Усилитель Postat Februarie 19, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2023 Un mic drossel ,3H ,20 ohmi ,0.5A . Are si priza mediana,Posibil sa mai fac inca unul ,.......mai trebuie sa gasesc ceva prespan sa arate mai corect.... Link spre comentariu
icar Postat Februarie 19, 2023 Partajează Postat Februarie 19, 2023 Am sa adopt ideea droselului cu priza mediana, convertind un traf de retea, de la Darcle de exemplu, prin inserierea primarului cu secundarul, inlaturarea infasurarilor de prisos si reimpachetarea tolelor, cu un mic intrefier. In rest...succesuri! Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 20, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2023 (editat) Urmeaza : metamorfoza ! din omida paroasa , un fluture spectaculos ... ( adica din tabla si lemn lucrate mai dur , + cu finisare manuala + idei creative = o fatada deosebita ....) Editat Februarie 20, 2023 de Усилитель Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 21, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2023 Placa redresare/filtrare UA Placa "Antibrum"filamente Temporizator UA.... handmade....stil "primitiv"".... pana lucra clorura ferica ,e cam obosita , m-am alaturat cursei inarmarilor,( partea principala are 1 miliard de ani.... Link spre comentariu
icar Postat Februarie 21, 2023 Partajează Postat Februarie 21, 2023 Frumos si ingrijit lucrezi! Da șparga, șparga de când e? Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 21, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2023 Acum 1 minut, icar a spus: șparga de când e? Cam 3 ani.Mânerul proaspăt taiat din pom... Deci dacă facem media, tot vechi iese... Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 22, 2023 Partajează Postat Februarie 22, 2023 Acum 10 ore, Усилитель a spus: Placa redresare/filtrare UA Placa "Antibrum"filamente Temporizator UA.... handmade....stil "primitiv"".... pana lucra clorura ferica ,e cam obosita , m-am alaturat cursei inarmarilor,( partea principala are 1 miliard de ani.... Tare mișto, cu asta reglezi fin? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 22, 2023 Partajează Postat Februarie 22, 2023 E de vânzare ciocănelul??!? Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 22, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2023 Acum 6 ore, sonic11 a spus: Tare mișto Stiu ca-ti plac panourile frontale.....Asa ca a venit momentul : ( fata de "modelul " prezentat la inceput ,panoul meu cred arata mai bine,are si ceva idei / creativitate. ) Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 22, 2023 Partajează Postat Februarie 22, 2023 Felicitări arata extraordinar Eu totuși nu gasesc ventilul sa dau drumu la "snake oil" Link spre comentariu
icar Postat Februarie 22, 2023 Partajează Postat Februarie 22, 2023 Fain de tot. Acum 3 ore, sonic11 a spus: totuși nu gasesc ventilul E, ala e la secret, tre' sa fii initiat in tainele haudiofiliei! Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 22, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2023 Acum 3 ore, sonic11 a spus: Felicitări arata extraordinar Eu totuși nu gasesc ventilul sa dau drumu la "snake oil" Simti tu ceva, vezi in viitor.... Am studiat mult cum sa aranjez reteava de tevi:ba acopera ce nu trebuie, ba incurca, ba nu are loc, ba arata urát, sau a cazan de tuica. Asa ca am hotarât sa pun lungime minimă de teavă de 15 mm, dar sa amplasez pe ele niste piese confectionate de mine, care arată bine, si au si "pseudorol"... Asa vin : 2buc "filtru ulei sarpe" 2buc :"distortion evaporator" 2buc "Sound distilator" 2buc : " cazemate magice" *pariu ca o sa va placa *. si dau gata modelul, pe care am gasit ca a fost facut in scop de reclama, de o fabrică care se ocupa de chestii de cupru. (pacat ca au niste cositor scurs urât la baza "rezervoarelor" mai ales ca am gasit poze si din spate pe net, sau la rezolutie mai bună....) Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 22, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2023 Acum 24 minute, antemir a spus: Geamul spart de la intrumen Nu este spart, am o masa in curte, deasupra vie, ce par crapaturi sunt vlastari. Fac poze de obicei in aer liber, ies culorile mai reale, dar cateodata se oglindeste cate ceva.... Oricum am mai multe instrumente, toate bune.... Link spre comentariu
matzah Postat Februarie 22, 2023 Partajează Postat Februarie 22, 2023 daca tot e cu cazane si tevi, o sugestie ar fi fost ca potentionetrul de volum sau anumite elemente de comutaj cu ax, sa aiba ca si "buton" o rozeta de robinet Link spre comentariu
icar Postat Februarie 22, 2023 Partajează Postat Februarie 22, 2023 Geamul instrumetului se poate face dintr-un sandwici-recipient de doua plastice subtiri, intre care sa pui putina apa, usor colorata in verde sau gri. Eventual, geamul din fata se poate zgâria ca sa simuleze o sticla sparta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum