurca, ba nu are loc, ba arata urát, sau a cazan de tuica. 

Asa ca am hotarât sa pun lungime minimă de teavă de 15 mm, dar sa amplasez pe ele niste piese confectionate de mine, care arată bine, si au si "pseudorol"... 

Asa vin

2buc "filtru ulei sarpe" 

2buc :"distortion evaporator" 

2buc "Sound distilator" 

2buc : " cazemate magice" 

*pariu ca o sa va placa *. si dau gata modelul, pe care am gasit ca a fost facut in scop de reclama, de o fabrică care se ocupa de chestii de cupru. (pacat ca au niste cositor scurs urât la baza "rezervoarelor" mai ales ca am gasit poze si din spate pe net, sau la rezolutie mai bună....) 

Link spre comentariu
Acum 24 minute, antemir a spus:

Geamul spart de la intrumen

Nu este spart, am o masa in curte, deasupra vie, ce par crapaturi sunt vlastari. Fac poze de obicei in aer liber, ies culorile mai reale, dar cateodata se oglindeste cate ceva.... Oricum am mai multe instrumente, toate bune.... 

Link spre comentariu

Geamul instrumetului se poate face dintr-un sandwici-recipient de doua plastice subtiri, intre care sa pui putina apa, usor colorata in verde sau gri. Eventual, geamul din fata se poate zgâria ca sa simuleze o sticla sparta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări